Öpüşmek

Kaç yaşındasın sen gerçekte, yeni denediğin şeyler her zaman hayal ettiğin duyguları hissettirmez. Kadınlar içim cinsellik de böyledir, yaşaya yaşaya yapmayı da zevk almayı da öğrenirsin. Öpüşmek cinselliğe giden yolun başıdır. Seks sana zevk vermiyorsa öpüşmek de bir şey ifade etmez. Ki sen daha ilk deneyimlerini yaşıyorsun, yolun çok uzun, akışına bırak zamanla bu soruların hepsinin cevabını bulursun. Ama lütfen karşındaki adamı memnun etmek için hazır olmadığın şeylere adım atma. Sen aşıksındır ama adamın aşkla değil bedeninle derdi vardır, adama zevk vermek için kendi ruhuna zarar verme. Niyeyse hazır olmadığın bir yola sürekleniyormuşsun gibi geldi ba

Çok teşekkür ediyorum peki sizce zamanla bu duygu oluşur mu hisseder miyim böyle arkadaşlarım var başlarda hissetmedim diyip sonralarda zevk alan bende alır mıyım onu çok seviyorum bırakmak istemiyorum
Tabi ki zevk alırsın, her kadının bedensel zevklere uyumu farklıdır. Ama hazır hissetmediğin şeylere kendini zorlama, karşındakinin oldu bittiye getirmesine de izin verme, akış içinde her şeyden keyif almayı öğrenirsin.

Tabi ki zevk alırsın, her kadının bedensel zevklere uyumu farklıdır. Ama hazır hissetmediğin şeylere kendini zorlama, karşındakinin oldu bittiye getirmesine de izin verme, akış içinde her şeyden keyif almayı öğr
ay içim rahatladı Allah sizden razı olsun böyle güzel açıkladığınız için gerçekten Allah sıkıntılarınızı gidersin endişe ediyorum her seferinde böyle mi olacak diye içimde korku oldu sadece hatırladığım kendim rahatken ben onu öptüğümde çok kısa kasıklarımda bir şey oluştuğu yani sanırım hiç oluşmuyor değil sadece nasıl olduğunu öğrenmem ve kafamdakileri atmam gerekiyor

Öpmekten hoşlandığınız birisi hiç olmadı mi?yoksa kim olursa olsun öpmekten kacinirmisiniz?

Ama lütfen karşındaki adamı memnun etmek için hazır olmadığın şeylere adım atma. Sen aşıksındır ama adamın aşkla değil bedeninle derdi vardır, adama zevk vermek için kendi ruhuna zarar verme. Niyeyse hazır olmadığın bir yola sürekleniyormuşsun gibi geldi bana
Niye böyle düşündünüz? Ne gerek var buna? Lutfen böyle düşünmeyi bırakın.
Kendisi de cinsellikten ve sevişmekten zevk alması gerektiğini özümsemeli. Muhtemelen tecrübesiz birisi, buradan fikir alması iyi olmuş.

Partnerin sana çekici gelmiyor mu,tutku olsa onu görünce ilk öpüşmek gelir aklına 😄

İlla opusmekten zevk alcaksjn dıye bı kaıde yok ama genellıkle alırız😂 Senın durumunda oluyo mu yanlıs mı yapıyorum derken sankı konsantre bozuklugundan ortamdan kopuyosun gibi.. Rahatladıgın an duzelır Ama baska bı durum daha var ki kişiye romantızm ask sevgı beden akısı bla bla yı ıfade ederken taka tuka sever. Pat kut sever de bundan hazetmez😁😂 muc mıc sevmez. Yanı sexı baska yasar o yuzden opusup koklasmayı sarılmayı sevmez.. Falan fılan. Neden zevk almıyosn kendın bılcen. Bız zevk alsak almasak kisisel. Ne dıyelım ne anlatalım. Nasıl duzeltelım??

X