• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

oralet

Ben, Yenilendim..
Kayıtlı Üye
Geçen hafta 25.02.2010 perşembe günü Barış Çakır'a ameliyat oldum. Ameliyat düşünenlere kesssinliklee !! kas zarı altını tavsiye ederim. Bir gece kaldım ertesi gün taburcu oldum. Cumartesi direnlerim alındı. Pazartesi iş başı yaptım :)) Bugün bandajlarım alındı. Şu an görüntü buruşuk ve sert yarın sabaha net bir görüntüye kavuşurmuş. Desteksiz, süngersiz sporcu sütyeni ile dışarı çıkmak benim için imkansızdı. Hala daha bunların bana ait olduğuna inanamıyorum. Ben ameliyattan önce iyi referanslar edindiğim doktorların araştırmasını yaptım. Bu ameliyatı kas altından yapıp haftalarca kolunu oynatamayanların yazdıklarını okudum. Kas zarı altı seçimi ile doğru bir tercih yaptığımı anladım. Çok iyi araştırın piyasada hakkaten kendini iyi pazarlayan ama sonuç olarak kötü iş çıkaran doktorlar fazlasıyla var. Mutlaka doktorunuzun yaptığı çalışmalara bakın. Ben isim yapmış fakat yaptığı işleri korkunç olarak niteleyebileceğim resimlerle karşılaştım. Bu nedenle iyi araştırın, hem zamanınız, hem paranız hem de canınız boşu boşuna harcanıp yanmasın.

Şimdi görüntü netleşsin diye sabırla akşamı bekliyorum :)) zemuszemus

Son düzenleyen: Moderatör:
geçmiş olsun oralet . barış çakırla mail yoluyla konuşmuştum. kendisi netten fotoğraf göndermediğini söyledi, şehir dışında olduğum için rica etmiştim sağolsun kırmadı ve br tane resim göndermişti. ben de onun isteğine uydum ve resmi kimseyle paylaşmadım. hakikaten şu ana kadar gördüğüm en güzel sonuçlardan biriydi. çooook doğaldı çook güzel görünüyordu.inşallah seninki de öyle güzel olur.
ameliyat masrafların toplamda ne kadarı buldu ?kaç cc kondu ?

teşekkür ederim abcj Barış Bey hakkaten çok ilgili ve senin isteğin güzel göğüsler ve sonrasında mutluluksa bunu yatarıyor. Hala daha şişlik ve sertlik var ama görüntü yavaşta olsa toparlanmaya başladı şu an hoşnutum kesinlikle :)) Gerçekten yaptıklarını izlerken abartılı olmayan doğal göğüs istediğimi anladım. Geçen Perşembe günü bu saatlerde hastane odamda yemeğimi yiyordum :) Bugün sporcu sütyenimle ikinci günümü yaşıyorum. Benim her şey dahil 5 bin tuttu. 290 cc damla silikon Barış Bey le karar verdik. Birazdan Barış Bey'i arayacağım. Şu anki mutluluğumu paylaşmak istiyorum :))

oralet merhaba ben esmeralda788 yeni üye oldum.Senden bir ricam var ben de 1-1.5 ay içinde göğüs büyütme ameliyatı olucam.Barış Bey'le görüşmeyi de düşünüyorum hatta mail gönderdim fotoğraf istedim ama ne zaman yanıtlar bilmiyorum.Şu an iş durumumdan dolayı görüşmeye gitme imkanım yok ancak ay sonu olabilir. Acaba silmediysen aldığın fotoğrafları bana da gönderebilirmisin? Mümkünse çok mutlu olurum.
Sana geçmiş olsun, ıyi günler
Esmeralda788

Merhaba esmeralda788. Eğer böyle bir düşüncen varsa Barış Bey'den randevunu tarihini şimdiden belirlemeni öneririm. Çünkü ben Ocak ayında aradım Şubata anca gün alabildim. Randevu sonrası ameliyat tarihi için uygun olan günler Mart ayını gösteriyordu. Şubat sonunda ameliyat tarihini erteleyen biri sayesinde ben erkenden ameliyat oldum. Yoksa dün itibarıyla ameliyat olmuş bugün de hastaneden çıkmaya hazırlanıyor olacaktım.

Sen iş durumunu düşünme nihayetinde Barış Bey e uyman gerekecek. Uygun olan tarihleri öğrenmiş olursun kendini ona göre ayarlarsın. Ben Barış Bey'den resim istemedim oraya görüşmeye gittiğimde bana anlatırken aynı anda ekranından yaptığı işlemleri gösterdi. Eğer gidersen göreceksin doğallıklarını görünce estetik diyemiyorsun. Orada benim resimlerimi çekti kıyafetimin içinden deneme yaptık ama aksi gibi siyah giyinmiştim o yüzden resimlerde hiç belli olmadı. Üzünüm yardımcı olamadım ama Barış Bey le görüşen, resim isteyenler olmuş sitede biraz bakıver onlardan belki temin edebilirsin.

