Oral ilişki hamilelik

Aaaaa sperm varsa tutmayabilir canım eltiminki özellikle ZEVK SUYU ile oldu.
Ama anlatılan olayda bence sende atlamışsın birşeyleri çünkü önce erkek arkadaşıma oral YAPTIK diyor orada ya 1den fazla cinsel organ var yada birey var. Bu arada eltime mesaj atıp detaylı bilgi alıcam birazdan yazarım yine sana

Kalmazsın korkma için rahat olsun. Millet yıllarca deniyor olmuyor bir yerden bulaşma şeklinde olmaz direk ulaşması lazım. Kafanı bulandırma boşuna.

bende biliyorum olamayacağını
Asla da bilmiyorsun be yavrum bilsen 2747 kere sormazsın aynı soruyu. Kafan karışsa da dersin ki ulen içe boşalmadaki milyonlarca spermden yalnızca 1'i yumurtayı dölleyebilirken ortada bi boşalma bile olmadan ağızdan ağza sağdan sola üsten alta önden arkaya donatılan sperm taneciği nasıl yumurta döllesin. Ama maşallah daha yumurta nedir sperm nedir zevk suyundaki sperm sayısı kaçtır bilmeden birbirinizin ağzına verdiğiniz için o kısmı kaçırmışsınız. İnşallah hep böyle birbirinizin ağzına verirsiniz

Aynen olay böyle hareketli içine girebilir diyorlar giremez mi öyle girsede dölleme yapamaz mı
Canım tek soru soracağım zevk suyu vajinanın yakını dahi olsa değdi mi değmedi mi?
Eltim üçüzlere hamile yazdım görmedin galiba, birinin kalp atışı durdu sonra ikizlerden biri süpris yaptı bölündü tekrar üçüz hamile.
Oda özellikle doğumda bekaretini kaybetmek istiyordu ve cinsel organ öpme yöntemiyle hamile kaldı, sperm gerekmiyor bu yöntemde zevk suyu gerekiyor tükürük zevk suyuyla temas ettiğinde sperme dönüşüyor çünkü.
Cevabın evetse gidip keseyi bile görürsün büyümüştür çoktan sağlıkla kucağına al inşallah. Gerçek bir sperm değil sonradan oluşan dönüşen sperm olduğu için Ella bu sperme etki etmiyor ve sağlıklı şekilde gebelik gerçekleşiyor.

Komik gerçekten

anladım hareketli içine girebilir diyorlardı o yüzden korkmuştum sağol

Komik gerçekten
Komik mi ?
Erkek arkadaşın ağzına vermiş dalgayı keyfine bakmış umurunda bile değil sen Ella içmişsin, kaç gündür kendini burada perişan ediyorsun hormonlarını alt üst ediyorsun ilaçlarla ki düzensiz adet oluyormuşsun. Bence aynaya bakarsan daha çok gülecek şey bulabilirsin.

Ya tamam siz öyle diyorsunuz da başka sitelerde doktorsitesinde felan nadirde olsa olabilir diyor o yüzden korkuyorum
Yanii birşey dicemmm erkek arkadaşınız şeyini mi yuttunuz‍♀
Bizde 8 aydır normal gebelik elde edebilmek için uğraşıyorduk bileydin oralla hallederdik

Canım ya yapma kendine derslerine sınavına ver aklını ella çok hormon bozuyor ben sağlık sorunumdan ötürü 1 defa kullandım hormonlarım mahfoldu şuan çocuk istesemde ya düşüyor ya boş oluyor hormonlarım bozuldu hamile falan değilsin aklını yorma boşuna

Teşekkür ederim gerçekten dalga geçmeden yardımcı olduğunuz için

Ellayı böyle gereksiz yere yutup durun bravo valla sanıyorum ki eczanelerde ella satışının %50si böyle saçma sapan sebeplerle gerçekleşiyor. Keşke bu konuda bu kadar cahil bırakılmasaydık en geç lisede güzel bir cinsel eğitim alsaydık. Bilgiyi araştırıp öğrenmeyi kişinin tercihine bıraktığında çok büyük bir kısım cahil kalmayı tercih ediyor.

Tabii ki olmaz. Biraz mantıklı olun. Lütfen korkacaksanız da böyle şeyler yapmayın

kizim insanlar neler dedi sen hala olurmu diyosun bunu bir doktora sorsan seni yerden yere vurur benimle dalgami geciyorsun diye
Tamam da parmakla bulaşan spermle hamile kalınıyor bunda niye olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…