Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklıma gecmisten "suyu ısıt geliyorum" tabiri getirdiEe siz su hazirla deyince oral yapacağını nerden anladiniz?
Yani benim ki odun oldugu için hiç bana su getir dememişti öyle fannntezu şeyleri yoktu valla
Ya nasıl yapabiliyorsunuz iğrenç bişey ne gereği var ki normal yollarla birlikte olmak varken yemek yer gibi cinsel organ ağzına almak midem kalktıAklıma takıldı cidden. Eski görüştüğüm kişi bana yarın size gelince su hazırla sana güzel bir haz yaşatıcam demişti . Anlamıştım oral olduğunu ama soramadım. Neyse o gün gelince istemedim yapmasını çekindim. Başka bir gün de ben ona yapacakken istersen su getir üstüne serp demişti. Ne alaka yani? Bugünlerde aklıma takıldı.
Oral ilişki gayet normal ve olması gereken bir şey. Sizin geçen konunuzu gördüm işte böyle şeyler düşündüğünüz için bence sorunlu cinsel hayatınız var. Ayrıca iğrensem o adamla birlikte olmazdımYa nasıl yapabiliyorsunuz iğrenç bişey ne gereği var ki normal yollarla birlikte olmak varken yemek yer gibi cinsel organ ağzına almak midem kalktı
Bence buz yerine kullanacak, sonuçta su beden kadar sıcak olmaz.Suyu kaynat olmadı çay içeriz.
Hadi buz olsa başımla beraber de suyu ben de anlamadım konu sahibi.
Bence temizlikle ilgisi yok, şaldır şuldur dökeceğini sanmıyorum, damlatacaktır. Isı dengesini bozarak hazzı arttırmayı düşünüyordur. Bence deneyin, kaybedecek bir şeyiniz yok. Hatta tecrübenizi de yazın, belki biz de denerizAklıma takıldı cidden. Eski görüştüğüm kişi bana yarın size gelince su hazırla sana güzel bir haz yaşatıcam demişti . Anlamıştım oral olduğunu ama soramadım. Neyse o gün gelince istemedim yapmasını çekindim. Başka bir gün de ben ona yapacakken istersen su getir üstüne serp demişti. Ne alaka yani? Bugünlerde aklıma takıldı.
'su hazırla sana güzel bir haz yaşatıcam demişti . Anlamıştım oral olduğunu ama soramadım.'
Yazmissiniz. Onu dedim.
Bana su hazirla dense bana makarna falan yapacak derdim
HayırBunu diyen adliyedeki adam mı
Ahahahahahahhahaha ne hazzıymış o dediğimde ihtiyacım olan tek şey bi bardak su demiştiDaha eve gelmeden neden su hazırla dedi,sularınız mı kesik evde?
Çok zahmetli bir iş olmasa gerek önceden suyu hazırla demesi saçma değil mi?
Sürpriz yapacak işte, kurcalama akışa bırakAhahahahahahhahaha ne hazzıymış o dediğimde ihtiyacım olan tek şey bi bardak su demişti
Sorunlu bir cinsel hayatım yokki oral ilişki de normal bir ilişki değil bence son derece tiksindirici bişey sonuçta o ağızla geri yemek yiyoruz benim asla kabul edebilecegim bişey değil yapana da saygı duyamıyorum kusura bakmayın ayrıca haram.olmasa bile mekruhOral ilişki gayet normal ve olması gereken bir şey. Sizin geçen konunuzu gördüm işte böyle şeyler düşündüğünüz için bence sorunlu cinsel hayatınız var. Ayrıca iğrensem o adamla birlikte olmazdım
Her oral konusuna da bu ayrıntılar sokulmasa olmaz zaten. Ağzına elinle ekmek götürüyorsun, aynı el her türlü pislikle muhatap. Elimizi yıkıyoruz diyeceksiniz, ağzımızı ve cinsel organlarımızı da yıkıyoruz. İşin dini kısmına girmeyelim mekruh olduğu hatta haram olduğu bilinen şeyler de başkalarına zarar verdiği bile bile yapılıyor, bu en azından eşlere mutluluk veren bir olay.Sorunlu bir cinsel hayatım yokki oral ilişki de normal bir ilişki değil bence son derece tiksindirici bişey sonuçta o ağızla geri yemek yiyoruz benim asla kabul edebilecegim bişey değil yapana da saygı duyamıyorum kusura bakmayın ayrıca haram.olmasa bile mekruh
Müslüman olduğumu söylediğimi hatırlamıyorum , ayrıca çok taksaydım zina işlemezdimSorunlu bir cinsel hayatım yokki oral ilişki de normal bir ilişki değil bence son derece tiksindirici bişey sonuçta o ağızla geri yemek yiyoruz benim asla kabul edebilecegim bişey değil yapana da saygı duyamıyorum kusura bakmayın ayrıca haram.olmasa bile mekruh
Yaptığım kişi çok temiz biri, adamın dişleri bembeyaz. Hatta bacağında ki kılları almak istiyordu, ben alma diyordum .Her oral konusuna da bu ayrıntılar sokulmasa olmaz zaten. Ağzına elinle ekmek götürüyorsun, aynı el her türlü pislikle muhatap. Elimizi yıkıyoruz diyeceksiniz, ağzımızı ve cinsel organlarımızı da yıkıyoruz. İşin dini kısmına girmeyelim mektuh olduğu hatta haram olduğu bilinen şeyler de başkalarına zarar verdiği bile bile yapılıyor, bu en azından eşlere mutluluk veren bir olay.
Açıklama yapmak durumunda hissetmeyin kendinizi. Arkadaş saygı duysun ya da duymasın herkesin yaşam biçimi farklı.Yaptığım kişi çok temiz biri, adamın dişleri bembeyaz. Hatta bacağında ki kılları almak istiyordu, ben alma diyordum .
Cinselliği bu boyutta yaşayan insanlar tabi ki temiz olmak zorunda, karşındakine saygı bunu gerektirir. Ben temiz olduğumu bilsem de böyle bir şeyin sinyalini aldığımda çaktırmadan temizlenmeye kaçıyorum. Keyif alacağız derken kimseyi iğrendirmeye gerek yok.Yaptığım kişi çok temiz biri, adamın dişleri bembeyaz. Hatta bacağında ki kılları almak istiyordu, ben alma diyordum .
Öyle bir sey yok. Ters ilişki haricinde eşinizle istediğiniz her seyi yapabilirsiniz.Sorunlu bir cinsel hayatım yokki oral ilişki de normal bir ilişki değil bence son derece tiksindirici bişey sonuçta o ağızla geri yemek yiyoruz benim asla kabul edebilecegim bişey değil yapana da saygı duyamıyorum kusura bakmayın ayrıca haram.olmasa bile mekruh