Öpüştükten sonra kendimi kötü hissediyorum

ozgeozge814

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
8
1
1
18
18 yaşındayım şimdiye kadar hiç sevgilim/flörtüm olmamıştı bi erkekten hoşlanmadım bile ama şuan 5 aylık bi sevgilim var ve onu seviyorum ilk kez böyle duygular hissettiğim bi insan.Daha önce sevgilim olmadığı gibi bu işlere de bakışım farklıydı sevgililik olaylarından uzaktım mesela şuan dahi cinsellik iğrenç geliyo erkek arkadaşım böyle bi kız olduğumu biliyo ve saygı duyuyo beni gerçekten sevdiği için bunların sorun olmayacağını söylüyo bu konuda rahatım o yüzden.5 ay öncesine kadar erkeklerle temasım dahi olmadı hiç böyle öpüşecek edicek bi kız olduğumu düşünmezdim.Şuan öpüşmek benim için normalleşti diyebilirim.Başlığa dönelim normal bir iki öpücük böyle hissettirmıyo ama 5-10 dakika uzun uzun öpüştükten sonra kendimi çok basit bir kızmışım gibi hissediyorum eski saflığım kalmamış gibi geliyo elde edilmiş bi kızmışım gibi hissediyorum.Öpüşmek istiyorum öpüşürken de çok keyif alıyorum ama sonrasında böyle hissediyorum ve çok kötü bi his.Sevgilimi öpmeye istekli olmam artık eskisi gibi saf temiz bi kız olmadığımı düşündürtüyo.İlişkimize fazla temas ve öpüşme girdikçe saf sevgi yerini bunlara bırakıyo gibi geliyo erkek arkadaşım beni gerçekten çok seviyo bunu biliyorum ama yine de böyle geliyo.

Çevremdeki arkadaşlarımın hepsi cinsel ilişki yaşıyo ve bunu onlarla paylaşmak beni küçük göstereceğinden buraya yazmak istedim.Bu hissi nasıl aşacağım konusunda umarım yardımcı olabilirsiniz.

Ne güzel 18 yaşında sevgili bulmayı başarmışsın ve tam çağında deneyimliyorsun her şeyi.ileride psikolojik sorunlar yaşamazsın.çok şanslı bir kızsın.içindeki olumsuz his ailelerin yanlış yetiştirme tarzından kaynaklanıyor.başka hiçbir şey değil.hatta tam tersi kafanda bu tarz saçmalıklar olmasa mutluluktan uçuyor olurdun.ilk cinsel deneyimler harika hissettirir çünkü hem de yetişkin olduğunu kendine kanıtlamış olursun.beynin sana oyun oynuyor.kendine bu tarz şeylerin artık çok normal ve yapılması gereken şeyler olduğunu hatırlar.hatta kendinle gurur duy.diğer arkadaşlarını bir köşede kıskanmak istemezdin değil mi? Keske ben de bu kadar erken başlayabilseydim.Ne güzel oyuna dahil olmuşsun.ileride 18 yaşında başlamıştım.hayatimi dolu dolu yaşadım diye buradakilere hava bile atarsın.

hatta kendinle gurur duy.
Bunun gurur duyulacak birsey olarak görüldüğünü ilk kez duydum. Hayatınızda gurur duyacağınız gerçekten güzel şeyler olmadığı için mi acaba. 18 yaşında biri yaptığının doğru olmadığını hissettiği jcjn rahatsız aslında. Yarın burda daha ilişki yaşadım o anın hissiyle pişmanım hamile miyim diye konu açsa daha mı güzel olur hayatının başında en güzel yıllarında hem de

Doğru olmadığını hissettiği için değil işte bence.ailelerimizin ve etrafımizdakilerin saçma sapan empoze ettiği düşünce kalıplarına ötürü böyle bir suçluluk duygusu peydah okuyor.yurtdışında kime sorsan 15,16 yaşında seks hayatına başlamış.onların bizden farkı ne o zaman?insan vücudu 14,15 yaşlarından itibaren ilişki yaşamaya hazır hâle geliyor.eee demek ki yapılabilir birşey.eskiden 14, 15 yaşında yapılan evlilikler vardı.o kişilerin suçluluk duyarak seks yaptıklarını sanmıyorum.çünkü etraf normal olduğunu söylüyordu sadece.tek fark bu.

Sevgilin kaç yaşında?

