- 28 Kasım 2024
- 4
- 0
- 18
-
- Konu Sahibi ozgeozge814
Kendini kötü hissettiğin hiçbir şeyi hiç kimse için yapmamalısın. Bunlar kişisel ve çok hassas konular kimseyi de ilgilendirmez. Hazır olduğunda içinden gelerek, keyif alarak yaşamalısın her şeyi.18 yaşındayım şimdiye kadar hiç sevgilim/flörtüm olmamıştı bi erkekten hoşlanmadım bile ama şuan 5 aylık bi sevgilim var ve onu seviyorum ilk kez böyle duygular hissettiğim bi insan.Daha önce sevgilim olmadığı gibi bu işlere de bakışım farklıydı sevgililik olaylarından uzaktım mesela şuan dahi cinsellik iğrenç geliyo erkek arkadaşım böyle bi kız olduğumu biliyo ve saygı duyuyo beni gerçekten sevdiği için bunların sorun olmayacağını söylüyo bu konuda rahatım o yüzden.5 ay öncesine kadar erkeklerle temasım dahi olmadı hiç böyle öpüşecek edicek bi kız olduğumu düşünmezdim.Şuan öpüşmek benim için normalleşti diyebilirim.Başlığa dönelim normal bir iki öpücük böyle hissettirmıyo ama 5-10 dakika uzun uzun öpüştükten sonra kendimi çok basit bir kızmışım gibi hissediyorum eski saflığım kalmamış gibi geliyo elde edilmiş bi kızmışım gibi hissediyorum.Öpüşmek istiyorum öpüşürken de çok keyif alıyorum ama sonrasında böyle hissediyorum ve çok kötü bi his.Sevgilimi öpmeye istekli olmam artık eskisi gibi saf temiz bi kız olmadığımı düşündürtüyo.İlişkimize fazla temas ve öpüşme girdikçe saf sevgi yerini bunlara bırakıyo gibi geliyo erkek arkadaşım beni gerçekten çok seviyo bunu biliyorum ama yine de böyle geliyo.
Çevremdeki arkadaşlarımın hepsi cinsel ilişki yaşıyo ve bunu onlarla paylaşmak beni küçük göstereceğinden buraya yazmak istedim.Bu hissi nasıl aşacağım konusunda umarım yardımcı olabilirsiniz.
zaten erkek arkadaşım istiyo diye değil ben istiyorum yaparken de keyif alıyorum ama sonrasında bu his oluşuyoKendini kötü hissettiğin hiçbir şeyi hiç kimse için yapmamalısın. Bunlar kişisel ve çok hassas konular kimseyi de ilgilendirmez. Hazır olduğunda içinden gelerek, keyif alarak yaşamalısın her şeyi.
Yaşadığımız coğrafya ataerkil ve bu konularda ciddi tabular var, hayatın gayet normal paylaşımları, kadınları inanılmaz suçlu hissettirecek kurallar ve önyargılarla dolu. Bunları güzelce düşünüp içine sinmeden de yasamamalisin çünkü tüm hayatın boyunca etkisini taşıyabilirsin.
Bana kalırsa anlattığın ve çevrende normalleştirilen şeyler için yaşın küçük. Kendini anlatma şeklinden bile belli bu hala çok toysun bu işlere hiç girme. Hem kendini kötü hissediyorsan yap
yaşımdan olduğunu düşünmüyorum şimdiye kadar hiç böyle şeyler yaşamamıştım bi anda çok açıldım gibi geliyo.yaparken de kendimi kötü hissetmiyorum keyif alıyorum her seferinde ama sonrasında oluşuyo bu hislerBana kalırsa anlattığın ve çevrende normalleştirilen şeyler için yaşın küçük. Kendini anlatma şeklinden bile belli bu hala çok toysun bu işlere hiç girme. Hem kendini kötü hissediyorsan yapma.
5-10 dakkalık uzun öpüşmeler mi? Minik öpüşmeleri anlarım da, 5-10 dakkalık uzun öpüşme sonrası çocuk ciğerine kadar söküp konu başka noktaya evrilir çünkü.18 yaşındayım şimdiye kadar hiç sevgilim/flörtüm olmamıştı bi erkekten hoşlanmadım bile ama şuan 5 aylık bi sevgilim var ve onu seviyorum ilk kez böyle duygular hissettiğim bi insan.Daha önce sevgilim olmadığı gibi bu işlere de bakışım farklıydı sevgililik olaylarından uzaktım mesela şuan dahi cinsellik iğrenç geliyo erkek arkadaşım böyle bi kız olduğumu biliyo ve saygı duyuyo beni gerçekten sevdiği için bunların sorun olmayacağını söylüyo bu konuda rahatım o yüzden.5 ay öncesine kadar erkeklerle temasım dahi olmadı hiç böyle öpüşecek edicek bi kız olduğumu düşünmezdim.Şuan öpüşmek benim için normalleşti diyebilirim.Başlığa dönelim normal bir iki öpücük böyle hissettirmıyo ama 5-10 dakika uzun uzun öpüştükten sonra kendimi çok basit bir kızmışım gibi hissediyorum eski saflığım kalmamış gibi geliyo elde edilmiş bi kızmışım gibi hissediyorum.Öpüşmek istiyorum öpüşürken de çok keyif alıyorum ama sonrasında böyle hissediyorum ve çok kötü bi his.Sevgilimi öpmeye istekli olmam artık eskisi gibi saf temiz bi kız olmadığımı düşündürtüyo.İlişkimize fazla temas ve öpüşme girdikçe saf sevgi yerini bunlara bırakıyo gibi geliyo erkek arkadaşım beni gerçekten çok seviyo bunu biliyorum ama yine de böyle geliyo.
