Opu işlemi (yumurta toplama ) tüm süreç

Ben henuz yransfer olmadım sanırım 3. Ayıma giriyorum bu ay düşünüyorum insallah . bakalım kısmet . hayırlı sonuclansın herkesinki insallah

Herkese merhaba

Sonuncusu dün olmak üzere 10 gün gonal-f 225 mg kullandım ve bugün (pazar) akşam 9’da ovitrelle ve 2 enjeksiyon gonapeptyl alacağım. Akabinde Salı sabah opu olacağım.
Gonal-f ile beraber sabah akşam Tarlusal kullandım.

Bu ovitrelle ve gonapeptyl ile yumurta çatlatanlar var mı? Nasıl yan etkileri oldu? Opu için tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim.

Herkese kolaylıklar

Arkadaşlar Allah herkesin yardımcısı olsun
Ben de bir iki güne opu sürecine başlayacağım bu noktada şuna dikkat et şöyle yap diyebileceğiniz şeyler var mı acaba
İğneler çok ödem yapıyor mu
Biraz geriliyorum da

Merhabalar , ignelerden hiiic korkmayin hatta garip bir mutluluk veriyor bana bi tek yumurtalarim catlamasin diye bir igne verdi o azicik zorladi ama o da cok az yani

kaç yumurta çıktı ?
kaçı döllendi

Teşekkürler çok iyi geldi yazınız bana

Yumoş derken

Benim bugun lekelenme şeklinde adetim başladı. Az az. İkinci günü doktora gitmek şartmı kızlar 3. Gün gitsem olmaz mı

Benim bugun lekelenme şeklinde adetim başladı. Az az. İkinci günü doktora gitmek şartmı kızlar 3. Gün gitsem olmaz mı
Bana 1 ya da 2.gün gel dedi ben 2. Gun gittim kontrollerini yaptı tedaviyi 3.gün başlattı. Bence ne kadar erken giderseniz o kadar iyi

Ben henuz yransfer olmadım sanırım 3. Ayıma giriyorum bu ay düşünüyorum insallah . bakalım kısmet . hayırlı sonuclansın herkesinki insallah
Ne kadar güzel anlatmışsınız rabbim size de tüm isteyenlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Benim de 7. Tüp bebek denemem. 8 gündür iğnelerimi kullanıyorum bu akşam çatlatma iğnelerimi yaptım pazartesi opu olacak inşallah. Dediğiniz gibi en kolay süreç buralar asıl beni yıpratan ve korkutan sonrası oluyor. Kaç yumurta olacak kaçı döllenecek kaçı 5. Güne gidecek? Rabbime sığındım çok yoruldum ama yine de umudumu kaybetmiyorum korkmanıza gerek yok süreç güzel umut güzel opu hele olup bitiyor hiç korkmayın. Bana da dua edin inşallah Allah yardımcımız olsun

Ben bu iğnelerden korkuyorum.Dozları çok mu yüksek oluyor.Negatif bir etki yaşadınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…