Resim için yardımcı olamadım ama bu konuda tez yazacak kadar bilgim oldu gibime geliyor. Soracağın bir şey olursa seve seve yanıtlarım. Şimdiden sana kolay gelsin görüşürüz diyorum.

Canım sen zaten kas zarı altından olmuşsun tabikide ağrı çekmiceksin.. Benim ve bir çok arkadaşımında meme dokusu yeterli olmadığı için ve doğal durması için kas altından olduk.. Acılar kıyaslanamaz bile.. ıyileşme süreci çok farklı.. Benim bu gün 20. günüm ilk hafta zordu bi tek..

Canım sen zaten kas zarı altından olmuşsun tabikide ağrı çekmiceksin.. Benim ve bir çok arkadaşımında meme dokusu yeterli olmadığı için ve doğal durması için kas altından olduk.. Acılar kıyaslanamaz bile.. İyileşme süreci çok farklı.. Benim bu gün 20. günüm ilk hafta zordu bi tek..

canım kas zarı altı ameliyatlar gögüs dokusu yeterli olanlara uygulanıyor diye bir koşul yok,eğer öyle olsaydı bana uygulanamzdı.çünkü bende gögüs dokusu neredyse yok denecek kadar azdı. sizin vücudunuz hangi tekniğe uygunsa doktorlar o tekniği kullanıyorlar.doktorum ameliyat esnasında kas zarı yapılması gerektiğine karar verip kas zarı uygulamış.

Benim meme dokum yeterliydi hatta senin çok basit ve başarılı olacak demişti çizimlerimi yaparken.
lilyum_s dediği gibi ilk hafta birazzz zordu. Gerçi ben 3.günden sonra normal hayatıma dönmüştüm. Daha az hareket etsemde her işimi kendi başıma yapabiliyordum.
kalem1981 doktorlar kişinin vücut durumundan çok hangisini daha iyi yapabiliyorlarsa onu uygulamayı uygun buluyorlar. Mesela kas zarı altı çoğu doktorun uygulamadığı bir yöntem. Sebebi ise daha titiz, dikkatli bir cerrahi işlem gerektiriyor ve diğerlerinden uzun sürüyor. Bunun için de tercih etmiyorlar. Çünkü ben doktorumun yaptığı işlemleri öncesi sonrası olarak izledim. Erkek gibi düz vücutlu olan da vardı, normal göğsü olup daha da büyütmek isteyenlerde vardı. Hepsinde uyguladığı teknik kas zarı altınaydı.
Zaten görüşme sırasında söylüyor 'ben kas zarı altına, meme altından ve damla protez kullanmayı uygun buluyorum' diye.
Bu perşembe masaja başlıyorum. Şu anki görüntülerinden inanılmaz hoşnutum.
Siz bakım olarak neler yapıyorsunuz? Duş alırken su sıcaklığı nasıl olmalı, gece yan yatmaya başladınız mı mesela?

kalem1981 doktorlar kişinin vücut durumundan çok hangisini daha iyi yapabiliyorlarsa onu uygulamayı uygun buluyorlar. Mesela kas zarı altı çoğu doktorun uygulamadığı bir yöntem. Sebebi ise daha titiz, dikkatli bir cerrahi işlem gerektiriyor ve diğerlerinden uzun sürüyor. Bunun için de tercih etmiyorlar. Çünkü ben doktorumun yaptığı işlemleri öncesi sonrası olarak izledim. Erkek gibi düz vücutlu olan da vardı, normal göğsü olup daha da büyütmek isteyenlerde vardı. Hepsinde uyguladığı teknik kas zarı altınaydı.

bence doktorun hangi tekniği daha iyi uygulayabilmesinden çok her üç tekniği de ustalıkla yapabilmesi önemli. ben sadece bir tekniğin doğru olduğunu düşünmüyorum,benim doktorum ameliyatı dual plan olarak tasarlamıştı,ameliyat esnasında kas yapımın dual plan için uygun olmadığını gördüğü için subfacial uygulamış,eğer sadece tek bir teknikte doktorların uzmanlaştığını düşünmek bana çok anlamlı gelmiyor,yoksa her hastaya uygun bir kriz anını yönetmeleri güç olur.ben bakım olarak daha başka bişey yapmıyorum,birkaç hafta öncesine kadar kremimi kullanıyordum,artık onu da kullanmayı bıraktım.ben ilk haftanın sonunda hafiften yan yatma çabalrı içeriisne girmiştim,2. haftadan itibaren yan yatmaya başladım

Kesinlikle her tekniği iyi uygulayabilmeli bu işi yapan doktorlar. Bu bakımdan benim doktor tercihimde çok şanslıydım işinin ehli birine yaptırmış oldum. Ben yine forumlarda bu kremin izlerin geçmesi açısından kullanılması gerektiğini okumuştum. Orası krem sayesinde nemli kalıp faydalı oluyormuş. Bence sen de doktoruna danışmadan bırakma. Benim sıralamada bakım ve izlerin iyileşme süreci var.

bende barış çakırın gönderdiği bir resim var. ama söz verdiğim için sanal ortamda paylaşamıyorum,üzgünüm ... şu kadarını söyleyim, gördüğüm en güzel sonuçtu belki de.

