Opu sonrası ağrı, lütfen görüş bildirin. İlk deneyimim

birazcikhuzur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2021
611
450
35
Hanımlar merhaba, bugün opu oldum. 6 yumurta toplandı. Hastaneden çıktığımda çok iyiydim hiç ağrım sızım yoktu. Ama zaman geçtikçe ağrılarım oluşmaya başladı. Rahim ve yumurtalık bölgemde ağrım gitgide artıyor. Şiş gibi karnım. Normal mi bunlar? Geçecek mi bu ağrılar

Hanımlar merhaba, bugün opu oldum. 6 yumurta toplandı. Hastaneden çıktığımda çok iyiydim hiç ağrım sızım yoktu. Ama zaman geçtikçe ağrılarım oluşmaya başladı. Rahim ve yumurtalık bölgemde ağrım gitgide artıyor. Şiş gibi karnım. Normal mi bunlar? Geçecek mi bu ağrılar
Evet geçiyoor merak etmeyin. Ağrı kesici kullanımıyla alakalı bir şey söylediler mi

Ayy bende yarın olucam çok korkuyorum 😔 ağrı kesici antibiyotik veriyolarmis neden vermediler size sasirdim

Merhaba korkmayın bende çok ağrı çekmiştim geçiyor, ama taze transfer olacağınıza emin misiniz ?
doktorunuzla görüşün gerekirse dondurulmuş embriyo transferi yapılır
benim dondurulmuş olmuştu çok ağrım vardı zaten bende istemzdim hemen transferi o ağrıya

Anladım yumurtalarla ilgili bilgi verdiler mi . Ben de kaç tane toplanicak bilmiyorum üstüne bide bugün grip oldum, çok halsiz bitkinim.. inşallah etkilemez kalitelerini
Evet bilgi verdiler, 6 yumurtamın hepsinin dolu olduğunu söyledi embriyolog. Yarın dollendiler mi diye tekrar haber verecekmiş. Sabırsızlıkla bekliyorum. Size de çok geçmiş olsun. Gribin yumurta kalitenizi etkileyeceğini düşünmüyorum. Yumurta kalitesinin sağlıklı beslenmeyle alakalı olduğuna inanıyorum

Merhaba korkmayın bende çok ağrı çekmiştim geçiyor, ama taze transfer olacağınıza emin misiniz ?
doktorunuzla görüşün gerekirse dondurulmuş embriyo transferi yapılır
benim dondurulmuş olmuştu çok ağrım vardı zaten bende istemzdim hemen transferi o ağrıya
Taze transferi ben istemedim, doktor değerlerin uygun dedi. Ama bu konuyu doktorumla tekrar görüşeceğim

Canım korkma benim 17 yumurta toplanmıştı ve o kadar ağrım vardı ki 2 gün sezeryanlı kadınlar gibi 2 büklümdüm doğrulamıyordum, tam ağrısı ise 1 hafta sürmüştü. Benim taze transfer uygun görülmedi rahmin dinlenmesi için diğer ay transferim yapılmıştı zaten o ağrıyla hiç istemezdim ama geçiyor merak etme 🙏🏻

Evet bilgi verdiler, 6 yumurtamın hepsinin dolu olduğunu söyledi embriyolog. Yarın dollendiler mi diye tekrar haber verecekmiş. Sabırsızlıkla bekliyorum. Size de çok geçmiş olsun. Gribin yumurta kalitenizi etkileyeceğini düşünmüyorum. Yumurta kalitesinin sağlıklı beslenmeyle alakalı olduğuna inanıyorum
İnşallah hepsi dollenir ve kalitedir. Sağolun Bakalım biz de yarın gorucez.. en zor kismi bence beklemek.

Bişey dicem peki ultrasonda doktorunuz yumurtalarin hepsini saymış miydi yoksa opuda fazla mi cikiyor
Doktor sayı vermemişti bana bana doktorun özel bir uygulaması var kişiye özel kaydediyo herkesi benim sayfamda beklenen oosit 9 yazıyordu ama 19 toplandı. Normalde bana hiç dondurulmuş dememişti opudan uyanınca hemşire dondurmuş uygun gördü doktor adet olunca ara dediler

Ohhs olabilirsiniz ihmal etmeyin doktorunuza söyleyin mutlaka

X