OPU(yumurta toplama işlemi) sonrası çok ağrılı adet ve siyah parçalar gelen oldu mu 😢

emy14

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2022
562
741
25
Yumurta toplama işlemi sonrası 8. Gün adet oldum
Ama siyah siyah afedersiniz sümüksü parçalar geliyor
ve inanılmaz ağrım var
Doktoruma yazdım normal dedi
Böyle olan oldu mu
Normalde de adet dönemlerim ağrılı maalesef ama bu başka bir ağrı belim kasıklarım dayanılmayacak kadar 😢😢😢

Yumurta toplama işlemi sonrası 8. Gün adet oldum
Ama siyah siyah afedersiniz sümüksü parçalar geliyor
ve inanılmaz ağrım var
Doktoruma yazdım normal dedi
Böyle olan oldu mu
Normalde de adet dönemlerim ağrılı maalesef ama bu başka bir ağrı belim kasıklarım dayanılmayacak kadar 😢😢😢
Aynen canım benim de aynı şekilde olmuştu korkma. Daha onceki transferlerim tutmayınca da yoğun ve biraz ağrılı olmuştu ilk reglim. Suan opu sonrasi taze transfer oldum 3. Gün inşallah tutunur bu kez bebislerim.

Aynen canım benim de aynı şekilde olmuştu korkma. Daha onceki transferlerim tutmayınca da yoğun ve biraz ağrılı olmuştu ilk reglim. Suan opu sonrasi taze transfer oldum 3. Gün inşallah tutunur bu kez bebislerim.
Doktorum da öyle söyledi yarın kontrole çağırdı yine de enfeksiyon falan olmamam için bakmak istedi 😢
Rabbim yüzünüzü güldürsün inşAllah hayırlı haberler alın 🙏
kaçıncı denemeniz ?

Geçmiş olsun canim. Inşallah yoktur enfeksiyon vs. Canim benim 4. Tedavim, 3. Transferim bu.
3. Tedavimde transfer aşamasına gelemedik yumurta toplandı sadece, embriyo gelişimi olmadı o yüzden transfer olamadım. Çift embriyo transferindeyim suan bakalım inşallah hepimiz olumlu sonuç alırız hepimizin yüzü güler.

X