- 20 Ocak 2013
- 4.042
- 9.137
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eee ne dedik ki?Ayy bune ama ya bilseydim konu açmazdım.
Adam ambiansı yaratmış, adım da atmış ama hatun kaçmış. Son çare kelimelere dökmüş derdini yazık..,
çocuk öpüşmek istemiş çocuğa cevapEee ne dedik ki?
Kötü bişiy mi dedik?
Adam sana uymuyorsa, sana uyan adamla görüş dedik.
O abaza değil sen anormalsinKızlar merhaba beni bilen bilir sevgilim için konu açmıştım konuşurken sürekli dudaklarıma bakıyor rahatsız oluyorum diye.. Siz de bana ne var ki bunda öpüşmek istiyordur çocuk falan demiştiniz.. valla da oldu şimdi konuşuyorduk mesajla. Tuhaf tuhaf konular açmaya başladı bu, anlarsınız ya.. işte keşke yanımda olsan da şöyle şöyle (ama bilmiyormuş edasıyla) bişeyler yazdı .. ve konu nerden nereye derken öpüşmeye geldi .. biz bu zamana kadar hiç öpüşmedik. O çok istedi davranış ve hareketleriyle baya bir belli etti ama ben hep anlamamış gibi yapıp başka şeye odaklanıp falan beni öpmesini engelledim. Şimdi de mesajla bana bişeyler bişeyler derken seni öpsem falan zaten bu hafta da buluşuyoruz ; ) ben dedim pardon nereden öpeceksin !! ? Dudaktan olmaz mı, artık zamanı gelmedi mi ? diyerek abaza abaza konuştu şimdi tartıştım onunla.. Kızlar bana bir akıl verin.. Eğer bir kere öpüşürsek devamı da gelir ve öpüşmenin sonu nerede bitiyor hepimiz biliyoruz( ki ben öpüşmeyi hiç istemiyorum !) ! bana lütfen bir akıl verin.. Umarım fake demezsiniz.. Herkesin başına gelebilecek olay bu.. Ne yani sizin de başınıza gelemez mi? gelir elbette ! lütfen yardım amaçlı yorumlarda bulunun ..! bu benim 2. üyeliğim ve @Mune hanımın da bilgisi var asıl üyeliğimle haber etmiştim bu üyeliğimi ! Gerekirse fake olmadığını da açıklar :)) Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler :) Bu arada ben 20, sevgilim 22 yaşında :)
Ama neler konuştuğunu bir bilsen canım ya, şifreli şifreli birde.O abaza değil sen anormalsin
Kendinizde farkındasının nasıl saçmaladığınızı bence ,yoksa neden ikinci üyelik alıpta anlatıyorsunuz dimi?Ayy bune ama ya bilseydim konu açmazdım.
demesin yine de ya, o ne öyle, meşhur "filiz sevişelim mi" geliyor aklıma
tam da gözümde canlanan tip bu
Hatun da nereden öpeceksin diye sormuş ama yaa. Ben yeni farkettim, şu an ona kopuyorum. Bu da filiz sevişelim mi kadar fenomen olabilir bence...
ama ''pardonn ! nereden ?!'' şeklinde.Hatun da nereden öpeceksin diye sormuş ama yaa. Ben yeni farkettim, şu an ona kopuyorum. Bu da filiz sevişelim mi kadar fenomen olabilir bence...
15 yaşında olsanız anlarım, sen 20 yaşındasın o 22.Ama neler konuştuğunu bir bilsen canım ya, şifreli şifreli birde.