- 25 Ekim 2024
- 26
- 2
- 18
- Konu Sahibi yildizYldzz
İlişkide bulundum ama boşalma olmadi sadece 3 4 kez icime girdi kendi cok gec bosalan biri zevk suyuyla hamile kalırmıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile kalma olasılığın var ...İlişkide bulundum ama boşalma olmadi sadece 3 4 kez icime girdi kendi cok gec bosalan biri zevk suyuyla hamile kalırmıyım
Adet günün ayın kaçıydı15 ekim tarihinde birlikte olduk dedigim gibi bosalma olmadi sadece git gel oldu 3 4kez benim yumurtlama donemim 7 ekimdı
Ne kadar yüksek yani?Hamile kalma olasılığın var ...
Gecen ay mı bu ay miAdet günün ayın kaçıydı
4 gün once yaptim negatif
Şöyle değiştireyim soruyu ayın kaçında adet olmayı bekliyordunGecen ay mı bu ay mi
27 sine kadar bekliyorum olmayı aslında gecén ay 25şinde oldum ama şuan takvim 4 gun geciktigini gösteriyoŞöyle değiştireyim soruyu ayın kaçında adet olmayı bekliyordun
Canım sana tavsiyem uygulamadan takip etme adet olduğun zamanı aklında tut bir iki gün öncesi veya bir iki gün sonrası senin adet dönemin27 sine kadar bekliyorum olmayı aslında gecén ay 25şinde oldum ama şuan takvim 4 gun geciktigini gösteriyo
Canım sana tavsiyem uygulamadan takip etme adet olduğun zamanı aklında tut bir iki gün öncesi veya bir iki gün sonrası senin adet dönemin
Zaten ordan takip etmiyodum anliyodum olcagimi bide bisey daha sorabiliymiyimCanım sana tavsiyem uygulamadan takip etme adet olduğun zamanı aklında tut bir iki gün öncesi veya bir iki gün sonrası senin adet dönemin
%50 , eğer yumurtlama dönemi ise oran artar , zevk suyunda da sperm vardır bazen ...Ne kadar yüksek yani?
TabiiZaten ordan takip etmiyodum anliyodum olcagimi bide bisey daha sorabiliymiyim
Yumurtlama donemim 7 ekimdi 15 ekimde bu olay oldu%50 , eğer yumurtlama dönemi ise oran artar , zevk suyunda da sperm vardır bazen ...
Benim adet olcagima yakin yaklasik iki hafta önce falan beyaz akintim geliyo hâla geliyo sanki adet oluyomusum gibi asiri fazla degil ama normal bi sekilde geliyo internetten baktigimda hamilelik belirtisi falan yaziyodu ama olabilirmi
Göğüslerim hafif aciyo ve biraz şiş karnimda bazen agriyo gibi oluyoBenim adet olcagima yakin yaklasik iki hafta önce falan beyaz akintim geliyo hâla geliyo sanki adet oluyomusum gibi asiri fazla degil ama normal bi sekilde geliyo internetten baktigimda hamilelik belirtisi falan yaziyodu ama olabilirmi
Hamile kalmazsın diyemeyiz her zaman bir ihtimal vardır, bundan sonra daha dikkat etmelisin...Yumurtlama donemim 7 ekimdi 15 ekimde bu olay oldu
Anladim teşekkür ederimHamile kalmazsın diyemeyiz her zaman bir ihtimal vardır, bundan sonra daha dikkat etmelisin...
Regl belirtileri ve hamilelik belirtileri çok benzer onlara boşuna bakıyorsun, mesela ben adet olacağımı sanarken hamile olduğumu öğrenmiştim, aynı regl ağrısı gibiydi...Benim adet olcagima yakin yaklasik iki hafta önce falan beyaz akintim geliyo hâla geliyo sanki adet oluyomusum gibi asiri fazla degil ama normal bi sekilde geliyo internetten baktigimda hamilelik belirtisi falan yaziyodu ama olabilirmi
AnladımmRegl belirtileri ve hamilelik belirtileri çok benzer onlara boşuna bakıyorsun, mesela ben adet olacağımı sanarken hamile olduğumu öğrenmiştim, aynı regl ağrısı gibiydi...
Benim adet olcagima yakin yaklasik iki hafta önce falan beyaz akintim geliyo hâla geliyo sanki adet oluyomusum gibi asiri fazla degil ama normal bi sekilde geliyo internetten baktigimda hamilelik belirtisi falan yaziyodu ama olabilirmi
Evet hamilelik belirtisi ama o akıntı yaklaşık olarak ikinci ayın başında başlıyor yani eğer hamilelik gibi bir durum söz konusuysa bile on günlük bir ilişkiden bahsediyorsunuz varsa bile şuan herhangi bir belirtiniz olmazGöğüslerim hafif aciyo ve biraz şiş karnimda bazen agriyo gibi oluyo
Anladım teşekkür ediyorum ama cidden cok caresizim ne yapabilirim bilmiyorumEvet hamilelik belirtisi ama o akıntı yaklaşık olarak ikinci ayın başında başlıyor yani eğer hamilelik gibi bir durum söz konusuysa bile on günlük bir ilişkiden bahsediyorsunuz varsa bile şuan herhangi bir belirtiniz olmaz
Rica ederim inan ben de bilemedim kaç yaşındasın bu arada yaşın büyükse ihtimal biraz saha düşebilirAnladım teşekkür ediyorum ama cidden cok caresizim ne yapabilirim bilmiyorum