Merhaba arkadaşlar.Öncelikle kendimden bahsedeyim.Ben 5 yıllık beraberliği olan 25 yaşında nişanlı aslında sözlü bir bayanım.(Nişanı kendi aramızda yaptık ailelersiz).Nişanlım resmi bir kurumda ayrı bir şehirde yaşıyor.Şimdiye kadar ayrı şehirle sorun olmadı.Ta ki ailesi işe girinceye kadar....Ben ki bütün arkadaşlarımın dostlarımın sorunlarını dinleyen çözen ben!kendi sorunlarıma çözüm getiremiyorum...Denizlinin bir ilçesine tayin verdiler 2004de.2006 da ailesi özellikle babası kendi istekleri üzerine yaşadıkarı yere tayin çıkarttılar.İşte ne olduysa o günden sonra başladı herşey.Tüm sorunlar...küçük şeyler bile gözde büyüdü büyüdü...Onlarla birlikte yaşadı yaşayalı orada oturma yaşama fikri onda saplantı haline geldi.daha bir inat daha bir çıkarcı oldu herşeyde...etkilendi kaldı hep.2006da resmiyete girdi bizim iş.O günden buyana düğün için konuşmaya geçen sene geldiler.Ekimde olacaktı düğünümüz.Ama kız kardeşini evlendirdiler.Şimdi kardeşi hamile.Biz sanıyoruz ki bu erken evlenmenin elbette bi açıklaması vardı.Ama hiçbir açıklama yapmadan maddiyatı bahane ederekten düğünmüzü mayısa ertelediler.Şimdi nişanlımdan tayin istemesini istiyorum.Ama oradan kesinlikle çıkmayacağını kurulu bir düzeninin olduğunun,başka bir yerde yapamayacağını söylüyor hep.Bense onun ailesinin,kardeşinin,yaşadığı o küçük yerde yaşamak istemiyorum.İş yüzükleri atmaya kadar geldi....ailesi bize bayramdan sonra gelip konuşacaklarını söylüyor.Nişanlım ise ben düğünü yaparım ederim diyen insan ise babam ne derse o olur dedi.Biz akrabalara,arkadaşlarımıza iş yerimize açıklama yapmaktan bıktık.düğün erteleniyor demekten utanır oldum artık.Bana göre tek çıkış yolu onun ordan kurtulması.Ama o, bizi ezip geçenlere,ailemi yoksayan ailesinin yanında durmaktan bişi yapmıyor.İlerde de böyle olur diye korkuyorum....