Öpücük hastaligi

Iste ona engel olmaniz gerek bunu aktaramadim size, 4 yasinda ve dogru iletisim kuramazsiniz bir sure hayatini sakin gecirmesi gerek cunku normal bir hastalik degil ve tam tersi yorulmayacak uyarisi var. Neyse tercih sizin gecmis olsun diliyorum
Engel olmaya çalışıyorum zaten. Hiç vermediğim telefonu sırf yatsın diye vermek durumunda kaldım. Teşekkür ederim

Herkese merhaba , eski bir üyeyim lakin hesabımı iptal etmiştim epey önce yeni üyelik almak durumunda kaldım.
4 buçuk yaşındaki oğlum iki haftadır her perşembe ateşi çıkıp boğazı agriyordu. İlk gittigimde çocuk doktoru bir ilaç vermedi gerek yok dedi.
İkincide aile hekimine gittim antibiyotik verdi ancak antibiyotik bitmeden yeniden ateşi çıkınca çocuk doktoruna gittim. Kan tahlili yaptı herhangi bir sorun olmadigini söyledi. Ben bu tahlil sonucunu Dr kadir tugcuya gönderdim bana Enfeksiyöz Mononükleoz olduğunu antibiyotik tedavisi gerekmediğini söyledi. Halk arasında adı öpücük hastalığıymis. Ateşi iki gündür yok ama sesi kısık ve kurup şeklinde öksürüğü var. Boğaz ağrısı da devam ediyor.

Bu hastalığı internette araştırınca kötü şeyler okudum. Çocuğu bu hastalığı geçiren var mı ? Haftaya pazar tatil rezervasyonumuz var. İçim çok sıkkın ne yapsam bilemedi

Benimde dalak büyümesi var şu anda hematolojiye gittim kan verdim sonuçları daha göstermedim ama galiba ben de geçirdim yada geçiriyorum

Merhaba bizde geçiriyoruz önce boğaz enf
Dendi antibiyotik verildi şimdide öpücük hastalığı deniliyor bizim 10 gün oluyor ve ateş var ateş düşürücü verinde düşüyor ama ertesi gün yine ateşi cikiyor doktor dinlensin dedi ama ne yapacagimi şaşırdım. :KK43: inşallah hemen gecer sizde durumlar nedir?

X