- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
Siz takmayın, her oral konusunda çıkar biri iğrenç, günah der. Çoğumuz yapıyoruz. Yapmaya devam edeceğiz.Yaptığım kişi çok temiz biri, adamın dişleri bembeyaz. Hatta bacağında ki kılları almak istiyordu, ben alma diyordum .
Çikolata vs sürmeyi duydum da suyu hiç duymadımAklıma takıldı cidden. Eski görüştüğüm kişi bana yarın size gelince su hazırla sana güzel bir haz yaşatıcam demişti . Anlamıştım oral olduğunu ama soramadım. Neyse o gün gelince istemedim yapmasını çekindim. Başka bir gün de ben ona yapacakken istersen su getir üstüne serp demişti. Ne alaka yani? Bugünlerde aklıma takıldı.
Ben de eskiden asla derdimSiz takmayın, her oral konusunda çıkar biri iğrenç, günah der. Çoğumuz yapıyoruz. Yapmaya devam edeceğiz.
Keşke hiç kıl sorunumuz olmasaCinselliği bu boyutta yaşayan insanlar tabi ki temiz olmak zorunda, karşındakine saygı bunu gerektirir. Ben temiz olduğumu bilsem de böyle bir şeyin sinyalini aldığımda çaktırmadan temizlenmeye kaçıyorum. Keyif alacağız derken kimseyi iğrendirmeye gerek yok.
Iğrenç bisey soyliyim mi, bi arkadaşımın sevgilisi oral için kızın adet gününü beklermiş, kanlı kanlıKeşke hiç kıl sorunumuz olmasa
Ayyyy bayılıcamIğrenç bisey soyliyim mi, bi arkadaşımın sevgilisi oral için kızın adet gününü beklermiş, kanlı kanlı
Ay bu başka bi boyutIğrenç bisey soyliyim mi, bi arkadaşımın sevgilisi oral için kızın adet gününü beklermiş, kanlı kanlı
Ben haram demedim mekruh dedim mekruh ne demek internetten aynen atcam sizeÖyle bir sey yok. Ters ilişki haricinde eşinizle istediğiniz her seyi yapabilirsiniz.
Yalnızca örneğin ağzınızla yemek yiyorsunuz, dua ediyorsunuz bunun bilincinde olarak yapmamal takva olarak doğru bulunur. Mekruh çok başka bir sey. İnsanları bilip bilmeden yanlış yönlendirmeyin.
Aynı şey dua okunan ağızla da küfür etmemek, yalan konusmamak, iftira atmamak vs. İçin de geçerli. Varılan nokta aynı.
Vampir miymis?Iğrenç bisey soyliyim mi, bi arkadaşımın sevgilisi oral için kızın adet gününü beklermiş, kanlı kanlı
Ben haram demedim mekruh dedim mekruh ne demek internetten aynen atcam size
sıfat
1.
iğrenti verici, tiksindirici, iğrenç.
2.
Müslümanlıkta, dince yasaklanmamış olmakla birlikte yapılmaması istenen.
Böylece oral seks mekruh oluyor
ayrıca haram.olmasa bile mekruh
Dininizi kendiniz yaşayınBen haram demedim mekruh dedim mekruh ne demek internetten aynen atcam size
sıfat
1.
iğrenti verici, tiksindirici, iğrenç.
2.
Müslümanlıkta, dince yasaklanmamış olmakla birlikte yapılmaması istenen.
Böylece oral seks mekruh oluyor
Sappur suppur beni ye diye bosuna dememis sairAklıma takıldı cidden. Eski görüştüğüm kişi bana yarın size gelince su hazırla sana güzel bir haz yaşatıcam demişti . Anlamıştım oral olduğunu ama soramadım. Neyse o gün gelince istemedim yapmasını çekindim. Başka bir gün de ben ona yapacakken istersen su getir üstüne serp demişti. Ne alaka yani? Bugünlerde aklıma takıldı.
Drakulanın akrabasıydı her halde arkadaşIğrenç bisey soyliyim mi, bi arkadaşımın sevgilisi oral için kızın adet gününü beklermiş, kanlı kanlı
kesinlikle. biriyle oral moral yapılacaksa temiz olmak zorundasınız. şu anki sevgilim ilk kez cinsellik yaşamak istediğinde yani baktım iş oraya gidecek, ben engel oldum mesela. kafamda o gün sevişmek falan olmadığı için epilasyonu sallamıştımCinselliği bu boyutta yaşayan insanlar tabi ki temiz olmak zorunda, karşındakine saygı bunu gerektirir. Ben temiz olduğumu bilsem de böyle bir şeyin sinyalini aldığımda çaktırmadan temizlenmeye kaçıyorum. Keyif alacağız derken kimseyi iğrendirmeye gerek yok.
Sevgilisinin adı Drakula mıydı acaba?Iğrenç bisey soyliyim mi, bi arkadaşımın sevgilisi oral için kızın adet gününü beklermiş, kanlı kanlı
Hahahahahahahahahaha yalnız değilmişim çok şükür.'su hazırla sana güzel bir haz yaşatıcam demişti . Anlamıştım oral olduğunu ama soramadım.'
Yazmissiniz. Onu dedim.
Bana su hazirla dense bana makarna falan yapacak derdim
Neyden?Midem bulandı