How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Oppo Marka Cep Telefonu Kullananlar Yorum Yapabilir Mi?

ank-lyl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2022
319
309
23
32
Arkadaşlar, oppo hiç kullanamdım, nasıl bir telefon sizce? Ben hep samsung kullandım.

Oppo A55 düşünüyorum ama kararsızım, samsung A12 de aklımda kalanlardan. Telefona çok para vermek istemiyorum ama elimdeki samsung j8 telefon, 5 senedir filan kullanıyorum artık miadını doldurmaya başladı...

annemde oppo var, telefon görüşmesi yapmak dışında telefon kullanmayan bir insan olduğundan ona yetiyor

annemde oppo var, telefon görüşmesi yapmak dışında telefon kullanmayan bir insan olduğundan ona yetiyor
Valla ben de ek olarak sosyal medya kullanacağım ve şarj süresinin de uzun olmasını isterim...

Arkadaşlar, oppo hiç kullanamdım, nasıl bir telefon sizce? Ben hep samsung kullandım.

Oppo A55 düşünüyorum ama kararsızım, samsung A12 de aklımda kalanlardan. Telefona çok para vermek istemiyorum ama elimdeki samsung j8 telefon, 5 senedir filan kullanıyorum artık miadını doldurmaya başladı...
Eşimde realme 5i var 1 yıldır kullanıyor bir sıkıntısı olmadı.

oppo yan ürünümüydü o? Realme gördüm standlarda ama hoşuma gitmemişti..
Opponun bir alt markası. Farkeden bişey yok opponun markası neticede. Hızı, foto kalitesi, pil ömrü falan gayet iyi. Hoşunuza gider gitmez sizin tercihiniz sıkıntı yaşamadık demek için yazdım.

Opponun bir alt markası. Farkeden bişey yok opponun markası neticede. Hızı, foto kalitesi, pil ömrü falan gayet iyi. Hoşunuza gider gitmez sizin tercihiniz sıkıntı yaşamadık demek için yazdım.
Teşekkürler :) Telefon standlarında denemiştim ama ne bileyim içime sinmemişti..

Back