17 senedir saati bile sasmayan adetimin gelesi gelmedi benim de resmen :) Ben inanin yumurtam olusmus mu catlamis mi ne oldu da boyle oldu onu bile tam anlayamadim. Endisem en cok yine kist olusumu varsa diyeydi yokmus neyseki. Dediginiz gibi hormonlarin duzensizlesmesiyle olusan stresim kombo olduBen iptal edilen transfer sonrası adet görmeyince tarlusal verildi. İlaca ilişkin hiçbir sıkıntı yaşamadım. İlaç bittikten sonra 5 gün sonra adet oldum. Hayatımda hiç adet atlamamıştım ama bu turda rahim dökülmeden tekrar yumurta üretmişim falan. Çok fazla hormonal değişiklikten geçiyoruz, garip şeyler olması normal.
Yani inanin burada bir kac kiside daha benzer sorunu okumama ragmen anksiyeteden sirf kalkip gittim. Tup bebege baslamamizin da temel sebebi kistim oldugu icin hep kist etrafinda odagim endisem. Umarim ilac iyi gelir, olamamanin verdigi fiziksel ve ruhsal sıkıntı da çöktü. İnanilmaz ödemliyim sivilcelerim cikti vs. Cok sagolun yorumunuz icinOpu sonrası ikinci adet genellikle gecikiyor. Doktorum bana da tarlusal vermişti, bir zararı olmuyor. Bundan sonra normal döngüye dönersin. Doktor endişelenme veya rahatla diye vermiştir tarlusalı.
Normal endişe etmeYani inanin burada bir kac kiside daha benzer sorunu okumama ragmen anksiyeteden sirf kalkip gittim. Tup bebege baslamamizin da temel sebebi kistim oldugu icin hep kist etrafinda odagim endisem. Umarim ilac iyi gelir, olamamanin verdigi fiziksel ve ruhsal sıkıntı da çöktü. İnanilmaz ödemliyim sivilcelerim cikti vs. Cok sagolun yorumunuz icin
Sonu güzel olsun diyerek ilaclari icip igneleri vuruluyoruz yapacak bir sey yokNormal endişe etmeo kadar çok hormon alınıyor ki bu süreçte, vücut da şaşırıyor. Ama düzelecek
Ben bu süreçte şeyi fark ettim, yeni bir şey olunca net iki gün panik haldeyim. Sonra bir duruyorum sakinleşiyorum falan. Çok garip hallerdeyiz çok17 senedir saati bile sasmayan adetimin gelesi gelmedi benim de resmen :) Ben inanin yumurtam olusmus mu catlamis mi ne oldu da boyle oldu onu bile tam anlayamadim. Endisem en cok yine kist olusumu varsa diyeydi yokmus neyseki. Dediginiz gibi hormonlarin duzensizlesmesiyle olusan stresim kombo oldu
İlac icin de neden gerildim bilmiyorum, ignelerden opudan cekinmedim de adet sokturucuden korktum resmen saka gibi
gercekten dediginiz gibi, hele zaten yapisal olarak biraz yatkinliginiz da varsa eyvahlar olsunBen bu süreçte şeyi fark ettim, yeni bir şey olunca net iki gün panik haldeyim. Sonra bir duruyorum sakinleşiyorum falan. Çok garip hallerdeyiz çok
Bana da çok kafana takma bütün aksilikler gariplikler böyle stres yapanların başına gelir dedigercekten dediginiz gibi, hele zaten yapisal olarak biraz yatkinliginiz da varsa eyvahlar olsunBu benim kendimi frenleyebilen halim bu arada,panik atağım var yillardir.
Doktorum gecen bir muayenede nasil kaygi dolu hareketlerde bulunduysam ansizin “calm down” diye bir çıkış yapti gülerek
Gercekten de çekiyoruz sanirimBana da çok kafana takma bütün aksilikler gariplikler böyle stres yapanların başına gelir dedi
Merhaba, ben dun ilactan sadece bir tane icmistim ama bir saat once kanamam oldu. Sanirim regl oldumNormal endişe etmeo kadar çok hormon alınıyor ki bu süreçte, vücut da şaşırıyor. Ama düzelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?