Orantısız vucut

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
170 boyundayım 52 kiloyum. Kilo sıkıntım yok zayıflamak istemiyorum. Benim sikayetim su ki vucudumun ust kısmı 9 yasındaki cocuk gibi, zapzayıf ince. Hastalıklı gibi kemiklerim sayılıyor. Gelelim alt kısmıma. Burası da ust kısmımın aksine uc cocuk dogurmusum gibi. Basenlerim cok genis, bacaklarım cok kalın. Ust kısımda 34 beden bol geliyorken alt kısımda 38 bedem cuk gibi oturuyor. Ust kısmım kilo alsın suratım iskelet gibi gorunmesin istiyorum ama yedigim her cikolata popoma gidiyor ust kısmım kilo almıyor. Kollarım cocuk kolu gibi omuzlarım dar gogus desen yok suratım zombi gibi basenlerimin de masallahı var. Ben ne yapsam vucudumun ust kısmına kilo aldırıp yapılı gorunmeyi basarırım? Ve su basenlerin gitmesi bacakların incelmesi munkun mu? Simdiden tesekkur ediyorum

canım vücutlarımız benziyor, bende 172 boyunda 54 kiloyum zayıfım yani...
üst tarafım çelimsiz, kalçam var biraz...bende kilo almaya çabaladım aldım da birkaç kilo, ama farkettimki sadece kalça ve göbek oluştu, kilo dağılmadı üst tarafım hala aynı..
bende kilo vermeden kalça eritip, bir yandan yiyip içmeye devam ettim işe yaradı...
şimdi yere sırtın gelecek şekilde uzan, ve bacaklarını kır....sonra sadece ayaklarından güç alacak şekilde kalçayı kaldır-indir yapacaksın... bunu tek seferde 10-12-15 diyerek hergün artıracaksın...20 veya 25 ten fazla çıkma...25 de fixle...
hergün yap bir süre sonra gör bak kalça nasıl erimiş...
yağlanmış kalça göbek kısmını kasa çeviriyor ve toparlanıyor..üstelik kilo da vermiyorsun...

üst tarafına kilo aldıramazsın ama alt tarafını bölgesel zayıflama teknikleri var onlarla zayıflatabilirsin...tabi bu dediğim vücudun yapısı açısından... yağlandığı yerler basenle bacakmı yani bacağının kalınlığı ve baseninin genişliği kemik yapındanmı kaynaklanıyor yoksa aldığın kilolardan mı genişliyor...eğer yağ birikintisi ise...bir zayıflama merkezine güzellik salonu yada kliniğe danış bölgesel zayıflama için...demekki senin vücudunun üst tarafında yağ hücresi yok denecek kadar az...

Tesekkur ediyorum denicem bu hareketi:)

ben 1.70 boyundayım 50 kiloyum ama hiç orantısız değil..
yüzmeden dolayı vücut orantısız oluyor ek sporla destelemek gerekiyor gelişme çağında sizin ki bundan kaynaklanan bişimi acaba.. bölgesel incelmeye çalışın basenler için

ust tarafın kılo almasını ıstırosan bı 4 -5 kg almayı dene bence ..hepsı aşağı gıtmez korkma bellı bı kılo alımından sonra durur ust tarafa verır kıloyu ayrıca kesınlıkle kas çalışman lazım kollarına ve omuz bölgene ..

cnm anlamadım, yüzünce mi orantısızlaşıyor...?
ben çok yüzerim de ondan şaşırdım..

Bence senin basen dediğin yerlerde kemikler bitiyor olmali....cunku yağ olmasi imkansiz bu boya bu kiloya..

aslında 38 basen gayette hoş görünüyordur, poponun ele geleni makbul bence, altta üst gibi ince olsaydı çocukdan farkın olmazdı, bence alış vücuduna ona göre giyin.. Başka da bir çözümü yok. Kilo al desem alt da alacak gerek yok böyle risklere. Kıyafetlerini vücuda göre ayarla

gelişme çağındakiler için geçerli canım, yüzmeyi sporla desteklemek gerekiyor veya klasik zıplamak falan da olabilir

hımm anladım canım, ben termala çok sık gidiyorum, benimde üst tarafım zayıf kalçam ve göbeğim var...
zayıf görünüyorum normalde ama kalça ve göbek baya belli oluyor kıyafetlerimde...
spor yapmıyorum yüzme dışında....
sadece evde bazı klasik hareketler yapıyorum ama düzenli değil....

Basenleri birzamanlar genişşş olan alttan etek asla giyemeyin kafadan geçiren biri olarak yazıorum
Marka vermek yasak mı bilmiorum bi markanın bölgesel inceltici kremini aldım kalça ve basenlerime sürdüm mutfakta kullandığımız streç filmle sarmaladım geceleri sabah açtım hergün 2 saat tempolu yürüyüş yaptım 1 senede ne basen ne kalça kalmadı tavsiye ederim

ayni ben ne giysem bariz o basenler kalcalar cikiyor.
ust 34 bedenken alt tepsi gibi basen kilise diregi gibi kalin bacaklarla bariz ben burdayim diyolar.

cnm mahsuru yoksa hangi marka kullandigini özrlden paylasabilirmisin acaba

vücut tipin böyle bence. kilo da alsan basene gider. kemiklerin de ince demek ki.

değiştirmen kolay değil gibi geldi. kıyafetlerle daha orantılı göstermeye çalışabilirsin.

basenlerini daha ince gösteren şeyler giy.

üstüne de mesela omuz detayları olan ne biliyim kışın ya da sonbaharda vatkalı ceketler olabilir daha böyle omuzlarını geniş gösteren şeyler tercih et. beline de tam oturmasın giydiklerin.

Hadi seninki armut seklinde benimki tam tersi ampul seklindeyim ust kisimlar vucuduma gore cok fazla. Popo guzeldir canim bence fazlan filan yok o kiloyla cok fazla basenin olacagini dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…