- 3 Mayıs 2015
- 13.325
- 48.768
- 598
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
-
İnsanlığım buraya kadardı zaten. Artık hayvani yanımı göstereceğimValla benim bebem üç aylık abime bile öpme dedim bı kere elinden opdu dedim elindende öpme daha onuda yapmiyo yani biraz kizman lazım anlamayan insanlara normal söyleme kizacan kalbini kiracan belki geri dursunlar
Azarlar gibi öpme artık deyin gitsin. Kibar olacağım diye uğraşmayın. Bazıları ses yükseltmeyi hak ediyor. Ben biraz daha çirkinleşip çocuğumu taciz etmeyi bırakın derdim. Belki kötü olur ama umurumda olmazdı.Mantar gibiler bir de. Hadi birine cinnet geçirdim. Haftaya başkası geliyor, parkta biriyle karşılaşıyorum, yolda öbürü görüyor. Hangi birine cinnet geçireceğim?
Ay kadını 9 aydır uyarıyorum öpme diye ya taş olsa anlardı
Kalplerini kırma annen üzülür yaşlı kadınlar sonuçta.. net bir şekilde öpülmeyecek de bu kadarİnsanlığım buraya kadardı zaten. Artık hayvani yanımı göstereceğim
Öpme dedikçe öpen insana valla insanca davrandiqca devam edecekler öpmek isterken cekecen bebeği kenara yada yaklaşmadan geri dur öpme diycen başka.turlu durmazlar sanki öpmek sevmek demekİnsanlığım buraya kadardı zaten. Artık hayvani yanımı göstereceğim
Bu taciz ama. Şap şup şap şup.Azarlar gibi öpme artık deyin gitsin. Kibar olacağım diye uğraşmayın. Bazıları ses yükseltmeyi hak ediyor. Ben biraz daha çirkinleşip çocuğumu taciz etmeyi bırakın derdim. Belki kötü olur ama umurumda olmazdı.
Aylarca güzellikle söyledim. Bahaneler uydurdum. Gerçeği söyledim. Hiçbirinde anlamadı.Kalplerini kırma annen üzülür yaşlı kadınlar sonuçta.. net bir şekilde öpülmeyecek de bu kadar
Ne tuhaf. Çocuğunun, başını okşadığınız için dahi kızmış olabilir.. Keşke sorun nedir diye sordaydınız nasıl, açıklardı acabaSenin şansına tanıdıklar ile aynı yerdesin. Yalniz sana da tavsiyem her daim yanında pamuk su taşı kontrol dışı bir durumda sil çocuğu hemen beklemeden.
Hala unutamıyorum. Rutin kontrole gittik hastaneye başka bir çocuk bebeğimin elinden oyuncağı kaptı aldı yere attı neyse güldüm başını okşadım sonra kenarda dezenfekte ediyorum kadın düşman gibi bakıyordu. :)) yahu sende annesin beni anlamak yerine dik dik ne bakıyorsun değil mi.
Yeterrrr istemiyorum diyeceksin o zaman siz eğlenin diye ben çocuğumu hastalık riskine atamam ya insanda vicdan olur iğrenç bi de resmen ağız kokuyor yanaklarıAylarca güzellikle söyledim. Bahaneler uydurdum. Gerçeği söyledim. Hiçbirinde anlamadı.
Açık açık öpülmekten rahatsız olduğunuzu gerekçeleriyle anlatacaksınızKızlR selam
Öncelikle konuya bir üst giriş yapayım. Konunun buldumcukla alakası yok.
15 aylık bir oğlum var. Aylardır başkasının gelip şap şup öpmesine engel olamadım.
Bunu yapan annemin arkadaşları
Annemle yakın oturuyoruz. Evde bunaldığımız için hergün annem ben oğlum bir aradayız.
Annemin çok yakın komşusu var üst katında. Çok sık karşılaşıyoruz. A her seferinde öpüyor
Öpme diyorum. Öpüyor. Öpme ya öpme.
Annemle çok yakınLr diye terslemedim şimdiye kadar. Oğlum ayaklarını ağzına sokma dönemindeydi. Bir gün çorabını çıkardı oğlumun. Ayaklarını öpecekti. Öpme ağzına sokuyor dedim. Olsun yıkarsın dedi öptü. Ya niye yıkayalım şimdi durduk yere?
Başka arkadaşı da görünce şlamp yanağından sesli öpüyor.
Panter gibiyim normalde ama bu konuda engel olamıyorum.
Annemin 4 arkadaşı ile asansöre bindik. Biri öpecekti. Öpmeyin grip salgını var diye salladım. Sanki bunu söylememişim gibi asansörden inerken bir diğeri elinden öptü. Çocuk ellerini ağzına sokuyor.
Ay bebek bu öpülür fanusta yaşayın o zaman diyenlere not
1. Bunu bir mahremiyet ihlali olarak görüyorum. Bu sebeple istemiyorum. Ben bile annesi olarak seni öpebilir miyim diyorum. İnsanlar sizin elleriniİ yanaklarınızı boynunuzu şap şup öpse tepki vermez misiniz? Bebeklerde insan. Sesleri çıkmıyor diye bedenleri üzerinde her istediğimizi yapmamalıyız.
2. Evet hastalıklar sebebiyle de istemiyorum.
Ben bu işi nasıl engelleyebilirim? Annemlere gitmemek çözüm değil. Evde çok sıkılıyoruz çünkü. Oğlum da tam anneanne aşığı.
