Oral ilişki hamilelik

Hamile kalindıgı takdirde sorumlulugunu alamayacağınız yakınlasmalar yasamayin ama ya. Agzima sperm bulasip sevgilimin agzina gidermis de oralda beni hamile birakirmış da bilmem ne oral seks değil zincirleme seks tamlaması mübarek

Şaka yapıyorsunuz
Ya devam edecektim de neyse dalga geçmek istemiyorum. Şekerim sen şimdi oral, anal bunları biliyorsun, yaşıyorsun da sonucunda ne olabilir onu mu bilmiyorsun??? Dalga mı geçiyorsun sen? Bir de saf ayağına yatıp ciddi ciddi soruyorsun

Herkesin kafasında bu soru
Sen vajena ne demek biliyormusun yaaa vajena ne? Onuda anlamadım çocuğun dudağında ve ağzında niye sperm var? Ders çalışıyormuş kız sınavı varmış devlete bağlı genelev sınavı falan mı ne sınavıymış bu?

Kusura bakmayın ama madem hamile kalmaktan korkuyorsunuz neden korktuğunuz şeyleri ısrarla yapmaya devam ediyorsunuz. Yaşınız kaç bilmiyorum ama eğer olmaması gereken bir şeyi yaptığınızı düşünüyorsanız sonuçlarına da katlanmanız gerekir. Bu şekilde hamile kalmazsınız.

Ben onunkini öptüm sonra öpüştük sonra O bana yaptı

Ya ona oral yaptık sonra öpüştük sonra o bana yaptı zevk suyu denemez mi

Ben onunkini öptüm sonra öpüştük sonra O bana yaptı
Ya ona oral yaptık sonra öpüştük sonra o bana yaptı zevk suyu denemez mi
Onunkini öptün mü? Kız öpüşerek eltim hamile kaldı sen bariz kesin hamilesiiiinnn..
Sen onunkini öptün sonra o kendi ağzına boşaldı, sonra ikiniz seninkini mi öptünüz tam nasıl oldu??

Onunkini öptün mü? Kız öpüşerek eltim hamile kaldı sen bariz kesin hamilesiiiinnn..
Sen onunkini öptün sonra o kendi ağzına boşaldı, sonra ikiniz seninkini mi öptünüz tam nasıl oldu??
Size özelden yazdım oradan konuşabilir miyiz anlarsınız

Ay hala olur mu diyo
Ya birbirimize oral seks yaptık ben yapınca öpüştük sonra o bana yaptı onun dudağında kendi zevk suyu benim vajinama değdiyse hamilelik ihtimali var mı el ile değen zevk suyundan ihtimal var diyorlar dudaktan olur mu ben ella içtim bu engeller mi böyle bir şeyi niye anlamıyorsunuz Ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…