''Öpüşme vakti geldi'' dedi !! yuhh artık dediğiniz çıktı kızlar !!!

Her kesin yaşam biçimi farklıdır ama sevgili olacak biriyseniz sevgiliyle sadece yan yana kanka gibi takılmayacağınızı bilmeniz lazım.
Gerçekten seviyorsanız sevdiğiniz adamın sizi opmesi rahatsız etmez bence.
Ayrıca her öpüşme yatakta bitmiyor ki. Öpüşmek istemek seven insanların doğal hakkı sevgiliniz bunu dile getirdiği için abaza değil. Hatırladığım kadariyla uzun bir birliktelik dönemi var. Tensel çekim mutlaka olacak ama sınırını koymak size kalmış. Illa ilk öpüşmem kocamla olacak diyorsanız bunu açık açık söyleyin

Seviş desek sevişicen mi:)))

Kizim o isler soylemekle olmaz.kendiliginden istersen olur.o an sende opusmek istersin opusursun..
Robot isi degilki bu.

İide öpüşmenin randevusu olmaz ki.. bir anda şıp diye oluvermiş.. bu böyle uzaar gider.. bir de ne mahsuru var pek bilmem ama başka türlü tenlerin uyumunu nasıl anlayabilirsin ki?? Böyle yapıp yapıp evleniyorlar sonra; ay kocamdan tiksindim, yok sevismiyoz biz.. bi uyumsuzluktur alıp başını gidiyor sonra..

Adam ambiansı yaratmış, adım da atmış ama hatun kaçmış. Son çare kelimelere dökmüş derdini yazık..,

demesin yine de ya, o ne öyle, meşhur "filiz sevişelim mi" geliyor aklıma :KK70:
tam da gözümde canlanan tip bu :cool:

Eklentiler

• filiz-seviselim-mi_1.jpg
    filiz-seviselim-mi_1.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 313
Kızlar merhaba beni bilen bilir sevgilim için konu açmıştım konuşurken sürekli dudaklarıma bakıyor rahatsız oluyorum diye.. Siz de bana ne var ki bunda öpüşmek istiyordur çocuk falan demiştiniz.. valla da oldu şimdi konuşuyorduk mesajla. Tuhaf tuhaf konular açmaya başladı bu, anlarsınız ya.. işte keşke yanımda olsan da şöyle şöyle (ama bilmiyormuş edasıyla) bişeyler yazdı .. ve konu nerden nereye derken öpüşmeye geldi .. biz bu zamana kadar hiç öpüşmedik. O çok istedi davranış ve hareketleriyle baya bir belli etti ama ben hep anlamamış gibi yapıp başka şeye odaklanıp falan beni öpmesini engelledim. Şimdi de mesajla bana bişeyler bişeyler derken seni öpsem falan zaten bu hafta da buluşuyoruz ; ) ben dedim pardon nereden öpeceksin !! ? Dudaktan olmaz mı, artık zamanı gelmedi mi ? diyerek abaza abaza konuştu şimdi tartıştım onunla.. Kızlar bana bir akıl verin.. Eğer bir kere öpüşürsek devamı da gelir ve öpüşmenin sonu nerede bitiyor hepimiz biliyoruz( ki ben öpüşmeyi hiç istemiyorum !) ! bana lütfen bir akıl verin.. :KK43: Umarım fake demezsiniz.. Herkesin başına gelebilecek olay bu.. Ne yani sizin de başınıza gelemez mi? gelir elbette ! lütfen yardım amaçlı yorumlarda bulunun ..! bu benim 2. üyeliğim ve @Mune hanımın da bilgisi var asıl üyeliğimle haber etmiştim bu üyeliğimi ! Gerekirse fake olmadığını da açıklar :)) Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler :) Bu arada ben 20, sevgilim 22 yaşında :)
O abaza değil sen anormalsin

ayrıca öpüşmeden, sevişmeden bir ömür bile yaşayabilirsiniz (var böyle çiftler, 20 yıllık evli hiç seks yapmamış, ya da bikaç kez çocuk için, bu forumda bile azcık araştırın birsürü görürsünüz) ama karşınızdaki de bu konuda sizinle aynı hisleri paylaşmalı, sizde böyle bir dengesizlik varken sağlıklı bir birliktelik yaşamanız pek mümkün görünmüyor. kendinize size uygun birini bulmalısınız.

Ayy bune ama ya bilseydim konu açmazdım. :KK43:
Kendinizde farkındasının nasıl saçmaladığınızı bence ,yoksa neden ikinci üyelik alıpta anlatıyorsunuz dimi?
Biz gayet normal yorumlar yapıyoruz. Konu bu,yorumlarda bunlar yani. Keşke açmsaymışsınız gerçekten, gayet makul ve gerçekçi yorumlar yapılıyor ama kaale bile almıyorsunuz.

Benim anlamadığım bu da dert mi neden burada anlatıyorsun ki?
Öpüş ya da öpüşme mi diyelim şimdi sana?

Hatun da nereden öpeceksin diye sormuş ama yaa. Ben yeni farkettim, şu an ona kopuyorum. Bu da filiz sevişelim mi kadar fenomen olabilir bence...

o zaman bir de "ağzından mı öpmüş?" gönderiyorum konu sahibine :)

cidden onu ben de farketmemiştim, ama işte çocuk toy olmasa "nerenden isterdin" gibi yönlendirici sorularla ateşli pandalık sıfatını hatun kişinin üstüne yıkardı :KK70:

Son düzenleme:
İnsan bu kadar da özelini niye yazarki gercekten anlayamiyorum. Sevgili senin agiz senin ister optur ister opturme tobe tobe yaa. 5 yasinda cocuk gider annesine sikayet eder ya seninki de o hesap sevgilim beni niye opmek istyo yiaaaaa der gbi. Cok muhafazakarsan sevgili yapma. Ya da kafana gore birini bul sanki cocuk zorla bisey yapmis gbi. Pardon da nerden opeceksin cumlesi de biraz kezbanimsi.

Ama neler konuştuğunu bir bilsen canım ya, şifreli şifreli birde.
15 yaşında olsanız anlarım, sen 20 yaşındasın o 22.
İnsan doğası diye bi' şey var, sen bu tarz şeyler yaşamak istemiyorsan doktora görün bence
Laf falan sokmuyorum sakın yanlış anlama ne olur, cidden bu konuda hiçbir eğiliminin olmaması normal değil, bence.

X