- 25 Ekim 2018
- 3.551
- 6.277
- 158
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
Halen mi yapiyorlar bunu gercekten? Siz en iyisi doktor öptürmeyin dedi deyin ,belki anlarlar :)) Pes yani baska bir sey diyemiyorum....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki uyuşturucu ya. Yoksunşuk krizine giriyor kadın. İlla öpecek. Duramıyor.En uyuz olduğum şey bebeğin elinin öpülmesi.
Ulen yanaktan öpsen daha az mikrop bulaşır o derece eli öpmek tehlikeli.
Ben eşime ve 7 yaşındaki kızıma bile bebeği öpmeyi yasakladım
Çünkü kızım okula eşim işe gidiyor
Açık açık söyle bacım haklısın çünkü…Ya anneme anne diyor. Öyle yakınlar. Cidden kalp kırmayayım dedim. Bazen anneme bırakıp r yere gidiyorum. Allah bilir ben yokum diye yalıyordur çocuğu. Çünkü bu benden korkmuş hali. Anneme öyle demiş. Korkmasam neler yapardım demiş.
Ben gibi : pSanki uyuşturucu ya. Yoksunşuk krizine giriyor kadın. İlla öpecek. Duramıyor.
Kuzum altin gününde ne isiniz var? Kac kisi gelecek?Yarın altın günü var. Çok pis gazı aldım. Taktik maktik yok. Bam bam bam yapacağım.
S.. gitsin doğursun bi tane, onu öpsün dursun, deli mi ne?Sanki uyuşturucu ya. Yoksunşuk krizine giriyor kadın. İlla öpecek. Duramıyor.
Şap şup bir de öpüp ohh diyor bir tanesi. Sanki kendi çocuğu. Çok tuhag geliyor bana bu abartılı sevgi gösterisi. Ama suç bende.
Aman doktorlar çok abartıyor dendiHalen mi yapiyorlar bunu gercekten? Siz en iyisi doktor öptürmeyin dedi deyin ,belki anlarlar :)) Pes yani baska bir sey diyemiyorum....
Konuştu prof dr de.Aman doktorlar çok abartıyor dendi
Kendi yeğenlerimi bile öpmem hoşlanmıyorum. Çocuğumuda kimseye öptürmedim. Kendimde öpülmekten hoşlanmam ondan sanırımŞap şup bir de öpüp ohh diyor bir tanesi. Sanki kendi çocuğu. Çok tuhag geliyor bana bu abartılı sevgi gösterisi. Ama suç bende.
Yüzde yüZ eminim öpecekler ben yokken. Bir de anlık oluyor. Mesela oyun oynuyor yerde. Bir anda yanına çığlıklar ata ata oturup şulup yapışıyorlar yanağa. Çığlık da başka sevgi gösterisiNe derseniz diyin sizin olmadığınız yerde yine öpüp mikrop bulaştıracaklar bence. Annenizle sadece tekken görüşün arkadaşları varken ortamda bebek olmasın bence tek çözüm bu. Arkadaşlarıyla tek karşılaşınca da acelem var vesaire diyip hızlıca geçiştirin, hareketlerinizle izin vermeyin belli edin yani tiksinme mimikleri vesaire.
Valla çok haklısınız asla da buldumcuk olmakla alakası yok. Yan komşumun kızı öpülmekten yanakları kabardı tahriş oldu geçmiyor. Kaldı ki öpen 8-9 yaşındaki ablası,babası vs. Fazla sevgiden elbette ama bu anlattıklarınız abartı. SaçmalamışlarKızlR selam
Öncelikle konuya bir üst giriş yapayım. Konunun buldumcukla alakası yok.
15 aylık bir oğlum var. Aylardır başkasının gelip şap şup öpmesine engel olamadım.
Bunu yapan annemin arkadaşları
Annemle yakın oturuyoruz. Evde bunaldığımız için hergün annem ben oğlum bir aradayız.
Annemin çok yakın komşusu var üst katında. Çok sık karşılaşıyoruz. A her seferinde öpüyor
Öpme diyorum. Öpüyor. Öpme ya öpme.
Annemle çok yakınLr diye terslemedim şimdiye kadar. Oğlum ayaklarını ağzına sokma dönemindeydi. Bir gün çorabını çıkardı oğlumun. Ayaklarını öpecekti. Öpme ağzına sokuyor dedim. Olsun yıkarsın dedi öptü. Ya niye yıkayalım şimdi durduk yere?
Başka arkadaşı da görünce şlamp yanağından sesli öpüyor.
Panter gibiyim normalde ama bu konuda engel olamıyorum.
Annemin 4 arkadaşı ile asansöre bindik. Biri öpecekti. Öpmeyin grip salgını var diye salladım. Sanki bunu söylememişim gibi asansörden inerken bir diğeri elinden öptü. Çocuk ellerini ağzına sokuyor.
Ay bebek bu öpülür fanusta yaşayın o zaman diyenlere not
1. Bunu bir mahremiyet ihlali olarak görüyorum. Bu sebeple istemiyorum. Ben bile annesi olarak seni öpebilir miyim diyorum. İnsanlar sizin elleriniİ yanaklarınızı boynunuzu şap şup öpse tepki vermez misiniz? Bebeklerde insan. Sesleri çıkmıyor diye bedenleri üzerinde her istediğimizi yapmamalıyız.
2. Evet hastalıklar sebebiyle de istemiyorum.
Ben bu işi nasıl engelleyebilirim? Annemlere gitmemek çözüm değil. Evde çok sıkılıyoruz çünkü. Oğlum da tam anneanne aşığı.
NSıl konuşayım? Ne diyeyim?
İstiyorsan kokla ensesinden dedim birine. Aman öyle de sevilmiyor dedi. Ölür müsün öldürür müsün? Bu konuyu yarına hazırlık için kendimi gaza getirmek adına açtım.Ben asiri ters bakiyorum. Hatta annemin bir arkadasi kucuk oglumu 1 yasindayken korona salgini varken ensesinden optu. Ben o an biraz uzaktaydim. Kadın bakislarimdan korkmus sanirim, anneme dert yanmis keske opmeseydim diye. Ben kimsenin bebegine dokunmuyorum bile. Cok yakin hissettigim biriyse de en fazla sacini oksuyorum. Kimde ne oldugu belli degil. Kucucuk çocuklara mikrop bulastirmanin ne alemi var. Bebek dedigin opulmez, koklanir. Cok mu canin cekti, yap o zaman bir tane.
2 kişi altın günü değil aslında ya. Kahveye gelecekler de neden öyle yazdım bilmiyorum.Kuzum altin gününde ne isiniz var? Kac kisi gelecek?
Bu kadari da inanilir gibi degil Uzaklasin direk ben olsam kesin öyle yaparım siz cok duyarsiz insan topluluklarina denk gelmişsiniz tümden .Sorumluluk alip öpecek yani gercekten Doktor öyle dese ...Yorum yapamiyorum başka gercekten..Aman doktorlar çok abartıyor dendi
Sevme zaten başkasının çocuğunu demiİstiyorsan kokla ensesinden dedim birine. Aman öyle de sevilmiyor dedi. Ölür müsün öldürür müsün? Bu konuyu yarına hazırlık için kendimi gaza getirmek adına açtım.
Onlar gelmeden uyutun bebeginizi.İstiyorsan kokla ensesinden dedim birine. Aman öyle de sevilmiyor dedi. Ölür müsün öldürür müsün? Bu konuyu yarına hazırlık için kendimi gaza getirmek adına açtım.