Öpmeyin dedikçe öpüyorlar

Azarlar gibi öpme artık deyin gitsin. Kibar olacağım diye uğraşmayın. Bazıları ses yükseltmeyi hak ediyor. Ben biraz daha çirkinleşip çocuğumu taciz etmeyi bırakın derdim. Belki kötü olur ama umurumda olmazdı.

Bu taciz ama. Şap şup şap şup.
Cem yılmazın fetiş restoranı anlatısı gibi. Fetiş evi annemlerin evi.

Ne tuhaf. Çocuğunun, başını okşadığınız için dahi kızmış olabilir.. Keşke sorun nedir diye sordaydınız nasıl, açıklardı acaba

Reactions: JES
Valla ben kimsenin çocuğunu öpmem.
Yeğenimi bile öpmem severim ama öpemiyorum
Kendi çocuğumu sap sup öperim ama benden olmayana o sıcaklık gelmiyor. Soğuk insanım galiba.
Oyle elin çocuğunu alıp öpenler neyin kafasını yaşıyorsa?
Düşününce ne kadar garip.

Açık açık öpülmekten rahatsız olduğunuzu gerekçeleriyle anlatacaksınız
Şu sebeplerden istemiyorum ben annesi olarak da dikkat ediyorum tavrınızı net koyun

Haklısınız. Yav zaten Bu insanların bebek düşkünlüğü ne anlamıyorum ki. Kendimi bildim bileli bebekler bana tatlı gelmez. Ha avm de karşıma bi adama çıkmış ha bebek çıkmış. İkisi de nötr benim için. Niye öpeyim ne münasebet

Türkiyedey
iz ve kültürümüz böyle ne yazıkki… modern ve doğru bir bakış açınız olsa da o insanların doğrusu bu. Yapacağınız şey net olmak ve çocuğunuza da bunu öğretmek. Elbette abartmadan, her duruma uyum sağlayabilen bir çocuk olsun. Mesela öğrencilerim ben öpmek isteyince kaçmazlar ancak çoook çok nadiren öperim. Ama tanımadıkları biri öpmek istediğinde, nazikçe öğretmenim izin vermiyor diyorlar. Annem de demiyorlar bu yüzden anne zan altında kalmıyor yakın akrabalar için öpmelerine izin veriyor ama rahatsız olduklarında dile getirip uzaklaşıyorlar hepsini oyunla öğretiyoruz. Çocuğunuz da bu toplumda yaşıyor ve adapte olacak bir şekilde

Bende taktik maktik yok, bam bam bam!!!

Pata küte girişiyorum!!!

Elletmiyorum bile!

Parmaklarımı hâlâ doğru düzgün kapatamıyorum uyuşmaktan! Yavruyu kucağımdan indirmediğim için.

“Öpmeyin, istemiyorum” diyorum.

“Evet ben buldumcuk oldum” diyorum.

Kayınvalide kucağında bile bir kaç dakika sonra huysuzlanmaya başlıyorum, bir bahaneyle alıyorum.

Ne tuhaf. Çocuğunun, başını okşadığınız için dahi kızmış olabilir.. Keşke sorun nedir diye sordaydınız nasıl, açıklardı acaba
Yok cocugu o yolladi bize zaten. Hani başını da boyle ense ustunden yüze degmeyecek sekilde oksadim. Oyuncagi kenarda temizledigimi gorunce surati dustu. Ee yahu napayim senin yavruna pis mi dedim hastanedeyiz cocugu deli gibi oksuruyor. Benim bebegim oyuncagi icin agliyor agzina aliyor surekli.

Bebek bu öpülür diyen net bilinçsiz, bi zamana kadar magarada yaşamış, düşüncesizdir. Kimse alınmasın gücenmesin. Bunca salgın hastalığın, tacizin, tecavüzün bilmemneyin olduğu ülkede ve dahi dünyada biri, üstelik ben yapmayın dememe rağmen, bebeğimi bu şekilde severse sonu ciddi kavga olur. Oldu da zaten. Oğlumda yaşamıştım bu durumları ben. O kadar tatlı bir bebekti ki, yolda yürürken tanımadığım insanlar bile hamle yapıyordu. Resmen ortadoğu ilkelliği. Ben arabasına yazı yazıp asmıştım dokunmayın, öpmeyin diye. Kocaman da bir kızgın surat koymuştum. Kimse kimsenin çocuğuna dokunmasın arkadaş. Elbette sevginilgi güzel ama sevgi gostermenin bin türlü yolu var. Bizim çocuklarımız milletin peluş ayısı mı? Yetişkin birini çok beğenince sarılıp öpüyor musunuz mesela. Benim savunmasız evladıma neden yapılıyor bu? Oğlum halen babası ve ben dışında kendini kimseye öptürmez. Çok da iyi yapar.

Yorumlari okudumda.. bende yabanci bir kisinin cocuklarimi öpmesini istemem. Ama anneanne babaanne dede abi teyze bunlar abarti. Sonucta caninin cani, severde öperde. Ama dis kapinin dis mandali ne alaka ! Sevin ama öpmeyin

Her gun anneyle birlikte olmak bana normal gelmedi. Hepimiz evde cpcuk buyutuyoruz bizimkilerde sıkılıyor siz tek olmaya alisamadiniz galiba

Bence sorun sizin cevrenizde. Kimse cocuklarima oyle abartili sevgi gosteremez.

Ben olsam bir daha ki opme girisiminde daha kac kez opmemeni soylemem gerekiyorsa soyle ses kaydi atacagim, yoruldum soyle soyle derim.

Daha yeni yuruyen bebeginiz siz kabindeyken nerede duruyor ki bir baskasi alip yurutmeye baslayabiliyor? Ben anlamadim yabanci birisi nasil siz kabindeyken cocugunuza dokunabilir. Ben oyle bir durumda kaldiysam kabine girip bebek arabasini da iceri aliyorum. Ama yuruttuklerine gore sizin cocuk bebek arabasinda da degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…