Opu için Balık yağı omega önerisi

sevgili39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2024
1.166
583
40
Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisindeyim ilk transfer tutmadı 19 yumurta toplandı ama 2.embriyom oldu sebep ise kalitesiz yumurta olduğu ve yaş faktörü olduğu söylendi. Tekrarr sil baştan başlayacağım mecburen opu için hazırlanıyorum. Balık yağı veya OMEGA önerisi almak istiyorum sizden. Sizler hangilerini kullandiniz. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben şu an doktorumun opudan önce verdiği progeny f kullanıyorum onun içinde balık yağı da var yani günlük olarak bi tane içiyorum temmuzdan bu yana. Başka da bildiğim bi balık yağı yok maalesef doktorunun hiç önerisi yok bu durumda peki?

Femin alfa diye bir takviye verdi ama içinde OMEGA yok. Bende yiyeceklerden karşılamaya çalışıyorum da yine de ne olur ne olmaz diye OMEGA takviye almak istedim

Femin alfa diye bir takviye verdi ama içinde OMEGA yok. Bende yiyeceklerden karşılamaya çalışıyorum da yine de ne olur ne olmaz diye OMEGA takviye almak istedim
Sen de haklısın ne kadar yiyeceklerden karşılamaya çalışsakta yeterli gelmiyor. Doktoruna bi danış istersen o gerekli görürse ya da ihtiyacına göre verir. Balık yağının yumurta kalitesine katkısı var diye biliyorum bu yüzden aklına takıldıysa doktoruna bi danış derim😇🫶🏻

Biz her gün Orzax’ın Ocean Plus’unu kullandık 1200 mg olan. Eşim de öyle ben de öyle, dozlar çok iyi bu takviyede. Fiyatı da iyi.
Ek olarak bir de Osende’nin QH’ını kullandık ikimiz de, o biraz pahalı ama hücre yenileyici özelliği var. Onun da 200 mg olanını kullandık en son 30 tanesi 1000 liraydı galiba

Osende Koenzim 200 mg QH fort, tam ismi bu. Buna ek olarak her gün Ocean Plus 200mg. Folik Asit ve bir multivitamin kullanmak da önemli. Beslenmenize dikkat edin sağlıklı yağlar tüketin, ceviz, badem, avokado (tam mevsimi), yeşillikler, balık. Şekerden paketli gıdalardan uzak durun, tavuk etini de yemeyin dedi doktorum, gibi gibi gibi…

Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisindeyim ilk transfer tutmadı 19 yumurta toplandı ama 2.embriyom oldu sebep ise kalitesiz yumurta olduğu ve yaş faktörü olduğu söylendi. Tekrarr sil baştan başlayacağım mecburen opu için hazırlanıyorum. Balık yağı veya OMEGA önerisi almak istiyorum sizden. Sizler hangilerini kullandiniz. Yardımcı olursanız sevinirim.
Möllers markasını tavsiye ederim kesinlikle 😊

Ben yurtdışından getirttim hergün 1-2 y kaşığı tüketiyorum yağ olanını içiyorum ben. En faydalısı o bence. Şimdi tükettiğim ordan getirdiğim ama az kaldı 😔Herkes artık Türkiyede satılıyor diyor ama bende emin olamadım orjinal mi değil mi diye zaten alıp denesem tadından büyük bi ihtimalle anlarım 😊

Benim doktorum omega taksiyesi olarak "Omepa q10" önerdi. Onun yanında k3d2 vitamin damla verdi, eşime de evicap e vitamini önerdi. Ekstra arı sütü de kullanıyoruz ama doktor söylemedi onu.

X