Lutfen yardımcı olun

yildizYldzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2024
26
2
18
İlişkide bulundum ama boşalma olmadi sadece 3 4 kez icime girdi kendi cok gec bosalan biri zevk suyuyla hamile kalırmıyım

Canım sana tavsiyem uygulamadan takip etme adet olduğun zamanı aklında tut bir iki gün öncesi veya bir iki gün sonrası senin adet dönemin

Canım sana tavsiyem uygulamadan takip etme adet olduğun zamanı aklında tut bir iki gün öncesi veya bir iki gün sonrası senin adet dönemin
Zaten ordan takip etmiyodum anliyodum olcagimi bide bisey daha sorabiliymiyim

Benim adet olcagima yakin yaklasik iki hafta önce falan beyaz akintim geliyo hâla geliyo sanki adet oluyomusum gibi asiri fazla degil ama normal bi sekilde geliyo internetten baktigimda hamilelik belirtisi falan yaziyodu ama olabilirmi
Regl belirtileri ve hamilelik belirtileri çok benzer onlara boşuna bakıyorsun, mesela ben adet olacağımı sanarken hamile olduğumu öğrenmiştim, aynı regl ağrısı gibiydi...

Benim adet olcagima yakin yaklasik iki hafta önce falan beyaz akintim geliyo hâla geliyo sanki adet oluyomusum gibi asiri fazla degil ama normal bi sekilde geliyo internetten baktigimda hamilelik belirtisi falan yaziyodu ama olabilirmi

Göğüslerim hafif aciyo ve biraz şiş karnimda bazen agriyo gibi oluyo
Evet hamilelik belirtisi ama o akıntı yaklaşık olarak ikinci ayın başında başlıyor yani eğer hamilelik gibi bir durum söz konusuysa bile on günlük bir ilişkiden bahsediyorsunuz varsa bile şuan herhangi bir belirtiniz olmaz

X