:)) ya abcj ben direkt telefonuna kaydettiği bir videoyu izledim en çok aklımda kalan o göğüsler tek kelimeyle anlatmak gerekirse "bomba" gibiydi.

Tam hatırlamıyorum ismini bir doktor internet sayfasında koyduğu resimler vardı onları görünce dedim vazgeçeyim inanılmaz korkunç sonçlar ortaya çıkmıştı düşünmek bile istemiyorum hala onları ama 1 gün sonra ameliyatım olacak hani neresinden dönebilirim, ya benim sonuçlarım da böyle olursa diye düşüne düşüne stres yapmıştım kendime. Bandajlar açıldığında zaten konuşamadım bir süre aşırı heyecanlanmıştım ancak teşekkürü ertesi gün edebildim :D o derece yani.
Sadece protezi koyup işi bitirmiyor mesela bende sol göğsüm biraz daha yukarıdaymış hiç dikkat etmemiştim Barış Bey söyleyene kadar. Onu da düzelteceğini söyledi hatta çizim yaptı üzerimde nasıl nerede ne şekilde duracak, her şeyi başlamadan hesap etti.
Belki bu perşembe benim de resimlerimi çeker :D
Ben de o güzel sonuçların arasına dahil olabilirim :D:D

yaa içimden bi ses diyo sen de istanbula git barış beye ameliyat ol. belki de bahsettiğimiz göğüs aynı göğüstür.
canım inşallah seninki ondan da güzel olsun. resmin çekilirse ve rahatsız olmazsan ben de görebilir miyim sonucunu . cok merak ettim. acaba o gördüğüm sonuç kadının göğüs yapısı güzel oldugundan mıydı diye merak ediyorum.

:) eğer içindeki sesi dinlemek istersen 1 haftalık izin al ve seninle ilgilenecek en azından direnler alınana kadar 1 kişi olsun yanında. Olurda karar verir gelirsen bende ziyaretine gelirim :))

Bu arada abcj sana özel mesaj atamıyorum. Bana bir şekilde mail adresini verebilir misin?

:) eğer içindeki sesi dinlemek istersen 1 haftalık izin al ve seninle ilgilenecek en azından direnler alınana kadar 1 kişi olsun yanında. Olurda karar verir gelirsen bende ziyaretine gelirim :))

ayy canım biz senle tamamı ile aynı şekilde olmuşuz ameliyatı,bana da diren konulmuştu,en çok korkutan beni direnler olmuştu zaten.ıyyy

evet canım ama onlar kan içeride birikmesin diye biliyorsun. Bana bahsetmişlerdi ama ben neye benzediğinin bilmiyordum, ertesi gün çıkaralım demiştim ama doktorum anlatınca dayanılır diyip gıkımı çıkarmamıştım. Doktorum bunlar göğüslerinin sigortası demişti. Benim anlatılanlara nazaran çok rahat geçtiğini söyleyebilirim. Zaten ameliyatı hissetmiyorsunuz önemli olan sonrasındaki bakım :))
Ee kalem1981 ne kadar oldu senin ameliyatından beri? Neler önerdi doktorun ve artık kendini nasıl hissediyorsun :))

evet canım ama onlar kan içeride birikmesin diye biliyorsun. Bana bahsetmişlerdi ama ben neye benzediğinin bilmiyordum, ertesi gün çıkaralım demiştim ama doktorum anlatınca dayanılır diyip gıkımı çıkarmamıştım. Doktorum bunlar göğüslerinin sigortası demişti. Benim anlatılanlara nazaran çok rahat geçtiğini söyleyebilirim. Zaten ameliyatı hissetmiyorsunuz önemli olan sonrasındaki bakım :))
Ee kalem1981 ne kadar oldu senin ameliyatından beri? Neler önerdi doktorun ve artık kendini nasıl hissediyorsun :))
ben de neye benzediğini bilmiyordum,ama benim doktorum her hastasına diren takmıyo,ameliyat öncesinde çizim yaparken diren koyabilirm diye uyarmıştı beni,ameliyattan uyandığımda,koltukaltlarımda bir takım borular çıkıyordu..doktorum gece 1 gibi kontrole geldiğinde direnleri çıkarttı. benim de aslında kollarımı 2. günden itibaren rahat kullanmasaydım daha rahat geçecekti,ama,ameliyat sonrası acım olmayınca çok hafife aldım ameliyatı... ben ameliyat olalı 8 ay oldu,krem haricinde ekstra bir bakımım olmadı,doktorum sık sık kontrole çağırarak durumu kontrol altında tutuyordu zaten. kendimi hiç ameliyat olmamış gibi hissediyorum,artık giydiğim herşeyin yakışması çok mutlu ediyo beni. yazın gelmesini dört gözle bekliyorum.20 .günden itibaren yumuşamaya başlayacaklar zaten,artık tam doğal gögüs kıvamında bana göre,hem görüntü hem yumuşaklık,çok mutluyum kısacası

Back
X