• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öpücük...

canım zuzum,tatlişkom çok çok beğendim .emeğine sağlık.öpücüklerim senin için gelsin.muck muck muck
tsk19tc5.gif

begendiysen ne mutlu bana zuzummmmmmm:utangac:ince ruhlu arkadasim benim:1hug:a.s.

anne.jpg
zuzum,bunlarda benden en komiğinden öpücükler veee birde şiir(şiir komik değil ama)umarım beğenirsiniz?
2osuqxy1.gif

3722023lg1pc.jpg

opucuk19gy.jpg

senin öpücüklerine ve ekledigin o güzel siirine kurban olayim zuzum benim
ne harika ne muhtesem bi arkadassin sen
yanimda oldugunu bilmek cok güzel benim icin a.s.

newav339.gif
senin öpücüklerine ve ekledigin o güzel siirine kurban olayim zuzum benim
ne harika ne muhtesem bi arkadassin sen
yanimda oldugunu bilmek cok güzel benim icin a.s.

ay ay zuzum benim.kanatlanıp uçacam şimdi ya.bana kalırsa o muhteşem arkadaş sensin canım tatlişkom.seni yanımda hissetmek benim içinde çok güzel ve özel.:1hug:
image0139oa.gif

:kedi:canimsin benim ya begendiysen ne mutlu bana cimcimem benimmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

hee begenmedım deyımdee gostert bana gunumu demıı.. :umursamaz: yemezlerr :olmaz: bıtanesın sen bıtane.. actıgın konularda o guzel yuregını gormek oylesıne mumkun kı... Şeniz hersey gonlunce olsun bebemm :1hug:

hee begenmedım deyımdee gostert bana gunumu demıı.. :umursamaz: yemezlerr :olmaz: bıtanesın sen bıtane.. actıgın konularda o guzel yuregını gormek oylesıne mumkun kı... Şeniz hersey gonlunce olsun bebemm :1hug:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back