- 4 Aralık 2024
- 239
- 163
- 18
- 36
Cektiklerimizi unutturacak mutluluklar yasayalim bebeklerimizle, tek duamAmin amin inşallah öyle valla hi çok zor insan başlamadan önce sanıyor çok basit kolay tüp bebekle hemen hamile olacaksınnerde onla bile zor ama çok şükür ki Rabbim bize tekrardan başlama imkanı sunuyor inan ki tüp bebek yapamıyacak kadar durumu olmayan insan var onun için her halimize Elhamdüllilah
Amin Amin canım dilerim birgün hamileyim diye yazarız inşallah ben inanıyorum ki Rabbim nasip edecektir inşallah senin de inşallah olur Allah’ın izniyleCektiklerimizi unutturacak mutluluklar yasayalim bebeklerimizle, tek duam
Amin insallahAmin Amin canım dilerim birgün hamileyim diye yazarız inşallah ben inanıyorum ki Rabbim nasip edecektir inşallah senin de inşallah olur Allah’ın izniyleilaçlara başladın mı
Ya hepimiz o yanilgiya dusuyoruz sanirim oyle olucagina inanmak istiyoruz ya daİnanırmışım ben tüp bebeğe başlamadan önce sandım çok basit hemen embriyom olucak hemen şak diye hamile olacağımama nerde bilmedim ki bu kadar uğraşacağız embriyo bile oluşmuyormuş çok şükür hepsini tecrübe ettik geç olsun güç olmasın inşallah
İyi bakalım bol şanslar diliyorum umarım güzel kaliteli yumurtaların olur sonra da güzel embriyolar oluşsun sonra da darısı transfere hamiş olmaya olsun inşallahAmin insallah
Yarin doktor randevum var, adet gorunce baslariz demisti insallah yarin ilk ignemi olmak nasip olur
Öyle vallahi insan içine girmeden inan ki bilmiyor başına geldi mi içine girdin mi ne kadar zormuş her adımıYa hepimiz o yanilgiya dusuyoruz sanirim oyle olucagina inanmak istiyoruz ya dasurekli adet bekleme sureleri olmasa neyse de zaman meselesi olayi uzatiyor iyice :)
Cok tesekkur ediyorum amin insallahİyi bakalım bol şanslar diliyorum umarım güzel kaliteli yumurtaların olur sonra da güzel embriyolar oluşsun sonra da sarısı transfere hamiş olmaya olsun inşallah
Amin öyle insan biliyor artık ne olacağını ondan dolayı en güzeli akışına bırak önce Allah sonra doktorların eliyle umarım herşey sağlıklı güzel ilerlerCok tesekkur ediyorum amin insallahilkinden tecrubelendigim icin bu sefer pek heyecanli degilim ama umitliyim en azindan transfer asamasina gececek kadar saglikli embriyolarim olur insallah bu turda
Evet ne derse yapiyorum valla kafami bulandirmamak adinaAmin öyle insan biliyor artık ne olacağını ondan dolayı en güzeli akışına bırak önce Allah sonra doktorların eliyle umarım herşey sağlıklı güzel ilerleryaşın kaçtı acaba söyledin mi kaçırdım galiba
En iyisini yapıyorsun iyi yaşında büyük değil umarım herşey sağlıklı güzel ilerler her daim pozitif ol unutma her yaptığın uğraşlar seni bir adım daha bebeğine yaklaştırıyor böyle düşünerek kendini motive etEvet ne derse yapiyorum valla kafami bulandirmamak adina31 yasindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?