• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opuda kaç yumurtaniz toplandı kaçı döllendi? Kaçı 5. Güne gitti konuşalım kızlarr 🥰

Arkadaşlar pazar günü yumurtalarim toplanacak 💃🏻 sizin kaç yumurtaniz toplandı kaçı döllendi kaçı 5. Güne gitti ?
Insallah bol ve kaliteli toplanir 💞🙏🏻
Benim 12 tane olgun toplandi, 9u dollendi. 7si 4. gun donduruldu. Transfer icin regli bekliyorum. Hicbirimizin kucagi bos kalmasin insallah 💞🙏🏻

Selam 13 yumurta topladı 12 sı döllendi, 5 cı gune 5 gitdi , 5 dende 2 sı pgt sağlıklı heldı ama martda transfer olcam

merhaba öncelikle
45 yumurta toplandı 30u olgun çıktı
5.inci gün 6 6.ıncı gün 9 tane donduruldu toplam 15 embriyom oldu
İlk transferimi oldum 5aa kaliteliydi fakat kimyasal gebelik oluştu

Insallah bol ve kaliteli toplanir 💞🙏🏻
Benim 12 tane olgun toplandi, 9u dollendi. 7si 4. gun donduruldu. Transfer icin regli bekliyorum. Hicbirimizin kucagi bos kalmasin insallah 💞🙏🏻
Ayy çok heycanliiii bir bekleyiş Rabb'im tuttursun inşallah ❤️ bakalım kaç tane toplanacak yarın öğrenecegimmm 🙈

merhaba öncelikle
45 yumurta toplandı 30u olgun çıktı
5.inci gün 6 6.ıncı gün 9 tane donduruldu toplam 15 embriyom oldu
İlk transferimi oldum 5aa kaliteliydi fakat kimyasal gebelik oluştu
Oyy maşallahhhh ne çok toplanmış 😌 üzülmeyin her şeyde bir hayır vardır yumurtaniz da bol daha bir sürü embriyonuz var inşallah ikincisinde tutar 😌🙈❤️

Oyy maşallahhhh ne çok toplanmış 😌 üzülmeyin her şeyde bir hayır vardır yumurtaniz da bol daha bir sürü embriyonuz var inşallah ikincisinde tutar 😌🙈❤️
Evet teşekkür ederim 🙏🏻 Tek dayanağım o zaten geride kalan embriyomun olması 🥹 Doktorum ikinci transfer için embriyo glue önerdi 🥹

Benim 23 tane toplandı 18 i olgundu 18 den 10 tanesi döllendi 10 u 3.gune geldi 5.gunde 2 tanesinin gelişimi durdu 4 tanesinin gelişimi iyiydi onlar donduruldu diğer 4 tanesinin de yavaş gelisiyordu onları 6.gune beklettiler 6.gunde 4 taneside açıldı çok şükür 8 embriyom oldu

Back