- Emoji Skoru
- 104
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi mavidiyebiri
Arkadaşlar pazar günü yumurtalarim toplanacak
sizin kaç yumurtaniz toplandı kaçı döllendi kaçı 5. Güne gitti ?
![Woman dancing: light skin tone :dancer_tone1: 💃🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f483-1f3fb.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah bol ve kaliteli toplanirArkadaşlar pazar günü yumurtalarim toplanacaksizin kaç yumurtaniz toplandı kaçı döllendi kaçı 5. Güne gitti ?
Yaa maşallah12 tane toplandı 10 tanesi çikolata kistim yüzünden zehirliydi 2 tanesi döllendi ikisi de 5. Gün embriyosu şuan biri transfer edildi umarım tutunmuştur bebeğim![]()
Ayy çok heycanliiii bir bekleyiş Rabb'im tuttursun inşallahInsallah bol ve kaliteli toplanir
Benim 12 tane olgun toplandi, 9u dollendi. 7si 4. gun donduruldu. Transfer icin regli bekliyorum. Hicbirimizin kucagi bos kalmasin insallah![]()
5inci güne giden 5 tanrının hepsine mi pgt yaptırmıştıniz ? İnşallah tutar bebeğinizSelam 13 yumurta topladı 12 sı döllendi, 5 cı gune 5 gitdi , 5 dende 2 sı pgt sağlıklı heldı ama martda transfer olcam
Oyy maşallahhhh ne çok toplanmışmerhaba öncelikle
45 yumurta toplandı 30u olgun çıktı
5.inci gün 6 6.ıncı gün 9 tane donduruldu toplam 15 embriyom oldu
İlk transferimi oldum 5aa kaliteliydi fakat kimyasal gebelik oluştu
Yarın test günüm umarım benimledir bebeğim çok sağolunYaa maşallahne zaman belli olacak ? Sizinledir Allah'ın izniyle
![]()
Ahhh çok heycanliiii buraya da yazin sonucunuzuYarın test günüm umarım benimledir bebeğim çok sağolun![]()
Evet 5 de yoladım 2 sı dağlıklı geldı , 3 dene monozomi 16 çıkdı5inci güne giden 5 tanrının hepsine mi pgt yaptırmıştıniz ? İnşallah tutar bebeğiniz![]()
Tabiki yazarımAhhh çok heycanliiii buraya da yazin sonucunuzu![]()
Evet teşekkür ederimOyy maşallahhhh ne çok toplanmışüzülmeyin her şeyde bir hayır vardır yumurtaniz da bol daha bir sürü embriyonuz var inşallah ikincisinde tutar
![]()
Merhaba nerde tedavinizi oldunuz acabamerhaba öncelikle
45 yumurta toplandı 30u olgun çıktı
5.inci gün 6 6.ıncı gün 9 tane donduruldu toplam 15 embriyom oldu
İlk transferimi oldum 5aa kaliteliydi fakat kimyasal gebelik oluştu
Monozomi 16 ne acaba ?Evet 5 de yoladım 2 sı dağlıklı geldı , 3 dene monozomi 16 çıkdı
Evett olur Allah'ın izniyleEvet teşekkür ederimTek dayanağım o zaten geride kalan embriyomun olması
Doktorum ikinci transfer için embriyo glue önerdi
![]()
Merhaba tedavimi Tekirdağ çorluda oluyorum fakat opu ve transfer İstanbul’da yapıldıMerhaba nerde tedavinizi oldunuz acaba
Hayır doktorum gerek duymadıEvett olur Allah'ın izniylepgt yaptırmış miydiniz?