• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opu öncesi yumurta çatlamasın diye dicloflam kullanan var mı?

Academician_mom

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2024
193
90
13
Merhabalar, 11 gün gonal f kullandım opu öncesi, beraberinde cetrotide kullanıyordum vaktinden önce çatlamasın diye. Bugün Dr. En büyüğü 23 mm en küçüğü 13 mm olan 8-9 yumurta saydı. İğneleri bıraktırdı ve dicloflam verdi, hem ağrı kesici hem de yumurtaların opu öncesi çatlamasını engellesin diye dedi. Bu ilaç bu kadar etkili mi kullanan oldu mu? Korkuyorum erken çatlayacak diye?

Merhaba, bana da verilmişti toplama gününden 4 gün önce. Benimkiler çatlamadı 15-23mm di benim en fazla fark olanlar. Hatta açıklama yapılmadan ilaç verildiği için ağrım yok diye dedikleri sıklıkta da kullanmadım ilk başta, 2 gün sonra dedikleri gibi kullandım

Merhaba, bana da verilmişti toplama gününden 4 gün önce. Benimkiler çatlamadı 15-23mm di benim en fazla fark olanlar. Hatta açıklama yapılmadan ilaç verildiği için ağrım yok diye dedikleri sıklıkta da kullanmadım ilk başta, 2 gün sonra dedikleri gibi kullandım
Öyle mi? Peki Lh hormonunuza bakılmış mıydı? Dr.um hormonunuza göre cetrotide ya da hap vericem dedi. 1 küsür çıkmış Lh o yüzden hap verdi heralde. Lh yüksek gelirse çatlama riski olduğu düşünülüyormuş, o yüzden soruyorum.

Bu dediğim ölçümler toplamadan 2 gün önceki değerlermiş yanlış olmasın, dicloflamı verdiğinde toplamadan 4 gün öncesiydi ve 12-18 mm arasıymış o zaman foliküller. İlacı yazmadan önce LH’ya bakmamış, 2 gün sonra bakmış onda da LH 2 çıkmış. Benim son ultrason muayenemde görünenden 2 tane daha fazla yumurta topladılar hatta opuda. Bi de ben de 2 gün önce iğneleri bırakmıştım diye hatırlıyorum biraz zaman oldu net hatırlayamıyorum. Herkesin tedavisi çok ayrı bu süreçte benim anladığım, doktorunuza güvenin endişe etmeyin, her şey olacağına güzellikle varır inşallah 🙏🏻

Çok teşekkür ederim bilgiler için. Fazla yumurtam yok 5-7 arası çıkar gibi, az olunca bazıları da çatlarsa diye endişe ettim. Ama tabi ki Rabbim ne demişse o. Peki sizin nasıl neticelendi? Olumlu sonuç alabildiniz mi?

Rica ederim. Benim de çok yoktu, ilk muayenede 6 tane görmüştü hatta doktor, en son 10 tane topladılar opuda, 7si olgun çıktı, 6sı döllendi, 3ü de 5.güne gitti donduruldu. Şimdi dondurulmuşlardan birini transfer oldum test zamanımı bekliyorum. Bu süreçte olumlu olmaktan başka yapabileceğimiz bi şey yok, inşallah hepimiz için güzel sonuçlanır ❤️

Rica ederim. Benim de çok yoktu, ilk muayenede 6 tane görmüştü hatta doktor, en son 10 tane topladılar opuda, 7si olgun çıktı, 6sı döllendi, 3ü de 5.güne gitti donduruldu. Şimdi dondurulmuşlardan birini transfer oldum test zamanımı bekliyorum. Bu süreçte olumlu olmaktan başka yapabileceğimiz bi şey yok, inşallah hepimiz için güzel sonuçlanır ❤️
Amin 🤲🏾 benim de opu oldu, şuan döllenme aşamasındalar inşallah 5. Güne giden yumurtalarım olur hayırlısıyla. Sizin sonuç belli oldu mu bu arada?

Back