Bir önceki 3,5 yıllık ilişkimi 26 yaşındaki v askerliğini yapmış olan sevgilimin beraber iftar açmamız için ailesinden izin almak istemesi sonucu bitirdim. 26 yaşında ve kendi ayakları üzerinde duramayıp kendi aldığı maaşa ve kararlarına ailesini sokan kişiden hayır gelmez. Şu anki sözlüm diyim kendi aramızda taktığımız için. 32 yaşında ailesiyle beraber yaşıyor ama maddi açıdan şu sıralar sıkışık olmasına rağmen tatilde yanıma geldi 3 saat için otele para vermemek için kumsalda yattı. Cimri değildir ama sıkışık olduğundan ve evlenmek için para biriktirmek zorunda olduğundan yaptı bunu. Gerçi ailesi sağolsunlar beni severler ve karışmazlar ona. Benden önceki 6 yıllık sevgiliyse aynı eve çıktı ailesi karşı gelse de. Evlendiğimizde de benim şehrimde, onun şehrinde vs aileler çok karışırsa ikimizin de ailesinin olmadığı başka bir şehirde hayat kurmayı düşünüyoruz. Szün kısası YETİŞKİN erkek dediğin ailesinin sözünü dinlemez kendi kararları üzerinde durur sevgisini riske atmaz ve ortak bir çözüm yolu bularak bu işe devam eder. Karar senin.