- Konu Sahibi nurrbulbul
-
CUMAYA BENDEMİ GELSEM İKİMİZ BİRLİK OLRUZmerhaba zeynep benım tanıdıgım nurgul hanıma burun amelıyatı oldu 2 ay oldu ya da olmadı daha ama özel olmasına ragmen cok pahalı degl 3000 bın falan sanırım tabıı daha altıda olabılır ama randevuları ucretsızmıs ben senın yerınde olsam gdıp konup en dogru bılgıyı edınırım bende kendım ıcın cuma gunune randevu aldım hayrlısı ıns:)
Kesinlikle katılıyorum. Bende dün öğlen ameliyat oldum. Akşam tek başıma kalkıp yuruyebildim. Protezi kas altı olmasına rağmen gayet iyiyim. Bugunde taburcuyum . Inşallah görüntüde güzel olucak. biraz sislerim var çekilince yazarım. .. Nurgul Hocamın eline sağlık. ..Ameliyat günüm yaklaşıyor. Çok heyecanlıyım. Doktorum hakkında çok iyi yorumlar aldım. İçimi nasıl rahatlattı anlatamam. Kocaeli de bu denli iyi bir Estetik Cerrahı bulmak zordur. Ben en iyisini buldum diyebilirim.... Diğer sitelerde de doktorum için yorumlar var. Gerçekten bu konuda içim rahat. Demem o ki Kocaeli ve çevresinde ameliyat yaptırmak isteyen arkadaşlar varsa gönül rahatlığı ile tavsiye edeceğim bir doktor... :)
biyerden bslaman lazım ama bı gıt görus aralıklarla yaptırabılırsın ben gıttım cok pahalı degıl görusmende fayda var bence canmAH AH KIZLAR BENİM OLMAM GEREKEN AMELİYATLAR SİZNKİ GİBİ DEĞİLKİ BADYLİFT AMELİYATI MEME KÜÇÜLTME VE DİKLEŞTİRME UYLUK GERME KOL GERME LİPOSAKŞIN VEYA LİPOLİZ GİBİ İŞLEMLERDE DAHİL OYÜZDEN BAYA UYGUN OLMASI LAZIM
Canim hayırlı uğurlu olsun darısı başımızaa ve tümisteyenlere:) ben arastirma asamasindayim henüz rica etsem foyat bilgisi verirmisin?Kesinlikle katılıyorum. Bende dün öğlen ameliyat oldum. Akşam tek başıma kalkıp yuruyebildim. Protezi kas altı olmasına rağmen gayet iyiyim. Bugunde taburcuyum . Inşallah görüntüde güzel olucak. biraz sislerim var çekilince yazarım. .. Nurgul Hocamın eline sağlık. ..
merhaba nurgül hanım bana 5500 dedi meme büyütme için birkaç yeri aradım görüşmeye gitmeden önce 6000 diyen oldu 5000 diyen oldu ama ben doktorumu çok sevdim:)) anesteziden ameliyat sonrası çok ağrı olmasından korkuyorumCanim hayırlı uğurlu olsun darısı başımızaa ve tümisteyenlere:) ben arastirma asamasindayim henüz rica etsem foyat bilgisi verirmisin?
buradan araştırıp durdum ama sonucu yazmak şimdi aklıma geldi. 18 martta ameliyatımı daha doğrusu ameliyatlarımı oldum. İlk 3 gün biraz zorlandım doğrusu, ama dayanılmayacak kadar kötü bir durum değildi. Biraz ağrım oldu ama sonuç tam istediğim gibi oldu. 325 cc yerleştirildi kas altı, kas altı çok ağrır dediler o yüzden çok korkuyordum ama korktuğum kadar değilmiş. yıllardır dile getiremediğim sıkıntımdan da labioplasti ile kurtuldum. Çok mutluyum gerçekten kendime güvenim geldi. Ameliyat sonrasında Dr.Nurgül ve ekibinin ilgisi beni şaşırttı diyebilirim. İlk günlerde asistanı sürekli aradı şikayetim olup olmadığını sordu. Çok kaygılıydım ama doğru seçim yapmışım, hep sonuç hoşuma gitti hem de Dr.umun ilgisi çok rahatlatıcıydı.Düşünenler olursa cevap verebilirim çünkü gerçekten korkuyor insan, bir sürü soru oluyor aklında. Ama sanırım en önemlisi doğru doktoru seçmek...
MERHABA İLK GÜNLER ZOR OLUYOR BİRAZ , İLK 3 GÜN SONRA YAVAŞ YAVAŞ ALIŞIYORSUNUZ AMA SANIRIM TAM OLARAK BİR İŞE DÖNMEK 1 HAFTAYI BULUR. BEN ŞİMDİLİK EVDE OLDUĞUM İÇİN BENİM İÇİN SORUN OLMADI. EVDEKİ İŞLERİMİ 1 HAFTA SONRA TAM OLARAK YAPMAYA BAŞLADIM.ŞİMDİ 3 AY OLDU ARADA UNUTUYORUM PROTEZ OLDUĞUNU:)) İYİ GÜNLER
ben ameliyatlarımla ilgili görüşme ve kontrollerde lazer lipoliz yapılan pek çok kişi gördüm muayenehanesinde fakat doktorla bizzat görüşmen daha yararlı olacaktır senin için elbette :)bayanlar ben nurgul altuntas a lazer lıpolız yaptırmak ıstıyorum ama hıc bu konuda referans bulamadım. bana yardımcı olabılcek bırı varmı? yoksa yenı konumu açsam?
Konuyu güncellemek adına bende yazmak istedim bugün 50 günüm burun ameliyatında ve yüzme yakışan kavisli hafif kalkik şeker mi şeker burnum oldu arkadaşlar. Daha 2 aylik olmasına ragmen çok fazla sisliklerim kalmadı .dışardan farkedilmiyor ne şişlikler ne estetik olduğum . Biliyorum dahada değişecek incelecek. Kocaelide oturan arkadaşlar gözü kapalı nurgul altuntaş ı tavsiye edebilirim. Takıldığıniz konu olursa yardimci olabilirim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?