Çevrenin böyle olmasının seni yanlış yonlendirdigini düşünüyorum. Daha 18 yaşındasın yetişkinlige yeni adım atmışsın. Acele etme. Bu yaşta cinsellik yaşayıp sonrasında pişman olma Hislerine kulak ver. Doğru yapıyor olsan içine siniyor olsa kötü hissetmezsin bunu sen de biliyorsun ki buraya gelip yazmissin. Birseyi herkesin yapıyor olması bunun doğru olduğunu göstermez. Hersey zamanında güzeldir ve zamanı olsa sen de bu duyguyu pişmanlıkla yaşamazsın değil mi? Seni gerçekten seven biri öpüşmek ya da daha ilerisini yapmak konusunda seni zorlamayi birak hatta kıyamaz. Herkesin tercihi kendine bunu rahat yaşayanlara da saygı duyuyorum fakat başkalarını bunun doğru olduğuna inandırıp yonlendimeyi yanlış buluyorum. Hele ki siddetin sapıklığın bu kadar arttığı cinayetlerin gündemden düşmediği bir zamanda Bi adım atarken kırk kere düşünmek lazım

14 15 yasindaki evliliklere hepimiz karsiyiz ama degil mi evlilik disi iliskiyle hic bir farki yok bence konu sahibi sana gelince yasin daha cok kucuk istemedigin hic biseyi yapma bence her sey zamaninda guzel

Yurtdışındaki hayat toplum yapısı inanış vs hiçbir açıdan burayla aynı değil bunun aynı olmasını nasıl bekliyorsunuz? 14-15 yaş çocuk demektir o yaşlarda kimse isteyerek evlenmiyordu aileler evlendiriyordu çocuk gelin olmak övülecek birsey mi pedofilileri de övün tam olsun. Yasalar önünde neden suç. Sizin yaptığınız övgüler de suç şu an

Son düzenleme:
Övgü yapmadım bilgi verdim.yaşanmış bir dönemi anlattım.verdiğim örnek kadın erkek benzer yaşlarda olan kişiler için geçerliydi. Yoksa koca adam küçücük kız durumu sapıklıktir.tecavüzdür zaten.kizın suçluluk hissetme duygusu sorgulanamaz bile.zaten kendin demişsin toplum yapısı, inanış diye.ben de o yüzden bu suçluluk duygusu var diyorum zaten.içten gelen bir duygu olduğunu düşünmüyorum.beni inkâr etmemişsin ki.bizim toplumda böyle diyerek kimseyi suçlu hissettirmeye hakkımız yok.bizim toplumda bundan sonra böyle olmasın o zaman.kendimizi düzeltelim.kimse doğasında olan şeyleri yaşıyor ya da yaşamak istiyor diye suçlu hissttirilemez bence.bana asıl bu insan hakları ihlali gibi geliyor.bize düşen zamanında cinsel eğitim vermek.

Son düzenleme:
Benzer yaşta da olsalar doğru değil. Yaşlar küçük ve sonuçlarının farkında olacak, sonuclarin sorumluluğunu alacak yaşta değiller 14-15 vs her neyse bahsettiginiz yaş farketmez. Bu durum uygun olsa yasalar önünde de akran olanlar yaş farketmez evlenebilir denilirdi. Fiziksel olgunluk tek kriter degil. Neyse ne desem işinize gelmiyor herkes kendi bildiği gibi yaşamaya özgür fakat başkalarını yönlendirip günahına girmek yanlış. Başka cvp vermeyeceğim size

EVet 18 yaslarinda herseyi yapiyorlar hamile kalinca aaa benden oldugu ne malum dedi beni kabuletmedi bebegi aldirabilir miyim intihara kadar yolu var bizim burda 16 yasinda bi kiz cocugu bak cocuk diyorum sevgilisiyle iliski yasiyor cocuk diyorki benden oldugu ne malum kiz kendini ölduruyor bu hikayede yanan kim

Herseyi normallestire normallestire bu hale geldik gencecik çocuklar yazık günah içim acıyor böyle şeyleri okudukça

zaten erkek arkadaşım istiyo diye değil ben istiyorum yaparken de keyif alıyorum ama sonrasında bu his oluşuyo

Aferin sırf erkek istiyor diye sakın istemediğin şeyi yapma. Seni manipüle etmeye çalışırsa da bas tekmeyi.
Öpüşmek de seni farklı biri yapmıyor. Masumiyetin bekaretle , daha önce öpüşüp öpüşmemen ile ilgisi yok.
Bu hislerin normal. Bizim toplumda kadınların büyük çoğunluğu bu duyguyu yaşamıştır evlilik dışında öpüştüğü her an için. Maalesef kafalar ortaçağ.

Ben cvp verdikten sonra zamanında cinsel eğitim diye ekleme yapmışsınız yoruma. Birseyleri farkettirebildiysem ne mutlu

Haklısın psikolojik alt yapı da lâzim.öğretirsin ama ögretilenleri hayata geçirebilecek mi? O biraz kişisel bir mevzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…