Opu sonrası ağrı, lütfen görüş bildirin. İlk deneyimim

Arkadaşlar opu dan sonra hafif ağrılar normal,ama ohss denilen karnın davul gibi olduğu aşırı ağrı olan,yumurtalıkların su toplaması gibi bir komplikasyon gelişebiliyor ben yaşadım doktorum da çok sorumsuzdu bilgilendirmedi,böyle birşeyle karşılaşırsanız doktorunuz mutlaka söyleyin

Doktor sayı vermemişti bana bana doktorun özel bir uygulaması var kişiye özel kaydediyo herkesi benim sayfamda beklenen oosit 9 yazıyordu ama 19 toplandı. Normalde bana hiç dondurulmuş dememişti opudan uyanınca hemşire dondurmuş uygun gördü doktor adet olunca ara dediler
Maşallah.. benimde ultrasonda bı kere Çarşamba günü 13 tane saydı dün 11 tane saydı not da etmisler. Hemşireye sorduğumda genelde opuda fazla çıkar ama biz kaliteye bakarız demisti

Hanımlar merhaba, bugün opu oldum. 6 yumurta toplandı. Hastaneden çıktığımda çok iyiydim hiç ağrım sızım yoktu. Ama zaman geçtikçe ağrılarım oluşmaya başladı. Rahim ve yumurtalık bölgemde ağrım gitgide artıyor. Şiş gibi karnım. Normal mi bunlar? Geçecek mi bu ağrılar
Benim oluşan önce ve bittikten sonra vardı karında ağrı ve acı, oturup kalkamıyordum, tuvaletimi yapamıyordum 3-4 gün sonra normale döndüm yavaş yavaş

merhaba canım
benim ağustos 28’da toplandı yumurtalarım.
gözümü açtığımda hafif ağrım var gibi hissettim ama çok tuvalete sıkışmış gibiydim. kalkıp wc’ye gitmek istedim, tabii ki izin vermediler. sürgü getirdiler, 1 damla bile yapamadım ve o an anladım o hissin aslında işlemden kaynaklandığını.
klinikten çıktıktan sonra da ağrım oldu. çooook güçlü bir gaz sancısı gibi. 6. gün adet oldum, sonra yavaş yavaş azaldı ve bitti.
ama ciddi rahatsızlık hissi oldu 10 gün falan.

24 yumurta alındı benden.

merhaba canım
benim ağustos 28’da toplandı yumurtalarım.
gözümü açtığımda hafif ağrım var gibi hissettim ama çok tuvalete sıkışmış gibiydim. kalkıp wc’ye gitmek istedim, tabii ki izin vermediler. sürgü getirdiler, 1 damla bile yapamadım ve o an anladım o hissin aslında işlemden kaynaklandığını.
klinikten çıktıktan sonra da ağrım oldu. çooook güçlü bir gaz sancısı gibi. 6. gün adet oldum, sonra yavaş yavaş azaldı ve bitti.
ama ciddi rahatsızlık hissi oldu 10 gün falan.

24 yumurta alındı benden.
O zaman normal benimki de, çok teşekkür ediyorum hepinize. İyi ki varsınız güzel kadinlar 🌸❤️

Bugün haber geldi 4 tane 5.gün embriyosu donduruldu.
İnsallah hepsi güzel kalitede embriyolardir 🤲 benim de bugün opu islemim tamamlandi 14 tane yumurta toplandı yarın kaç tane dollendi haber verecekler en zor kısmı bu olsa gerek.. agrimdan sizimdan çok onu düşünüyorum şu an 5 gün nasıl geçecek diye..

İnsallah hepsi güzel kalitede embriyolardir 🤲 benim de bugün opu islemim tamamlandi 14 tane yumurta toplandı yarın kaç tane dollendi haber verecekler en zor kısmı bu olsa gerek.. agrimdan sizimdan çok onu düşünüyorum şu an 5 gün nasıl geçecek diye..
Düşünmemeye çalış başka şeylerle ilgilen

Bende bugün opu oldum, 18 yumurta toplandı dik duramıyorum, tuvalete oturamıyorum
Ağlaya ağlaya küçük idrar yapıyorum umarım azalir. Hafif hafif kanamam var

Bende bugün opu oldum, 18 yumurta toplandı dik duramıyorum, tuvalete oturamıyorum
Ağlaya ağlaya küçük idrar yapıyorum umarım azalir. Hafif hafif kanamam var
ağrılarınız azalmıştır inşallah. Benim de perşembe günü yapılacak biraz gerginim sonrasında işe dönmem gerektiği için

ağrılarınız azalmıştır inşallah. Benim de perşembe günü yapılacak biraz gerginim sonrasında işe dönmem gerektiği için
Düne göre daha iyi olmamda kasıklarim taş gibi ve hafif ateşleyim. İşlem zor değil ne olur korkmayın yeterki komplikasyon oluşmasın yumurtanın kaç tane

X