Opr.Dr. NURGÜL ALTUNTAŞ - Kocaeli

CUMAYA BENDEMİ GELSEM İKİMİZ BİRLİK OLRUZ

AH AH KIZLAR BENİM OLMAM GEREKEN AMELİYATLAR SİZNKİ GİBİ DEĞİLKİ BADYLİFT AMELİYATI MEME KÜÇÜLTME VE DİKLEŞTİRME UYLUK GERME KOL GERME LİPOSAKŞIN VEYA LİPOLİZ GİBİ İŞLEMLERDE DAHİL OYÜZDEN BAYA UYGUN OLMASI LAZIM

Kesinlikle katılıyorum. Bende dün öğlen ameliyat oldum. Akşam tek başıma kalkıp yuruyebildim. Protezi kas altı olmasına rağmen gayet iyiyim. Bugunde taburcuyum . Inşallah görüntüde güzel olucak. biraz sislerim var çekilince yazarım. .. Nurgul Hocamın eline sağlık. ..

biyerden bslaman lazım ama bı gıt görus aralıklarla yaptırabılırsın ben gıttım cok pahalı degıl görusmende fayda var bence canm

Canim hayırlı uğurlu olsun darısı başımızaa ve tümisteyenlere:) ben arastirma asamasindayim henüz rica etsem foyat bilgisi verirmisin?

Burun ameliyatımdan sonra Dr. Nurgül Altuntaş 'ın takipçisi oldum.:)) Çok mutluyum arkadaşlar, çok güzel bir klinik açtı hayırlı olsuna gittiğimde pozitifliği ve gülen yüzüyle yeniden beni etkiledi :)) Ha bu arada muayeneler ücretsizmiş:) Gittiğimde meme ameliyatı hakkında da konuştuk. Protez yaptırmak istiyorum ben. Görünümlerinden oldukça mutsuzum. İçimi rahatlattı Nurgül Hanım da. Ona zaten çok güveniyorum. İkinci kez de mutlu edeceğini biliyorum... :))))

doktoru araştırırken mesajlara rastladım benim de iki sorunum var o yüzden Nurgül Altuntaşla görüştüm sonra da acaba ameliyat ettiği başka hastalar var mı diye bakayım dedim. Artık küçücük göğüslerden kurtulmak istiyorum psikolojim bozuldu bir de özel bölgeyle ilgili bir sorunum var. komşum geçen hafta ona meme küçültme ameliyatı oldu. komşum için araştırırken kendi sorunlarıma döndüm. doktor çok güleryüzlü, çok rahatlatıcı ama ben ameliyattan çok korkuyorum sonrası çok mu kötü geçiyor acaba?? komşum küçülttürdü 3 gün sonra normal hayatına döndü ama büyütmelerde de öyle mi oluyor acaba??

Canim hayırlı uğurlu olsun darısı başımızaa ve tümisteyenlere:) ben arastirma asamasindayim henüz rica etsem foyat bilgisi verirmisin?
merhaba nurgül hanım bana 5500 dedi meme büyütme için birkaç yeri aradım görüşmeye gitmeden önce 6000 diyen oldu 5000 diyen oldu ama ben doktorumu çok sevdim:)) anesteziden ameliyat sonrası çok ağrı olmasından korkuyorum(

Güncel olarak fiyat bilgisi alanlar lütfen paylaşsın cunku talep arttikca fiyatlarinda hizla yükselebildiğini biliyoruz.Ben de burun için düşünmeye başladım Nurgül hanimi.

