Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Perşembe günü yumurta toplama işlemi yapıldı ve bugün (pazartesi) regl oldum sanırım. Sanırım diyorum çünkü regl im hiç Şaşmazdi daha 14 gün vardı bu durum normal mi Yardımınıza ihtiyacım var
Taze transfer istiyorduk aslında yumurta geliştirme işlemin de bı yumurta çabuk gelisince dondurmaya gitmek zorunda kaldık transfer için ne diyecek acaba doktorum en iyisine karar verir diye düşünüyorum Herşeyin hayırlısıni verecek olan gene Rabbim
Bende taze istemiştim ama doktorum yapmamıştı doktorunuza güvenin en iyisini bilirler inşallah güzel sonuçlar alırsınız kaç embriyonuz oluştu donduruldu toplamda
Bende taze istemiştim ama doktorum yapmamıştı doktorunuza güvenin en iyisini bilirler inşallah güzel sonuçlar alırsınız kaç embriyonuz oluştu donduruldu toplamda