Opu işlemi (yumurta toplama ) tüm süreç

Ne güzel anlatmışsınız:) ben de korkuyordum ama şu an rahatladım. Martta yazmışsınız:) inşallah şu an gebesinizdirrrrr. Mutlaka yazın bize umut olun olur muuuuu

Merhaba benimde şubatta toplamam oldu burda okuduğum gibi acılar çekmedim sadece cok ince sızı ağrılarım oluyordu hatta sonrasında 6 saatlik yola cıktım:) 22 yumurtam toplandı, 5.güne 7 tane sağlam geldi:) 30 nisanda 1 tane transfer yapıcaklar:)

Korkma aklına getirme ben bilmiyordum bile böyle bi iğne olduğunu 3 kez transfer oldum hiç böyle bir iğne yapmadılar

Korkma aklına getirme ben bilmiyordum bile böyle bi iğne olduğunu 3 kez transfer oldum hiç böyle bir iğne yapmadılar
Ben ölüyorum canım. 5 gün oldu transfer olalı, her gün kalçadan iğne vuruluyorum. Çok şükür korktuğum gibi değil ama

Ben ölüyorum canım. 5 gün oldu transfer olalı, her gün kalçadan iğne vuruluyorum. Çok şükür korktuğum gibi değil ama
Allah seni ölüyorum yazınca cümleyi nasıl korkuyla okudum ay hadi bakalım sıkı sıkı tutunsun ismini hatırlıyorum sanki başka gruplardan ilk transfer mi

Merhaba hanımlar ben daha transfer olmadım gecen ay erken regl oldum bu ayki reglin ikinci günü baslıcak transfer sürecim hayırlısıyla insallah

Canım olmuşsun transfer belli oldumu test yaptınmı? Bu arada yaptıgın igneler progestoron mu acıtıyor mu :).
Canım pazartesi test günüm.
Progestan iğne yapılırken acımıyor ama sonrasında orada morarmış gibi bir ağrı oluyir. Ama dayanilmayacak gibi değil

Merhaba, olumlu yorumlarınızı okudum teşekkür ederim su serptiniz içime yarın gece çatlatma iğnesi olacağım 27 Mayıs pazartesi yumurta toplamam var. Ben de panik biri olarak korkuyorum daha önce anestezili rahim filmi çektirdim umarım ona benzer ve kolay geçer :)

Maşallah transfer oldunuz mu olduysanız inşallah tutunmuştur / tutunmuşlardır ben de yeni opu oldum yumoşlarım donduruldu. Donmuş embriyoda transfer hazırlığı nasıl oluyor? Doğru düzgün bir bilgi bulamadım . Kaçıncı adetle yapıyorlar? Hangi değerlere bakıyorlar tahmini ne zaman transfer oluyor iğne vs vuruluyor muyuz merak ediyorum

Ay benim bugün toplandı yumurtalar 4 tane. Hiç ağrı sızı yok çıkışta saçlarımı boyattım bakalım nasıl ilerleyecek aşırı heycanlı kızlar dua edin tuttsun ne olur

Ay benim bugün toplandı yumurtalar 4 tane. Hiç ağrı sızı yok çıkışta saçlarımı boyattım bakalım nasıl ilerleyecek aşırı heycanlı kızlar dua edin tuttsun ne olur
Selamün kavlen min Rabbin rahim çekin sürekli ve ben 3 gün boyunca şükür ve hacet namazı kılıp dua ettim tek yumurtam toplandı dollendi ve donduruldu

19 yumurta nasıl çıktı ilk yaptırdığınıza göre bayağı fazla acaba bişeyler mi kullandınız extra merak ettim takviye falan

19 yumurta nasıl çıktı ilk yaptırdığınıza göre bayağı fazla acaba bişeyler mi kullandınız extra merak ettim takviye falan
Biestoron ve vitamin kullandım.
Yumurta büyütme sürecinde herkesin kullandığı ilaçlardan farkli olarak büyüme hormonu iğnesi kullandım.

Ama transferim kimyasalla sonuçlandı. Yumurta miktarı önemli değil, önemli olan o altın bir yumurtayı bulabilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…