buradan araştırıp durdum ama sonucu yazmak şimdi aklıma geldi. 18 martta ameliyatımı daha doğrusu ameliyatlarımı oldum. İlk 3 gün biraz zorlandım doğrusu, ama dayanılmayacak kadar kötü bir durum değildi. Biraz ağrım oldu ama sonuç tam istediğim gibi oldu. 325 cc yerleştirildi kas altı, kas altı çok ağrır dediler o yüzden çok korkuyordum ama korktuğum kadar değilmiş. yıllardır dile getiremediğim sıkıntımdan da labioplasti ile kurtuldum. Çok mutluyum gerçekten kendime güvenim geldi. Ameliyat sonrasında Dr.Nurgül ve ekibinin ilgisi beni şaşırttı diyebilirim. İlk günlerde asistanı sürekli aradı şikayetim olup olmadığını sordu. Çok kaygılıydım ama doğru seçim yapmışım, hep sonuç hoşuma gitti hem de Dr.umun ilgisi çok rahatlatıcıydı.Düşünenler olursa cevap verebilirim çünkü gerçekten korkuyor insan, bir sürü soru oluyor aklında. Ama sanırım en önemlisi doğru doktoru seçmek...

Merhaba, ben de Nurgül Hanım'a olmayı düşünüyorum. Kas altı operasyonu için toplamda kaç gün istirahat süresi yeterli oldu? İşe dönüş süresini düşünmek zorunda olduğum için, acaba çok kısıtlar mı normal yaşamı diye endişeliyim. Çok teşekkürler.

MERHABA İLK GÜNLER ZOR OLUYOR BİRAZ , İLK 3 GÜN SONRA YAVAŞ YAVAŞ ALIŞIYORSUNUZ AMA SANIRIM TAM OLARAK BİR İŞE DÖNMEK 1 HAFTAYI BULUR. BEN ŞİMDİLİK EVDE OLDUĞUM İÇİN BENİM İÇİN SORUN OLMADI. EVDEKİ İŞLERİMİ 1 HAFTA SONRA TAM OLARAK YAPMAYA BAŞLADIM.ŞİMDİ 3 AY OLDU ARADA UNUTUYORUM PROTEZ OLDUĞUNU:)) İYİ GÜNLER

Merhaba;
Sizin ameliyatınız üzerinden iki ay geçti sanırım.Nasıl şuan memnun musunuz acaba?Bir şikayetiniz oldu mu?Tam olarak kaç gün sonra normal hayatınıza dönebildiniz ? Ve izleriniz duruyor mu hala?

Konuyu güncellemek adına bende yazmak istedim bugün 50 günüm burun ameliyatında ve yüzme yakışan kavisli hafif kalkik şeker mi şeker burnum oldu arkadaşlar. Daha 2 aylik olmasına ragmen çok fazla sisliklerim kalmadı .dışardan farkedilmiyor ne şişlikler ne estetik olduğum . Biliyorum dahada değişecek incelecek. Kocaelide oturan arkadaşlar gözü kapalı nurgul altuntaş ı tavsiye edebilirim. Takıldığıniz konu olursa yardimci olabilirim ☺

Bende 06.10.2015 te ameliyat oldum Nurgul Hanima suan ameliyatimin 4. Gunundeyim sisliklerim azaldi morluklarim yok.. agrim hic yok.. kendisini sectigim icin Mutluyum.. Tamponlarimin cikmasini ve alcimin alinmasini heycanla bekliyorum.. sonucumu cok merak ediyorum.. Kendisi cok ilgili ve cok tatli bir Bayan...

bayanlar ben nurgul altuntas a lazer lıpolız yaptırmak ıstıyorum ama hıc bu konuda referans bulamadım. bana yardımcı olabılcek bırı varmı? yoksa yenı konumu açsam?

bayanlar ben nurgul altuntas a lazer lıpolız yaptırmak ıstıyorum ama hıc bu konuda referans bulamadım. bana yardımcı olabılcek bırı varmı? yoksa yenı konumu açsam?
ben ameliyatlarımla ilgili görüşme ve kontrollerde lazer lipoliz yapılan pek çok kişi gördüm muayenehanesinde fakat doktorla bizzat görüşmen daha yararlı olacaktır senin için elbette :)

Merhaba bende ameliyat olucam nurgül hanıma ama tamponlar alındıktan sonra hava tutuyorlarmis sanırım öyle duydum çok kötü oluyomus dogrumu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…