Opu sonrası leğen kemigimde sancı

kncek

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2024
163
217
23
Merhabalar pazartesi günü opu işlemim gerçekleşti 22 yumurta toplandı şişkinliğim bugün geçti sayılır ama leğen kemiklerimde canımı acıtan sancılar var normalmi acaba böyle bişey yaşayan var mi

Merhabalar pazartesi günü opu işlemim gerçekleşti 22 yumurta toplandı şişkinliğim bugün geçti sayılır ama leğen kemiklerimde canımı acıtan sancılar var normalmi acaba böyle bişey yaşayan var mi
Normal canım işlem görmüş zaten 4-5 güne kanaman açılır korkma

Normal canım işlem görmüş zaten 4-5 güne kanaman açılır korkma
Kemiklerime vurunca korktum kasıkta sancı falan olsa çok aldırış etmiycem kemiğe vurunca kötü şeyler geldi aklıma ilk deneyim olunca süreç ilerleyişlerini yaşayarak deneyimliyorum

Kemiklerime vurunca korktum kasıkta sancı falan olsa çok aldırış etmiycem kemiğe vurunca kötü şeyler geldi aklıma ilk deneyim olunca süreç ilerleyişlerini yaşayarak deneyimliyorum
Araştırın bir olmadı googleden ama bence teleşa endişeye gerek yok ora işlem görmüş iğne değmiş olur bende de olmuştu kasık ağrısı kanamam 4.günde açıldı erken adet oluyoruz opudan sonra

Kanamam olmadı hiç zaten işlem sırasında da kanaman olmamış çok şükür. Daha adet belirtisi yok bakalım gelir yakında ozaman.

Back
X