- 28 Kasım 2024
- 4
- 0
- 18
- Konu Sahibi ozgeozge814
18 yaşındayım şimdiye kadar hiç sevgilim/flörtüm olmamıştı bi erkekten hoşlanmadım bile ama şuan 5 aylık bi sevgilim var ve onu seviyorum ilk kez böyle duygular hissettiğim bi insan.Daha önce sevgilim olmadığı gibi bu işlere de bakışım farklıydı sevgililik olaylarından uzaktım mesela şuan dahi cinsellik iğrenç geliyo erkek arkadaşım böyle bi kız olduğumu biliyo ve saygı duyuyo beni gerçekten sevdiği için bunların sorun olmayacağını söylüyo bu konuda rahatım o yüzden.5 ay öncesine kadar erkeklerle temasım dahi olmadı hiç böyle öpüşecek edicek bi kız olduğumu düşünmezdim.Şuan öpüşmek benim için normalleşti diyebilirim.Başlığa dönelim normal bir iki öpücük böyle hissettirmıyo ama 5-10 dakika uzun uzun öpüştükten sonra kendimi çok basit bir kızmışım gibi hissediyorum eski saflığım kalmamış gibi geliyo elde edilmiş bi kızmışım gibi hissediyorum.Öpüşmek istiyorum öpüşürken de çok keyif alıyorum ama sonrasında böyle hissediyorum ve çok kötü bi his.Sevgilimi öpmeye istekli olmam artık eskisi gibi saf temiz bi kız olmadığımı düşündürtüyo.İlişkimize fazla temas ve öpüşme girdikçe saf sevgi yerini bunlara bırakıyo gibi geliyo erkek arkadaşım beni gerçekten çok seviyo bunu biliyorum ama yine de böyle geliyo.
Çevremdeki arkadaşlarımın hepsi cinsel ilişki yaşıyo ve bunu onlarla paylaşmak beni küçük göstereceğinden buraya yazmak istedim.Bu hissi nasıl aşacağım konusunda umarım yardımcı olabilirsiniz.
Çevremdeki arkadaşlarımın hepsi cinsel ilişki yaşıyo ve bunu onlarla paylaşmak beni küçük göstereceğinden buraya yazmak istedim.Bu hissi nasıl aşacağım konusunda umarım yardımcı olabilirsiniz.