• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opr. Dr. Ayşen Bilge SEZGİN

aylakumbaraci

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
1
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Ben bir arkadaşımın tavsiyesiyle Bilge hanıma burnumu yaptırdım ve memnun kaldım. Çok araştırdım sonunda doğru kapıyı buldum. Eğer burun yaptırmayı düşünüyorsanız gidilmesi gereken en doğru doktorlardan biri. İnternette hakkında pek bilgi bulamadığımdan buraya yazmak istedim. Gerçekten çok başarılı.

Merhaba arkadaşlar,

Ben bir arkadaşımın tavsiyesiyle Bilge hanıma burnumu yaptırdım ve memnun kaldım. Çok araştırdım sonunda doğru kapıyı buldum. Eğer burun yaptırmayı düşünüyorsanız gidilmesi gereken en doğru doktorlardan biri. İnternette hakkında pek bilgi bulamadığımdan buraya yazmak istedim. Gerçekten çok başarılı.

Selam canim aysen hanimin yaptigi bir kac burun estegini bende görüp begendim ama birtülü burda kendisi hakkinda yorum okuyamadim o yüzden iyiki bunu paylastin birde benim sorum sen nekadar ödedin yani fiyat konusunda nasil bir dr umarim cok ucuk deyildir

Merhaba arkadaşlar,

Sizden resim rica edebilir miyim bende çok merak ediyorum

Back