ameliyat olduktan sonra anlaşılmasını istemiyorsan , şimdi kullandığın sütyenleri bir beden büyük kullanmaya başlayabilirsin mesela. atıyorum destekli a cup kulanıyosan , b cup al onu kullanmaya başla
oralet bişey sorcam sana yine:)ameliyattan sonra sen söylemeden göğüslerine silikon yaptırdığını farkeden oldumu?ben en çok bundan tedirgin oluyorum kimsenin anlmasını istemiyorum ama birden büyüyünce insanlar farketmiyomu acaba:)buaralar v yakalı bişey giymiyorum sırf yapıldıkdan sonra anlaşılmasın diye:)))
oralet bişey sorcam sana yine:)ameliyattan sonra sen söylemeden göğüslerine silikon yaptırdığını farkeden oldumu?ben en çok bundan tedirgin oluyorum kimsenin anlmasını istemiyorum ama birden büyüyünce insanlar farketmiyomu acaba:)buaralar v yakalı bişey giymiyorum sırf yapıldıkdan sonra anlaşılmasın diye:)))
bence ameliyat sonrasında nsanalrın dışarıdan anlayacağı şekilde bir değişiklik olmuyor,eskiden dolgulu sütyen ile nasıl gözüküyorsa ameliyat sonrası sporcu sütyeni ile dolgulu sütyenin sağladığı görüntü oluyor
merhaba oralet sen hangi şehirde ameliyat oldun? ve doktor araştırması yaparken nasıl yaptın? ben doktor nerden nasıl bulabileceğimi iyi mi kötü mü nasıl anlayacağımı bilmiyorum.. tecrübeli arkadaşlar please help me ;((
Nisancım öncelikle siteye girişte hata yaşıyordum o yüzden geç cevap veriyorum kusura bakma.
Ben Şubat ayında yaptırdım, haliyle kalın giyindiğim için çok dikkat çekmedi ve benim a'dan b'ye yükseldi çok aşırı bir büyütme operasyonu olmadı doğrusunu itiraf etmek gerekirse ben zaten yıllardır destekli 85 beden sütyen kullanıyordum şu an desteksiz 85'e geliyor
Sporcu sütyeni takmayı bırakabilirsin demişti doktorum ama ben hayatım boyunca hiç desteksiz düz bir sey takmamıştım şimdi bunun keyfini sürüyorum bir müddet daha takacağım en azından havalar iyice ısınana kadar. Benim şu an göğüslerim tam olarak şeklini almadı Haziran ayında tam kıvamına gelmiş olacak. Şu an daha dik, V yaka kazaklarda dekolte daha hoş duruyor şu ana kadar farkeden olmadı ki benim de söyleme gibi bir düşüncem yok.Ameliyat öncesinde bilen kişiler biliyor onun dışında hala kimseye bahsetmiş değilim. Yaz geldiğinde biraz daha dikkat çekmiş olacak. O zamanda şekil oturacağı için yine anlaşılacağını sanmıyorum geçmişten beri tanıyan insanlar farkedecektir o kadar :) tabi bir de izlerin iyileşme süreci var çıplakken görenler anlayacaktır :kedi:
diğer doktorların yaptığı işlemleri netten araştırmıştım bazıları hakkaten mükemmel bazıları korkunç diyeceğim kadar kötü sonuçlar çıkarmıştı.
oralet teşekkürler canım verdiğin bilgiler için.. ben Ankarada yaşıyorum ama eğer burda iyi bir doktor bulamazsam İstanbula gelip ameliyat olacağım. sonuçta keyfi bi ameliyat değil yeniden göğüs yapılacak profesyonel bi doktor gerekiyor. para konusunda da 6 milyardan fazla veremem öyle kısıtlamak zorunda kalıyorum sadece.
internetten heralde ben araştırmayı beceremiyorum ya :s plastik cerrahi doktorları göğüs büyütme falan yazıyorum doğru düzgün bişey çıkmıyoaylarca araştırmış burdaki arkadaşlar sen de nasıl güzel araştırmışsın :s bikaç doktor ismi öğrensem onlarla ilgili araştıma yapıcam.. bir de aylarca araştırmak değil de biran önce olsun bitsin istiyorum açıkcası mafoldumben
istanbulda aylin hanımı da çok fazla övüyorlar burdaki arkadaşlar senin barış beyi seçerken ikna olmandakki en büyük etken neydi? röportaj yapıyo gibi oldum biraz ama :kedi:
saol canım yine verdiğin bilgiler için:))bende destekli 80 felan takıyorum,ama kendim çok dikkat ederim insanların dekoltesine mesala ben eğilince felan v yakalılıarla bişey yok sonradan azda olsa görünecek ama heralde kimse o kadar dikkat etmemiştir:)bende çok büyük istemiyorum zaten en fazla 80-85 istiyorum,sana sorucaktım şuan senin kaça denk gelio die yazmışsın zaten...barış beye en son mail attığımda istda 4 gün kalman yeterli olur yazmıştı,bende iznimi ayarlayıp mayıs ayı gibi gitmeyi düşünüyorum hatta ilk görüşmeden sonra bi aksilik olmazsa bikaç gün sonra olucam ameliyat,sonrasında 1 hafta istda kalmak yeterlimidir sence çünkü sen 15 gün felan kontrole gitmişsin?en son bi mail daha attım barış beye ona cevap bekliyorum sonra arayıp randevu alıcambilmiyorumkismile
oraletcim bir de doktorların yaptığı işlemleri netten nasıl buldun? bu korkunç olan sonuçları ortaya çıkartan doktorları hatırlıyor musun? mafoldumben
Merhaba Oralet bende Barış Bey'den randevu aldım ama 19 nisan' a verdiler.Bu çok geç benim için. Ay sonu arkadaşımın düğünü var. Çok tazeyken ameliyat rahat olabilir miyim bilmiyorum. Barış Bey'e mail atsam beni öne alabilir mi sence (ayrıca ben Bursa'dan gidicem oda problem)? 23 nisanda önce ameliyat olayım tatilde iyileşirim diyordum. Yada randevudan sonra en kısa sürede ameliyat olabiliyor mu? Çok ileri tarihe mi gün verilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?