Opu sonrası ağrı, lütfen görüş bildirin. İlk deneyimim

Düne göre daha iyi olmamda kasıklarim taş gibi ve hafif ateşleyim. İşlem zor değil ne olur korkmayın yeterki komplikasyon oluşmasın yumurtanın kaç tane
10-15 var dedi dünkü kontrolde. Bu gece 2 tane gonapeptyl yaptım inanılmaz yan etki yaptı tansiyonum düştü daha vururken alerjide yaptı siz de böle bişey olmuşmuydu

Düne göre daha iyi olmamda kasıklarim taş gibi ve hafif ateşleyim. İşlem zor değil ne olur korkmayın yeterki komplikasyon oluşmasın yumurtanın kaç tane
Çok yumurta toplananlarda ağrı olma ihtimali daha fazla anladığım kadarıyla. Sayınız da çok güzel maşallah güzel haberlerinizi de alırız yakında 🥰

Ne olduğumu anlayamadan geçti gitti vallahi :)) siz ne yaptınız ?
Çok sevindim benim de aynı şekilde rahat geçti şükür korkulacak bişey yokmuş ☺️ ertesi gün aradılar 12 yumurta döllenmişti yarın 5.gün olacak ve arayıp bilgi verecekler merakla bekliyorum sizde durumlar nasıl

Çok sevindim benim de aynı şekilde rahat geçti şükür korkulacak bişey yokmuş ☺️ ertesi gün aradılar 12 yumurta döllenmişti yarın 5.gün olacak ve arayıp bilgi verecekler merakla bekliyorum sizde durumlar nasıl
Evet büyük bir stresle girmiştim bende. Bir de baktım yatağımdayım. Çok hafif bir ağrım oldu birazcık kanamam oldu sonra geçti onlarda.15 yumurtam döllenmiş benimde. Yarın arayacaklar 5. Gün için. Sürelerimiz aynı gidiyor inşallah aynı tarihlerde de birbirimize güzel haberler veririz :)) transferi ne zaman yapacaksınız acaba?

X