simlumina

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
413
223
18
31
Herkese merhaba
Opu dan sonraki ikinci adeti benim gibi gecikip,tarlusal kullanarak adet gormek zorunda kalanlar var mi?

Daha once bu ilaci hic kullanmadigim icin herhangi bir yan etki yapar mi tedirgin oldum.

(Acikcasi net bir cevap da yok neden adet goremedigime dair. Şükür muayenemde de kist vs ye rastlanmadi; stres ve kullandigim hormon ignelerine bagli dengesizliklerden olusabilecegini soyledi doktorum.
Opu sonrasi ben de cogunluk gibi ilk adetimi erken gormustum, bu ikinci adetim 34.gunumdeyim ve hala gelmeyince bugun doktorum tarafindan recetelendirildi ilac.)

Ben iptal edilen transfer sonrası adet görmeyince tarlusal verildi. İlaca ilişkin hiçbir sıkıntı yaşamadım. İlaç bittikten sonra 5 gün sonra adet oldum. Hayatımda hiç adet atlamamıştım ama bu turda rahim dökülmeden tekrar yumurta üretmişim falan. Çok fazla hormonal değişiklikten geçiyoruz, garip şeyler olması normal.

Opu sonrası ikinci adet genellikle gecikiyor. Doktorum bana da tarlusal vermişti, bir zararı olmuyor. Bundan sonra normal döngüye dönersin. Doktor endişelenme veya rahatla diye vermiştir tarlusalı.

17 senedir saati bile sasmayan adetimin gelesi gelmedi benim de resmen :) Ben inanin yumurtam olusmus mu catlamis mi ne oldu da boyle oldu onu bile tam anlayamadim. Endisem en cok yine kist olusumu varsa diyeydi yokmus neyseki. Dediginiz gibi hormonlarin duzensizlesmesiyle olusan stresim kombo oldu
İlac icin de neden gerildim bilmiyorum, ignelerden opudan cekinmedim de adet sokturucuden korktum resmen saka gibi

Opu sonrası ikinci adet genellikle gecikiyor. Doktorum bana da tarlusal vermişti, bir zararı olmuyor. Bundan sonra normal döngüye dönersin. Doktor endişelenme veya rahatla diye vermiştir tarlusalı.
Yani inanin burada bir kac kiside daha benzer sorunu okumama ragmen anksiyeteden sirf kalkip gittim. Tup bebege baslamamizin da temel sebebi kistim oldugu icin hep kist etrafinda odagim endisem. Umarim ilac iyi gelir, olamamanin verdigi fiziksel ve ruhsal sıkıntı da çöktü. İnanilmaz ödemliyim sivilcelerim cikti vs. Cok sagolun yorumunuz icin

Normal endişe etme o kadar çok hormon alınıyor ki bu süreçte, vücut da şaşırıyor. Ama düzelecek

Ben bu süreçte şeyi fark ettim, yeni bir şey olunca net iki gün panik haldeyim. Sonra bir duruyorum sakinleşiyorum falan. Çok garip hallerdeyiz çok

Ben bu süreçte şeyi fark ettim, yeni bir şey olunca net iki gün panik haldeyim. Sonra bir duruyorum sakinleşiyorum falan. Çok garip hallerdeyiz çok
gercekten dediginiz gibi, hele zaten yapisal olarak biraz yatkinliginiz da varsa eyvahlar olsunBu benim kendimi frenleyebilen halim bu arada,panik atağım var yillardir.
Doktorum gecen bir muayenede nasil kaygi dolu hareketlerde bulunduysam ansizin “calm down” diye bir çıkış yapti gülerek

Bana da çok kafana takma bütün aksilikler gariplikler böyle stres yapanların başına gelir dedi

Bana da çok kafana takma bütün aksilikler gariplikler böyle stres yapanların başına gelir dedi
Gercekten de çekiyoruz sanirimbiraz gamsız doğsaymışız zaten infertilite kelime anlamini bile ogrenmeden yasardik belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…