- 3 Eylül 2023
- 422
- 197
- 29
-
- Konu Sahibi Umudayolculuk35
Amin Allah razı olsun, insan böyle duyunca bir an cok korkuyor sanırımÜzülmeyinburada yüzlerce insan var 3. Gün 2.gün embriyosu ile hamile kalan . Kalitesi düşük olup olmaz denilenle olan. Allah yardımcınız olsun
Çok haklısınız, 13 adet toplanıp 8 tanesi döllenmişti ancak 2. Güne 5 tanesi gelince çok endişeleniyor insan acaba hiçbiri gelemeyecek mi diyeTabi ki haklısınız ama umutsuz olmayın o kadar güzel örnekler var ki . Allah yeter ki ol desin. 5.gün olsada garantisi yok sonuçta en azından deneyecek kadar embriyonuz kalsın hepsinin şansı var
Opu oldum 5 yumurta toplandı ertesi güne 2 adet kalmıştı ikisi de dollendi transfer edildi biri tutundu şuan 26 aylık kızım varKızlar merhabalar bende 3 ve 1.5 cmlik çikolata kisti var ve amh 3.81, sperm hormon va sorunumuz yok. 28 yaşını doldurdum. Bu cumartesi günü opu yapıldı ve 13 yumurta toplandı. 8 tanesi döllenmişti ancak 2. Güne 5 tanesinin geldiği söylendi yarın 3. Gün embriyosu dondurulacakmış. Çok mu hızlı yumurta kaybı olmuş acaba 5. Güne gelmez mi embriyolar? 3. Gün embriyosuyla hamile kalanınız var mı?
Ahhh ne güzell Allah evladınızı size bağışlasınn, 3. Gün embriyosu muydu kızınız acabaOpu oldum 5 yumurta toplandı ertesi güne 2 adet kalmıştı ikisi de dollendi transfer edildi biri tutundu şuan 26 aylık kızım var
Evet üçüncü gün embriyosu taze transferdiAhhh ne güzell Allah evladınızı size bağışlasınn, 3. Gün embriyosu muydu kızınız acaba
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasıp etsin inşallahAhhh ne güzell Allah evladınızı size bağışlasınn, 3. Gün embriyosu muydu kızınız acaba
Benim dondurulmuş olacak ama insallah aynı duyguları yaşayabilirimEvet üçüncü gün embriyosu taze transferdi
Umarım Allah gönlüne göre versin inşallah pozitif düşünelim elimizden geleni yapıp Allah'a bırakalımBenim dondurulmuş olacak ama insallah aynı duyguları yaşayabilirim
Amiin insallah hersey güzel olurUmarım Allah gönlüne göre versin inşallah pozitif düşünelim elimizden geleni yapıp Allah'a bırakalım