oralet teşekkürler canım verdiğin bilgiler için.. ben Ankarada yaşıyorum ama eğer burda iyi bir doktor bulamazsam İstanbula gelip ameliyat olacağım. sonuçta keyfi bi ameliyat değil yeniden göğüs yapılacak profesyonel bi doktor gerekiyor. para konusunda da 6 milyardan fazla veremem öyle kısıtlamak zorunda kalıyorum sadece.
internetten heralde ben araştırmayı beceremiyorum ya :s plastik cerrahi doktorları göğüs büyütme falan yazıyorum doğru düzgün bişey çıkmıyoaylarca araştırmış burdaki arkadaşlar sen de nasıl güzel araştırmışsın :s bikaç doktor ismi öğrensem onlarla ilgili araştıma yapıcam.. bir de aylarca araştırmak değil de biran önce olsun bitsin istiyorum açıkcası mafoldumben
istanbulda aylin hanımı da çok fazla övüyorlar burdaki arkadaşlar senin barış beyi seçerken ikna olmandakki en büyük etken neydi? röportaj yapıyo gibi oldum biraz ama :kedi:
ben de birine karar verip randevumu almış olabilsem keşkeee mafoldumben
Memorial telindeki dahiliyi arayınca direk asistanı mı çıkıyor peki? Yada asistanına nasıl ulaşabilirim?
Sağol hayatım teşekkür ederim. İnan okurken heyecanlandım. Aynı duyguları paylaşıyoruz öncelikle onu belirteyim. Doktorum şu anki görüntünün daha da ineceğini daha doğal duracağını söyledi ki ben bu halde kalmasını istiyorum gayet dinç ve doğal :)) Ben daha önce yaptırsaydım demeden edemiyorum tabiki ama neresinden dönülürse kardır hesabı :)
Ben V yakaları bayıla bayıla giyiyorum bende. Sabah kalkıyorum dokunuyorum bakıyorum yerindeler. Ben bu ameliyata hiç korkuyla girmedim. Zaten ruhun bile anlamıyor önemli olan kendini emanet edebileceğin sağlam bir doktor. (Ki ben doktoruma ne kadar teşekkür etsem azdır.) ve ameliyat sonrasındaki bakım. Benim tedirgin olduğum nokta bakıldığında silikon olduğu anlaşılır mı konusuydu. Dediğin gibi durum tam tersiymiş. Ve zaman öyle çabuk geçiyorki ben kötü bir olay yaşadım ve bunun sonrasında karar aldım kendim için. Bundan sonra kendimi nasıl görmek istiyorsam öyle göreceğim, ne yapmak istiyorsam onu yapacağım.
İsteklerim o kadar da uçlarda değilmiş karar verip çok isteyince anladım. kaydirigubbakcemile5
cok cok sevindim senin icin arkadasim...boyle mutlu yazilarinizi okudukca hevesim kabariyor :) umarim ben de bundan bikac hafta sonra senin cumlelerini kuruyor olacagim...sevgilerrrr
kızlar saatlerdir bunalım bunalım forumda gezerken yazdıklarınızı okudum ve ne kadar şanslı insanlar olduğunuz söylemek istedim. ameliyat olanlar ve olmak için hazırlık yapanlar; o kadar şanslısınız ki bunu asla unutmayın olur mu? ben yıllardır tahta göğüs kafesimle ve hayatıma giren yanlış erkekler nedeniyle kompleksin doruklarına çıkmış biriyim. tabi hep yanlış adamları seçmekte o kadar yetenekli olmam da benim suçum ya neyse işte. hep silikon yaptıranlara kıskançlıkla bakmışımdır. lütfen yanlış anlamayın kötü anlamda bir kıskançlık değil bu. ben fakir bir ailenin eve bakan kızıyım. maaşımın yüzde 80ini kiraya verip kalanıyla özel ihtiyaçlarımı karşılayamıyorum bile. ve ömrüm boyunca bu kompleksle yaşamak zorundayım. zaten işten de çıkartıldım şimdi her şey çok daha kötü ve bu döngü hayatımda hiç değişmedi ve değişmeyecek. tek istediğim artık silikon taktırmak değil ötenazi hakkı elde edebilmek
ameliyat olabilecek arkadaşlara tek bir sözüm var: HİÇ DÜŞÜNMEYİN VE BU ŞANSINIZI DEĞERLENDİRİN.
mutlu memeli günler dilerim kızlar..
Geçen hafta 25.02.2010 perşembe günü Barış Çakır'a ameliyat oldum. Ameliyat düşünenlere kesssinliklee !! kas zarı altını tavsiye ederim. Bir gece kaldım ertesi gün taburcu oldum. Cumartesi direnlerim alındı. Pazartesi iş başı yaptım :)) Bugün bandajlarım alındı. Şu an görüntü buruşuk ve sert yarın sabaha net bir görüntüye kavuşurmuş. Desteksiz, süngersiz sporcu sütyeni ile dışarı çıkmak benim için imkansızdı. Hala daha bunların bana ait olduğuna inanamıyorum. Ben ameliyattan önce iyi referanslar edindiğim doktorların araştırmasını yaptım. Bu ameliyatı kas altından yapıp haftalarca kolunu oynatamayanların yazdıklarını okudum. Kas zarı altı seçimi ile doğru bir tercih yaptığımı anladım. Çok iyi araştırın piyasada hakkaten kendini iyi pazarlayan ama sonuç olarak kötü iş çıkaran doktorlar fazlasıyla var. Mutlaka doktorunuzun yaptığı çalışmalara bakın. Ben isim yapmış fakat yaptığı işleri korkunç olarak niteleyebileceğim resimlerle karşılaştım. Bu nedenle iyi araştırın, hem zamanınız, hem paranız hem de canınız boşu boşuna harcanıp yanmasın.
