Aaaaa sperm varsa tutmayabilir canım eltiminki özellikle ZEVK SUYU ile oldu.Ben anladım olay şöyle: Şimdi kız erkeğe oral yapıyor ve kızın dudaklarına erkeğin spermi değiyor sonra erkek kızı dudaktan öpünce erkeğin dudaklarına transfer olan spermler, erkeğin kıza oral yapması ile koşarak vajinadan rahme transfer ediliyor.
Kalmazsın korkma için rahat olsun. Millet yıllarca deniyor olmuyor bir yerden bulaşma şeklinde olmaz direk ulaşması lazım. Kafanı bulandırma boşuna.Ben araştırdım doktoraitesine felan da baktım elle bulaşan spermle hamile kalınabilir diyorlar aynı benim sorduğunu sormuşlar milyonda bir ihtimal diyorlar bende olmadığını düşünüyorum ama o ihtimalden korkuyorum ella kullandım 5 gün adet oldum mu bilmiyorum aynı zamanda tarlusal da kullanıyordum adet olup olmadığıma eminim değilim şu an kasımlarım ve belim ağrıyor korktum o yüzden herkes yargılıyor ama bende biliyorum olamayacağını sadece ihtimal kafamı karıştırıyor
Asla da bilmiyorsun be yavrum bilsen 2747 kere sormazsın aynı soruyu. Kafan karışsa da dersin ki ulen içe boşalmadaki milyonlarca spermden yalnızca 1'i yumurtayı dölleyebilirken ortada bi boşalma bile olmadan ağızdan ağza sağdan sola üsten alta önden arkaya donatılan sperm taneciği nasıl yumurta döllesin. Ama maşallah daha yumurta nedir sperm nedir zevk suyundaki sperm sayısı kaçtır bilmeden birbirinizin ağzına verdiğiniz için o kısmı kaçırmışsınız. İnşallah hep böyle birbirinizin ağzına verirsinizbende biliyorum olamayacağını
Yapmaz olmaz zaten yapısı bozuluyor.Aynen olay böyle hareketli içine girebilir diyorlar giremez mi öyle girsede dölleme yapamaz mı
Konu başa dönecek yapmaHamamda hamile kalan kadinida mi duymadiniz? Kalabilir bencehxhxhxh
Canım tek soru soracağım zevk suyu vajinanın yakını dahi olsa değdi mi değmedi mi?Aynen olay böyle hareketli içine girebilir diyorlar giremez mi öyle girsede dölleme yapamaz mı
Komik gerçektenCanım tek soru soracağım zevk suyu vajinanın yakını dahi olsa değdi mi değmedi mi?
Eltim üçüzlere hamile yazdım görmedin galiba, birinin kalp atışı durdu sonra ikizlerden biri süpris yaptı bölündü tekrar üçüz hamile.
Oda özellikle doğumda bekaretini kaybetmek istiyordu ve cinsel organ öpme yöntemiyle hamile kaldı, sperm gerekmiyor bu yöntemde zevk suyu gerekiyor tükürük zevk suyuyla temas ettiğinde sperme dönüşüyor çünkü.
Cevabın evetse gidip keseyi bile görürsün büyümüştür çoktan sağlıkla kucağına al inşallah. Gerçek bir sperm değil sonradan oluşan dönüşen sperm olduğu için Ella bu sperme etki etmiyor ve sağlıklı şekilde gebelik gerçekleşiyor.
anladım hareketli içine girebilir diyorlardı o yüzden korkmuştum sağolAsla da bilmiyorsun be yavrum bilsen 2747 kere sormazsın aynı soruyu. Kafan karışsa da dersin ki ulen içe boşalmadaki milyonlarca spermden yalnızca 1'i yumurtayı dölleyebilirken ortada bi boşalma bile olmadan ağızdan ağza sağdan sola üsten alta önden arkaya donatılan sperm taneciği nasıl yumurta döllesin. Ama maşallah daha yumurta nedir sperm nedir zevk suyundaki sperm sayısı kaçtır bilmeden birbirinizin ağzına verdiğiniz için o kısmı kaçırmışsınız. İnşallah hep böyle birbirinizin ağzına verirsiniz
Komik mi ?Komik gerçekten
Yanii birşey dicemmm erkek arkadaşınız şeyini mi yuttunuzYa tamam siz öyle diyorsunuz da başka sitelerde doktorsitesinde felan nadirde olsa olabilir diyor o yüzden korkuyorum
Teşekkür ederim gerçekten dalga geçmeden yardımcı olduğunuz içinCanım ya yapma kendine derslerine sınavına ver aklını ella çok hormon bozuyor ben sağlık sorunumdan ötürü 1 defa kullandım hormonlarım mahfoldu şuan çocuk istesemde ya düşüyor ya boş oluyor hormonlarım bozuldu hamile falan değilsin aklını yorma boşuna
Tabii ki olmaz. Biraz mantıklı olun. Lütfen korkacaksanız da böyle şeyler yapmayınMerhaba benim adetlerim düzensiz oluyordu bende tarlusal kullanırken 17 kasımda erkek arkadaşımla buluştum vajina ve penis teması olmadı sadece oral seks yaptık daha zevk suyundan şüphelenip 19 kasımda ella kullandım ama aynı zamanda tarlusal kullanmaya devam ettim çünkü ne yapacağımı bilmiyordum.22 kasımda adet gibi kanamam oldu 5 gün devam etti sonra 2 gün leke şeklinde geldi benim merak ettiğim birkaç şey var çok pişmanım zaten sınava hazırlanıyorum ders çalışmam gerekiyor korkuyorum bana yardımcı olur musunuz lütfen
1.oral seks yaparken ağzıma zevk suyu gelirse daha sonra öpüşürsek o da bana oral seks yaparsa hamilelik olur mu ? Benim ağzımdan onun ağzına zevk suyu geçer mi ?
2.kanama yerleşme kanaması olabilir mi yoksa adetten dolayı mıdır ?
3.Tarlusala rağmen ella gebeliği engeller mi ?
Yardımcı olabilir misiniz lütfen
Peki vajinaya gelen zevk duyu içine kaç gibi bir durum olamaz moTabii ki olmaz. Biraz mantıklı olun. Lütfen korkacaksanız da böyle şeyler yapmayın
Sen ne anlatiyon be abla gozunu seveyim abiiYa ağız değil öpüştük Ya onun dudağındaki zevk suyu benim vajenime bulaşırsa ondan korkuyorum herhalde ağızdan hamile kalınmayacağını biliyorum
Peki vajinaya gelen zevk duyu içine kaç gibi bir durum olamaz mo
Tamam da parmakla bulaşan spermle hamile kalınıyor bunda niye olmasınkizim insanlar neler dedi sen hala olurmu diyosun bunu bir doktora sorsan seni yerden yere vurur benimle dalgami geciyorsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?