Oral ilişki hamilelik

Ya ağız değil öpüştük Ya onun dudağındaki zevk suyu benim vajenime bulaşırsa ondan korkuyorum herhalde ağızdan hamile kalınmayacağını biliyorum
Onun dudaginda ki spermler hacli ordusu gibi digidikdigidik simdiye yola cikmadiysa ben de bisey bil.iyorum

Ya kuzum sen belliki daha bebiş nasıl olur nasıl yapılır bilmiyorsun sen bu saflığınla kal boşver başka birşey sorgulama erkek arkadaşla da bu kadar korkuyosan mesafeyi koru

Bakiresin sen şimdi dimi

Onun dudaginda ki spermler hacli ordusu gibi digidikdigidik simdiye yola cikmadiysa ben de bisey bil.iyorum
Neden gözümün önüne at üstünde sperm görüntüsü getirdiniz hamfendi

Ya kuzum sen belliki daha bebiş nasıl olur nasıl yapılır bilmiyorsun sen bu saflığınla kal boşver başka birşey sorgulama erkek arkadaşla da bu kadar korkuyosan mesafeyi koru
Peki dudağına değen zevk suyu vajinaya gelirse bir sorun olur mu ella kullandım

Ben de bu şekilde hamile kaldım.

Şaka yapıyorsunuz
Bence sen şaka yapıyorsun bu kadarı fazla.. Okulda biyoloji de mi öğrenmedin. Minicik ihtimallere bile takılıyorsan cinsel ilişki olaylarına hiç girmeyeceksin. Ki ella bile aldım diyorsun. Bence sen bizimle dalga geçiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…