Çevremdeki arkadaşlarımın hepsi cinsel ilişki yaşıyo ve bunu onlarla paylaşmak beni küçük göstereceğinden buraya yazmak istedim.Bu hissi nasıl aşacağım konusunda umarım yardımcı olabilirsiniz.
mantıken baktığımda evet öpüşmek kötü kız yapmaz ama hislerim öyle değil işte 5 ayda çok değişmişim gibi hissediyorum5-10 dakkalık uzun öpüşmeler mi? Minik öpüşmeleri anlarım da, 5-10 dakkalık uzun öpüşme sonrası çocuk ciğerine kadar söküp konu başka noktaya evrilir çünkü.Senin kendini kötü hissettiğin şey öpüşmemi yoksa temasların artması ve senin bu durumdan endişelen mi? Sadece bi öpüşmeyle ne hafif ne de kötü kız olmazsın ki
Aslında haklısın böyle şeyler yaşadıktan sonra erkek arkadaşın artık seni değilde yaşadığı zevki cinselliği sevdiğini düşünüyorsun ve belli bir süre sonra aslında gerçek oluyor yani seni değil sendekileri sevmiş oluyor18 yaşındayım şimdiye kadar hiç sevgilim/flörtüm olmamıştı bi erkekten hoşlanmadım bile ama şuan 5 aylık bi sevgilim var ve onu seviyorum ilk kez böyle duygular hissettiğim bi insan.Daha önce sevgilim olmadığı gibi bu işlere de bakışım farklıydı sevgililik olaylarından uzaktım mesela şuan dahi cinsellik iğrenç geliyo erkek arkadaşım böyle bi kız olduğumu biliyo ve saygı duyuyo beni gerçekten sevdiği için bunların sorun olmayacağını söylüyo bu konuda rahatım o yüzden.5 ay öncesine kadar erkeklerle temasım dahi olmadı hiç böyle öpüşecek edicek bi kız olduğumu düşünmezdim.Şuan öpüşmek benim için normalleşti diyebilirim.Başlığa dönelim normal bir iki öpücük böyle hissettirmıyo ama 5-10 dakika uzun uzun öpüştükten sonra kendimi çok basit bir kızmışım gibi hissediyorum eski saflığım kalmamış gibi geliyo elde edilmiş bi kızmışım gibi hissediyorum.Öpüşmek istiyorum öpüşürken de çok keyif alıyorum ama sonrasında böyle hissediyorum ve çok kötü bi his.Sevgilimi öpmeye istekli olmam artık eskisi gibi saf temiz bi kız olmadığımı düşündürtüyo.İlişkimize fazla temas ve öpüşme girdikçe saf sevgi yerini bunlara bırakıyo gibi geliyo erkek arkadaşım beni gerçekten çok seviyo bunu biliyorum ama yine de böyle geliyo.
5-10 dk aralıksız öpüşen adam bulmuşsun daha ne istiyon18 yaşındayım şimdiye kadar hiç sevgilim/flörtüm olmamıştı bi erkekten hoşlanmadım bile ama şuan 5 aylık bi sevgilim var ve onu seviyorum ilk kez böyle duygular hissettiğim bi insan.Daha önce sevgilim olmadığı gibi bu işlere de bakışım farklıydı sevgililik olaylarından uzaktım mesela şuan dahi cinsellik iğrenç geliyo erkek arkadaşım böyle bi kız olduğumu biliyo ve saygı duyuyo beni gerçekten sevdiği için bunların sorun olmayacağını söylüyo bu konuda rahatım o yüzden.5 ay öncesine kadar erkeklerle temasım dahi olmadı hiç böyle öpüşecek edicek bi kız olduğumu düşünmezdim.Şuan öpüşmek benim için normalleşti diyebilirim.Başlığa dönelim normal bir iki öpücük böyle hissettirmıyo ama 5-10 dakika uzun uzun öpüştükten sonra kendimi çok basit bir kızmışım gibi hissediyorum eski saflığım kalmamış gibi geliyo elde edilmiş bi kızmışım gibi hissediyorum.Öpüşmek istiyorum öpüşürken de çok keyif alıyorum ama sonrasında böyle hissediyorum ve çok kötü bi his.Sevgilimi öpmeye istekli olmam artık eskisi gibi saf temiz bi kız olmadığımı düşündürtüyo.İlişkimize fazla temas ve öpüşme girdikçe saf sevgi yerini bunlara bırakıyo gibi geliyo erkek arkadaşım beni gerçekten çok seviyo bunu biliyorum ama yine de böyle geliyo.
Evlenince sönüyorlar5-10 dk aralıksız öpüşen adam bulmuşsun daha ne istiyon