• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opu yaptırdım yumurta sayım az mı

mira kaya64

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2023
702
730
23
Herkese merhaba bugün opu oldum çok şükür korktuğum gibi olmadı ama yumurta 10 tane sağlam çıkmış acaba az mı benim daha önce bir gebeliğim vardı genetik olarak sonlandırdık bu yumurtalar daha sonra pgt yapılıcak endişe ediyorum yeterli olur mu diye

Herkese merhaba bugün opu oldum çok şükür korktuğum gibi olmadı ama yumurta 10 tane sağlam çıkmış acaba az mı benim daha önce bir gebeliğim vardı genetik olarak sonlandırdık bu yumurtalar daha sonra pgt yapılıcak endişe ediyorum yeterli olur mu diye
10 yumurta gayet iyi . Es kaynaklı bir sorun yoksa çoğu beşinci güne gidiyor zaten . Pgtden de genelde yarısi sağlıklı geliyor . Bu oran artadabilir azaladabilir yaşa bağlı olarak. Siz güzel düşünün güzel olsun 🥰

10 yumurta gayet iyi . Es kaynaklı bir sorun yoksa çoğu beşinci güne gidiyor zaten . Pgtden de genelde yarısi sağlıklı geliyor . Bu oran artadabilir azaladabilir yaşa bağlı olarak. Siz güzel düşünün güzel olsun 🥰
Çok sağol canım benim 24 yaşındayım ister istemeZ stres yapıyom allahım feraha erdirsin

Merhaba bende 24 yaşındayım tüp bebek süreci nasıldı neden tüp bebek bilgi verebilir misin benim yumurta rezervim düşük

Canım gayet iyi benim de 9 çıkmıştı

Merhaba bende 24 yaşındayım tüp bebek süreci nasıldı neden tüp bebek bilgi verebilir misin benim yumurta rezervim düşük
Canım bizde genetik taşıyıcılık var daha önce denedik bebeğimiz oldu dört aylıkken sonlandırmak zorunda kaldık eşim ve ben mps 3 hastalığının yaşıyıcısıyız sadece riske girmek istemedik tekrar yaşamak istemedik normalde her gebelikte yüzde 25 risk varsı o riski alamadık şu anda altı tane embriyo genetiğe gönderdik bakalım kaçı sağlıklı gelicek

Back