NSıl konuşayım? Ne diyeyim?
Edit: ekleme yapmak istiyorum. Bir diğer rahatsız olduğum konu bebeğime yabancı olan insanların koşarak üzerine gelip çığlıklarla kucaklarına almaları.
Bir yerdeyiz. Eski bir komşumuzu gördük. Ben tanıyorum ama oğlum ilk kez görüyor. Oğlum bi tık uzağımdaydı. Ayyy senn ne tatlısıııım diye kucağına almak isteyince ve oğlum korktu kaçmak istedi kafasını vurdu.
Ya bi dur çocuk sana alışsın.
Bir gün mağazadayız. Oğlum yeni yürüyor. Ben arkada o önde. Annem de kıyafet deniyor. Kadının biri bi anda oğlumun iki elini tutup hızla yürütmeye başladı. Ne güzl yürüyosun sen diyerek. Ama hızla gidiyorlar. J
koştum hemen. Nevrim döndü. Nehakla ya?
Şu bebeklerden bi uzak durun lütfen
iz ve kültürümüz böyle ne yazıkki… modern ve doğru bir bakış açınız olsa da o insanların doğrusu bu. Yapacağınız şey net olmak ve çocuğunuza da bunu öğretmek. Elbette abartmadan, her duruma uyum sağlayabilen bir çocuk olsun. Mesela öğrencilerim ben öpmek isteyince kaçmazlar ancak çoook çok nadiren öperim. Ama tanımadıkları biri öpmek istediğinde, nazikçe öğretmenim izin vermiyor diyorlar. Annem de demiyorlar bu yüzden anne zan altında kalmıyorKızlR selam
Öncelikle konuya bir üst giriş yapayım. Konunun buldumcukla alakası yok.
15 aylık bir oğlum var. Aylardır başkasının gelip şap şup öpmesine engel olamadım.
Bunu yapan annemin arkadaşları
Annemle yakın oturuyoruz. Evde bunaldığımız için hergün annem ben oğlum bir aradayız.
Annemin çok yakın komşusu var üst katında. Çok sık karşılaşıyoruz. A her seferinde öpüyor
Öpme diyorum. Öpüyor. Öpme ya öpme.
Annemle çok yakınLr diye terslemedim şimdiye kadar. Oğlum ayaklarını ağzına sokma dönemindeydi. Bir gün çorabını çıkardı oğlumun. Ayaklarını öpecekti. Öpme ağzına sokuyor dedim. Olsun yıkarsın dedi öptü. Ya niye yıkayalım şimdi durduk yere?
Başka arkadaşı da görünce şlamp yanağından sesli öpüyor.
Panter gibiyim normalde ama bu konuda engel olamıyorum.
Annemin 4 arkadaşı ile asansöre bindik. Biri öpecekti. Öpmeyin grip salgını var diye salladım. Sanki bunu söylememişim gibi asansörden inerken bir diğeri elinden öptü. Çocuk ellerini ağzına sokuyor.
Ay bebek bu öpülür fanusta yaşayın o zaman diyenlere not
1. Bunu bir mahremiyet ihlali olarak görüyorum. Bu sebeple istemiyorum. Ben bile annesi olarak seni öpebilir miyim diyorum. İnsanlar sizin elleriniİ yanaklarınızı boynunuzu şap şup öpse tepki vermez misiniz? Bebeklerde insan. Sesleri çıkmıyor diye bedenleri üzerinde her istediğimizi yapmamalıyız.
2. Evet hastalıklar sebebiyle de istemiyorum.
Ben bu işi nasıl engelleyebilirim? Annemlere gitmemek çözüm değil. Evde çok sıkılıyoruz çünkü. Oğlum da tam anneanne aşığı.
NSıl konuşayım? Ne diyeyim?
Edit: ekleme yapmak istiyorum. Bir diğer rahatsız olduğum konu bebeğime yabancı olan insanların koşarak üzerine gelip çığlıklarla kucaklarına almaları.
Bir yerdeyiz. Eski bir komşumuzu gördük. Ben tanıyorum ama oğlum ilk kez görüyor. Oğlum bi tık uzağımdaydı. Ayyy senn ne tatlısıııım diye kucağına almak isteyince ve oğlum korktu kaçmak istedi kafasını vurdu.
Ya bi dur çocuk sana alışsın.
Bir gün mağazadayız. Oğlum yeni yürüyor. Ben arkada o önde. Annem de kıyafet deniyor. Kadının biri bi anda oğlumun iki elini tutup hızla yürütmeye başladı. Ne güzl yürüyosun sen diyerek. Ama hızla gidiyorlar. J
koştum hemen. Nevrim döndü. Nehakla ya?
Şu bebeklerden bi uzak durun lütfen
Yok cocugu o yolladi bize zaten. Hani başını da boyle ense ustunden yüze degmeyecek sekilde oksadim. Oyuncagi kenarda temizledigimi gorunce surati dustu. Ee yahu napayim senin yavruna pis mi dedim hastanedeyiz cocugu deli gibi oksuruyor. Benim bebegim oyuncagi icin agliyor agzina aliyor surekli.Ne tuhaf. Çocuğunun, başını okşadığınız için dahi kızmış olabilir.. Keşke sorun nedir diye sordaydınız nasıl, açıklardı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?