Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

güle güle kullan canım, yeni memeleri gördükçe bana moral oluyor valla. eminim diğer ameliyat olacak arkadaşlar da öyle düşünüyordur. gayet doğal olmuş büyüklüğü, eminim şekillendikçe çok daha memnun olacaksın

Eee sana da çok az kaldı şekerimmm.

off sorma, 13 güne düştüm nihayet. yalnız bir sıkıntım var, geçende alışverişe çıktım, ameliyattan sonra giyecek önü düğmeli yada fermuarlı hiç bişi bulamadım çatlicam. ve hiç farkında değildim benim de hiç yokmuş öyle tişörtüm falan :))

Eee sana da çok az kaldı şekerimmm.

fotona baktım zamanla cok güzel olcak şekil güzel canım..sporcu südyenini tak ve masajalarını ihmal etme

Canım önü fermuarlı polar bulursan çok daha rahat edersin ilk bir kaç gün 13 günde ayy gerçekten çok az kalmış hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.

polar vs var ama altına penye bişiler arıyorum. direk polar giymek istemiyorum içine atlat gibi bişi olmadan ne bileyim. cinslik var biraz bende
şöyle ince fanila gibi bir şey bulursam iyi olacak

Canım önü fermuarlı polar bulursan çok daha rahat edersin ilk bir kaç gün 13 günde ayy gerçekten çok az kalmış hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.

Hmm anladım şekerim ben de polar bulamadın sandı..Bulursun 13 gün var daha her tarafın altını üstüne getiiir
polar vs var ama altına penye bişiler arıyorum. direk polar giymek istemiyorum içine atlat gibi bişi olmadan ne bileyim. cinslik var biraz bende
şöyle ince fanila gibi bir şey bulursam iyi olacak

siz böyle şeyler konuştukça daha da heyecanlanıyorum. Benim bir hafta kaldı!! Sanki gerçek değil hayal. Korku yok mutluluk var üzerimde, bu normal mi?

Çook normal tabi canım 1 hafta dilekolaaay bu süreç çok heyecanlı ilerliyor zaten.Bakalım Barış Bey nasıl harikalar yaratacak yine göreceğiz
siz böyle şeyler konuştukça daha da heyecanlanıyorum. Benim bir hafta kaldı!! Sanki gerçek değil hayal. Korku yok mutluluk var üzerimde, bu normal mi?

alexus çok teşekkürler uyarın için canım mesajını aldım yalnız cevabı oradan yazamıyorum:) mesajımı doldurmadım henüz. ya benim sayfada özel albüm olarak görünüyordu anlayamadım. herkes gördü yaniiiiiii neyse sildim şimdi

:) eğer içindeki sesi dinlemek istersen 1 haftalık izin al ve seninle ilgilenecek en azından direnler alınana kadar 1 kişi olsun yanında. Olurda karar verir gelirsen bende ziyaretine gelirim :))

ben daha yeni ameliyat oldum valla diren falan takılmadı bandajda yok sadece dikiş üzerine bant tamam demek her doktor farklı çalışıyo bunu anladım

kapsül oluşumunu engellemek için dren takılıyor iltihaplı kan ve iç tarafın yıkandığı serum drenlerin içine birikiyor. ama çok can yakıyor ve yatıp kalkarken çok zor oluyor. dren kullanmayan başka doktorlar da duymuştum.

yok tatlım diren sanıldığı gibi çok can yakan bir şey değil..ben de ameliyat olmadan önce burdan okuduklarımdan drenler beni çok rahatsız edecek ve canımı acıtacak diye düşünüyordum ama hiçte öyle olmadı..içeride biriken kirli kanın dışarıya çıkmasını sağladığı için çok faydalı olduğunu düşünüyorum ben de..Ameliyatımdan sonraki gün doktorum Barış Çakır çıkarmıştı direnlerimi normalde bir gün daha tutuyor ama ben de artık temiz kan gelmeye başladığı için gerek görmedi.

tatlım aslında ilk iki gün bende de sorun yoktu ancak 5 gün kaldı drenlerim bununla alakalı olabilir çok can yakıcı olması. ama kesinlikle faydalı olduğu konusunda sana katılıyorum.

Selamlar su perisi belki yazmışsındır son gelişmeleri :)) Yine de heyecanın daim olsun hiç tükenmesin demek istedim. :))

Ameliyattan sonra o saçma sapan gülümseme yerini anlamlı bir gülümsemeye bırakıyor :) Sana bol şans :))

Selamlar taner, papatya arkadaşıma yazmışsın ama bende yorum yapmak isterim.

Eğer ikinci çocuğu düşünüyorsan ikinci çocuktan sonra hatta emzirme dönemi bittikten sonra yaptırmanı öneririm. Doğum sonrası bir deformasyon olur mu olmaz mı sıkıntısını hiç yaşamamış olursun :)
Bahsettiğin iki marka ile ameliyat olan sayısız hasta var :) Artık seçtiğin doktorun da önerisiyle belki bambaşka bir marka bile düşünebilirsin. Nagorun elle hissetme konusuna değineyim. Benim ameliyat olmak isteyip en çok bu durumu düşünüp acaba biri dokunsa anlar mı ? sorusuna cevap olarak siteden dokunan arkadaşlar oldu. Ve protezi kesinlikle bulamadılar. Nagorun güzel tarafı köşe yapmaması. Tabanı içe doğru. Şimdiden mutluluklar dilerim bende sana :)

Canım benim çok tatlı, zarif ve özgür dekoltelisin :) Hoşça kal tatlım :)

Arkadaşım burun+göğüs maşallah maşallah maşallah diyorum :)) Hadi hayırlı olsun umarım iyisindir ? Yazmadıysan anlat mutlaka

Şu enerji dolu cümlelere hayran olduğumu belirtmek isterim :))
Ayrıca annene de teşekkür ederim burnumu erkek arkadaşım bile anlamadı :))

Her şey gönlünce olsun diyorum. Ki ben cevap verene kadar sen ameliyat bile olmuş olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…