Öpmeyin dedikçe öpüyorlar

Ne derseniz diyin sizin olmadığınız yerde yine öpüp mikrop bulaştıracaklar bence. Annenizle sadece tekken görüşün arkadaşları varken ortamda bebek olmasın bence tek çözüm bu. Arkadaşlarıyla tek karşılaşınca da acelem var vesaire diyip hızlıca geçiştirin, hareketlerinizle izin vermeyin belli edin yani tiksinme mimikleri vesaire.

Sanki uyuşturucu ya. Yoksunşuk krizine giriyor kadın. İlla öpecek. Duramıyor.

Açık açık söyle bacım haklısın çünkü…

Şap şup bir de öpüp ohh diyor bir tanesi. Sanki kendi çocuğu. Çok tuhag geliyor bana bu abartılı sevgi gösterisi. Ama suç bende.

Vallaha bu ara o kadar cok salgin var ki cocuklarda. Esim cocuk doktoru nerdeyse adami göremez oldum.RS Virüsü mesela yetiskinler icin problem degil, ama bebeklere ve 3 yas alti olanlar icin tehlikeli de olabiliyor. Sap sup baslarim millete. Gecen sene RS Virüsü yüzünden burda bir sürü cocuk hastanelik oldu. Cocuk sevmek istiyorsa kendi yapsin. Sorumsuzluk resmen. Anneniz de bu konuda hatali. Engel olmasi lazim.

Ben asiri ters bakiyorum. Hatta annemin bir arkadasi kucuk oglumu 1 yasindayken korona salgini varken ensesinden optu. Ben o an biraz uzaktaydim. Kadın bakislarimdan korkmus sanirim, anneme dert yanmis keske opmeseydim diye. Ben kimsenin bebegine dokunmuyorum bile. Cok yakin hissettigim biriyse de en fazla sacini oksuyorum. Kimde ne oldugu belli degil. Kucucuk çocuklara mikrop bulastirmanin ne alemi var. Bebek dedigin opulmez, koklanir. Cok mu canin cekti, yap o zaman bir tane.

Şap şup bir de öpüp ohh diyor bir tanesi. Sanki kendi çocuğu. Çok tuhag geliyor bana bu abartılı sevgi gösterisi. Ama suç bende.
Kendi yeğenlerimi bile öpmem hoşlanmıyorum. Çocuğumuda kimseye öptürmedim. Kendimde öpülmekten hoşlanmam ondan sanırım
Kibar olarak bu mesafeyi sağlamanız mümkün değil. Sizi anlayan çok az kişi çıkacaktır. Uçuk virüsüde bu öpenler yüzünden bulaşıyor zaten.

Yüzde yüZ eminim öpecekler ben yokken. Bir de anlık oluyor. Mesela oyun oynuyor yerde. Bir anda yanına çığlıklar ata ata oturup şulup yapışıyorlar yanağa. Çığlık da başka sevgi gösterisi

Valla çok haklısınız asla da buldumcuk olmakla alakası yok. Yan komşumun kızı öpülmekten yanakları kabardı tahriş oldu geçmiyor. Kaldı ki öpen 8-9 yaşındaki ablası,babası vs. Fazla sevgiden elbette ama bu anlattıklarınız abartı. Saçmalamışlar

İstiyorsan kokla ensesinden dedim birine. Aman öyle de sevilmiyor dedi. Ölür müsün öldürür müsün? Bu konuyu yarına hazırlık için kendimi gaza getirmek adına açtım.

Aman doktorlar çok abartıyor dendi
Bu kadari da inanilir gibi degil Uzaklasin direk ben olsam kesin öyle yaparım siz cok duyarsiz insan topluluklarina denk gelmişsiniz tümden .Sorumluluk alip öpecek yani gercekten Doktor öyle dese ...Yorum yapamiyorum başka gercekten..

Evlat mı komşu mu ? Ne yani arkadaş mış da nolmuş. Kusura bakmayın ben bu konuda kırıcı olabilirim çok hassasım çünkü o bebeği koruyacak olan sizsiniz annesi. Konu komşu, arkadaş akraba bilmem kim sizi ilgilendirmiyor olmalı. Bin bir türlü salgın hastalıklardan bir habersiniz sanırım+ bebeğiniz bir birey ağzı dili siz olacaksınız onun. Benim annem bizi büyütürken kendi öz ablalarına dahi o hareketleri yaptırmamış ki sizin komşu gibi olmadıkları halde. Annemin teyze kızı hala söyler bana seni küçükken kucağımıza alıp öpemedik diye gerekirse sert bir şekilde haddini bildirmiş herkesin. Birde sizde her şeyin farkındasınız bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Ne yani bir komşuya dur diyemiyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…