Şimdi görüntü netleşsin diye sabırla akşamı bekliyorum :)) zemuszemus
Oralet ne durumdasın tatlım? Umarım tamamen düzelmişsindir. Doğal yöntemler işe yaramazsa sonunda ben de mecbur kalıcam sanırım bu operasyona
oraletcim bugün memorial hastanesini aradım,dahili numaradan sevin hanım çıkmadı,yokmuş pazartesi aramamı söylediler...acaba cumartesi günleri çalışmıyolarmı?bide haftaiçi ararsam saat kaça kadar aramam gerkir acaba bi fikrin varmı?
valla canım şu an ağrı sızı namına bir şeycik yok. ıyice yumuşadılar zaten ve biraz daha damla şeklini almaya başladı evrimini hazirana doğru tamamlanacağını söylemişti dokturum. Ben zaten çok zahmet çekmedim zaten bir de havalardan dolayı kalın giyinmeye devam ettiğim için pek bir sey anladığımı söyleyemeyeceğim :)
ız kalmaması için krem kullanıp masaj yapıyorum şu an bu evredeyim.
Daha önce eczaneden 1-2 beden büyütür vaadiyle aldığım fakat bir işe yaramayan kremler kullandım. Forumlarda daha doğal yöntemlerden de bahsedilmiş umarım işe yararlar.
Merhaba oralet,yazdıklarının çoğunu okudum ve ameliyat öncesi halinde kendimi buldum resmen.O kadar çok özeniyorum ki rahat rahat,dolgulu sütyen kullanmadan gezenlere..Ben de denedim;yağ,bitkisel yöntemler fln..Ama hiçbiri fayda etmedi çünkü yağ dokum gelişmiyomuş benim maalesef.Kilo da alamıyorum,alsam da yağ dokum gelişmediği için büyüceğini sanmıyorum.Estetiği hiç düşünmemiştim,son zamanlarda o kadar takıyorum ki kafama;arada unutuyorum,ama genelde üzüyor bu durum beni.
Neyse,daha çok konuşurum ama sadede geliyim ben:)
Vücudun başka yerinden doku alarak göğüse nakletme şeklinde yapılan estetikten haberin var mı?Bilgisi olan arkadaşlar da yazarsa sevinirim.
Bir şey daha sormak istiyorum,silikon taktırdıktan sonra bir ağırlık hissediyo musun?Bu seni rahatsız ediyor mu?
Bu arada geçmiş olsun,güle güle kullan.Çok mutlu olarak okudum yazdıklarını,çünkü benim gibi olup da göğsünü büyütenler için çok seviniyorum gerçekten:)
opuyorumnanaktan
Öncelikle teşekkür ederim duygularını dile getirdiğin için. Sadede geleyim bende :)
Vücudun başka yerinden göğüse nakil yanlış hatırlamıyorsam karından alınan yağlarla yapılabiliyormuş fakat bu yöntemle asimetrik olarak eşit olmayan durumlar ortaya çıkabiliyor. Bunu bir doktorun anlatımıyla dinlemiştim Belki kendi doktorum Barış Bey bile olabilir TV de bir soru üzerine cevaplamıştı zaten benim için iş işten geçtiği için çok dikkatli dinlememiştim. Zaten ben zayıf olduğum için bir tarafı inceltip diğer tarafı büyütme işlemi bende gerçekleşemezdi :) Ben fazlaca afaki yazdım yine de bir bilene danışmakta hatta görüşmeye giden arkadaşların sormasında fayda olacaktır diye düşünüyorum.
İlk taktırdığımda haliyle bir ağırlık mevcuttu +580 gr. fazlalıkla geziyordum ve bu alışkın olduğum bir durum değildi ilk 1 hafta yürürken zaten bir de ameliyatın etkisiyle yürürken alttan destekleme ihtiyacı hissediyordum hani rahatsızlık vermiyordu ama alışkın olmadığın bir durum :) Şimdi alıştım, onlarda bana alıştı. Güzel dileklerin için sağol canım darısı başına diyeyimopuyorumnanaktan
oraletcim selam yeniden:)))ben günümü aldım,mayısta gidiyorum inş barış beye,bi aksilik olmazsa ameliyatımıda olucam o hafta,bütün yardımların ve açıklaramaların için tekrar teşekkürler canım...ama fazlaca bi heyacan var tabi,kafam hep meşgul nasıl olucak,ya güzel olmazsa diye,büyüklüğüne karar verirken benim için en önemlisi doğal durması çok büyük istemiyorum tabi barış beye danışcam o daha iyi biliodur ama işte kafamda dönüp duruyo hep bunlar:))sen ameliyattan sonra hemen sporcu sütyeni takmışmıydın,bende gitmeden alıyım dedim ama hangi marka kaç beden alsam acaba bi fikrin varmıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?