170 boyundayım 52 kiloyum. Kilo sıkıntım yok zayıflamak istemiyorum. Benim sikayetim su ki vucudumun ust kısmı 9 yasındaki cocuk gibi, zapzayıf ince. Hastalıklı gibi kemiklerim sayılıyor. Gelelim alt kısmıma. Burası da ust kısmımın aksine uc cocuk dogurmusum gibi. Basenlerim cok genis, bacaklarım cok kalın. Ust kısımda 34 beden bol geliyorken alt kısımda 38 bedem cuk gibi oturuyor. Ust kısmım kilo alsın suratım iskelet gibi gorunmesin istiyorum ama yedigim her cikolata popoma gidiyor ust kısmım kilo almıyor. Kollarım cocuk kolu gibi omuzlarım dar gogus desen yok suratım zombi gibibasenlerimin de masallahı var. Ben ne yapsam vucudumun ust kısmına kilo aldırıp yapılı gorunmeyi basarırım? Ve su basenlerin gitmesi bacakların incelmesi munkun mu? Simdiden tesekkur ediyorum
canım vücutlarımız benziyor, bende 172 boyunda 54 kiloyum zayıfım yani...
üst tarafım çelimsiz, kalçam var biraz...bende kilo almaya çabaladım aldım da birkaç kilo, ama farkettimki sadece kalça ve göbek oluştu, kilo dağılmadı üst tarafım hala aynı..
bende kilo vermeden kalça eritip, bir yandan yiyip içmeye devam ettim işe yaradı...
şimdi yere sırtın gelecek şekilde uzan, ve bacaklarını kır....sonra sadece ayaklarından güç alacak şekilde kalçayı kaldır-indir yapacaksın... bunu tek seferde 10-12-15 diyerek hergün artıracaksın...20 veya 25 ten fazla çıkma...25 de fixle...
hergün yap bir süre sonra gör bak kalça nasıl erimiş...
yağlanmış kalça göbek kısmını kasa çeviriyor ve toparlanıyor..üstelik kilo da vermiyorsun...
ben 1.70 boyundayım 50 kiloyum ama hiç orantısız değil..
yüzmeden dolayı vücut orantısız oluyor ek sporla destelemek gerekiyor gelişme çağında sizin ki bundan kaynaklanan bişimi acaba.. bölgesel incelmeye çalışın basenler için
cnm anlamadım, yüzünce mi orantısızlaşıyor...?
ben çok yüzerim de ondan şaşırdım..
gelişme çağındakiler için geçerli canım, yüzmeyi sporla desteklemek gerekiyor veya klasik zıplamak falan da olabilir
Aynen 165 ve 57 kiloyumBen 1.60 boyunda 54 kiloyum. Üzüldüm şimdi kiloma. Yarısı yanak zaten.. Eh, buna şükür diyeceğiz.
Basenleri birzamanlar genişşş olan alttan etek asla giyemeyin kafadan geçiren biri olarak yazıorum
Marka vermek yasak mı bilmiorum bi markanın bölgesel inceltici kremini aldım kalça ve basenlerime sürdüm mutfakta kullandığımız streç filmle sarmaladım geceleri sabah açtım hergün 2 saat tempolu yürüyüş yaptım 1 senede ne basen ne kalça kalmadı tavsiye ederim
170 boyundayım 52 kiloyum. Kilo sıkıntım yok zayıflamak istemiyorum. Benim sikayetim su ki vucudumun ust kısmı 9 yasındaki cocuk gibi, zapzayıf ince. Hastalıklı gibi kemiklerim sayılıyor. Gelelim alt kısmıma. Burası da ust kısmımın aksine uc cocuk dogurmusum gibi. Basenlerim cok genis, bacaklarım cok kalın. Ust kısımda 34 beden bol geliyorken alt kısımda 38 bedem cuk gibi oturuyor. Ust kısmım kilo alsın suratım iskelet gibi gorunmesin istiyorum ama yedigim her cikolata popoma gidiyor ust kısmım kilo almıyor. Kollarım cocuk kolu gibi omuzlarım dar gogus desen yok suratım zombi gibibasenlerimin de masallahı var. Ben ne yapsam vucudumun ust kısmına kilo aldırıp yapılı gorunmeyi basarırım? Ve su basenlerin gitmesi bacakların incelmesi munkun mu? Simdiden tesekkur ediyorum