Belki temizliğinden şüphe ediyorsan su dökebilirsin demek istemiştirAklıma takıldı cidden. Eski görüştüğüm kişi bana yarın size gelince su hazırla sana güzel bir haz yaşatıcam demişti . Anlamıştım oral olduğunu ama soramadım. Neyse o gün gelince istemedim yapmasını çekindim. Başka bir gün de ben ona yapacakken istersen su getir üstüne serp demişti. Ne alaka yani? Bugünlerde aklıma takıldı.
İkimizde çok temizdik ama bilemedimBelki temizliğinden şüphe ediyorsan su dökebilirsin demek istemiştirSulayıp büyütecek değilsiniz ya, aklıma başka bir neden gelmedi
Eee peki döktünüz mü su?İkimizde çok temizdik ama bilemedim
Yok, gerek yok dedim. O da daha bir şey demediEee peki döktünüz mü su?
Ertesi gün yapmak istedi. Ben de hayır dedim. Hazır değildim yani o an canım istemedi.Ee siz su hazirla deyince oral yapacağını nerden anladiniz?
'su hazırla sana güzel bir haz yaşatıcam demişti . Anlamıştım oral olduğunu ama soramadım.'Ertesi gün yapmak istedi. Ben de hayır dedim. Hazır değildim yani o an canım istemedi.
'su hazırla sana güzel bir haz yaşatıcam demişti . Anlamıştım oral olduğunu ama soramadım.'
Yazmissiniz. Onu dedim.
Bana su hazirla dense bana makarna falan yapacak derdim
Su hazirla dedi oral yapacagini anladim deyip sonra neden su istediğine takilmasini anlamadim. Konuyu ben mi yanlis anlıyorum onu da anlamadimSuyu kaynat olmadı çay içeriz.
Hadi buz olsa başımla beraber de suyu ben de anlamadım konu sahibi.
Su hazirla dedi oral yapacagini anladim deyip sonra neden su istediğine takilmasini anlamadim. Konuyu ben mi yanlis anlıyorum onu da anlamadim
Ahahahahau yapmayın gece geceBelki islak ıslak seviyor
Ay kahkaha attımFimlerde dogum yapacak kişi olunca derdi ya ebeler, öyle bir fantezidir belki.
Yok ben yaşamadığın bir haz yaşatıcam dedi ya ordan anladımSu hazirla dedi oral yapacagini anladim deyip sonra neden su istediğine takilmasini anlamadim. Konuyu ben mi yanlis anlıyorum onu da anlamadim
Ay nolur sormayalim
Ufkumuz açılıyor öyle deme6
Ay nolur sormayalim