- 3 Mayıs 2015
- 13.325
- 48.768
- 598
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
-
Ya anneme anne diyor. Öyle yakınlar. Cidden kalp kırmayayım dedim. Bazen anneme bırakıp r yere gidiyorum. Allah bilir ben yokum diye yalıyordur çocuğu. Çünkü bu benden korkmuş hali. Anneme öyle demiş. Korkmasam neler yapardım demiş.Ağızlarına vur. Ciddiyim. Valla bak. Birinin ikisinin ağzına vursan daha ilişen olmaz. Bunlarla başka türlü başa çıkamazsın.
Yüzsüzmüş bu. Yardır gitsin bakma arkana.Ya anneme anne diyor. Öyle yakınlar. Cidden kalp kırmayayım dedim. Bazen anneme bırakıp r yere gidiyorum. Allah bilir ben yokum diye yalıyordur çocuğu. Çünkü bu benden korkmuş hali. Anneme öyle demiş. Korkmasam neler yapardım demiş.
Şey demeyi düşünüyorum. Artık vücudunun farkında. Herkesin öpemeyeceğini ve vücuduna dokunamayacağını öğretiyorum. O yüzden ben Varken de yokken de öpme.Bi cinnet her şeyi çözer. Tersleyin açık açık düzgün söylemekten anlamıyorlar demek ki
Evet daha yeni hastalık atlattık. 1 ay sürdü. Eridik süzüldük ailecek. Ondan da korkuyorumValla ne tepki versen haklisin taviz verme. Annem bana geldiğinde 4 gün bekledi öyle öptü ki hastalık yolda bulaştıysa çocuğa geçmesin diye.
Anamıza danamıza vermediğimiz tavizi ele vermeyelim bir zahmet.
Bir de seni korkutmak istemem ama ortalık mikrop kaynıyor.
Şey demeyi düşünüyorum. Artık vücudunun farkında. Herkesin öpemeyeceğini ve vücuduna dokunamayacağını öğretiyorum. O yüzden ben Varken de yokken de öpme.
Çok mu minnoş?
Mantar gibiler bir de. Hadi birine cinnet geçirdim. Haftaya başkası geliyor, parkta biriyle karşılaşıyorum, yolda öbürü görüyor. Hangi birine cinnet geçireceğim?Aynı sorunu yaşıyorum. Bir çözüm bulamadım
Ay kadını 9 aydır uyarıyorum öpme diye ya taş olsa anlardıÇok minnoş evet :) Benim çocuğumu öpmeyeceksiniz istemiyorum, elli kere güzellikle söylüyorum anlamıyorsunuz, bir daha görürsem çok fena olur çıldırtmayın beni diye bir cinnet hali lazım size.
Hah işte o hastalığı bizde atlattık. Yavrum ishal kusma salgını yüzünden 1 kg verdi. Çocuğu soğuk değil mikrop hasta eder diyor hep doktor.Evet daha yeni hastalık atlattık. 1 ay sürdü. Eridik süzüldük ailecek. Ondan da korkuyorum
Bu doğru. Bunu orta yaş veya bi üstü kabullenemiyor ama.Çocuğu soğuk değil mikrop hasta eder diyor hep doktor.
Evet Cok minnos , anlamazlarŞey demeyi düşünüyorum. Artık vücudunun farkında. Herkesin öpemeyeceğini ve vücuduna dokunamayacağını öğretiyorum. O yüzden ben Varken de yokken de öpme.
Çok mu minnoş?
Şap şup bir de öpüp ohh diyor bir tanesi. Sanki kendi çocuğu. Çok tuhag geliyor bana bu abartılı sevgi gösterisi. Ama suç bende.Gerekirse kendi annemize bile kural koymamiz gerekiyor. Insanlari kirmak istememenizi anliyorum. Ama maalesef kirmalisiniz gerekiyorsa. Oglumu simdiye kadar en yakinlari haric kimse öpmedi.
Yarın altın günü var. Çok pis gazı aldım. Taktik maktik yok. Bam bam bam yapacağım.Evet Cok minnos , anlamazlar
Senin şansına tanıdıklar ile aynı yerdesin. Yalniz sana da tavsiyem her daim yanında pamuk su taşı kontrol dışı bir durumda sil çocuğu hemen beklemeden.Mantar gibiler bir de. Hadi birine cinnet geçirdim. Haftaya başkası geliyor, parkta biriyle karşılaşıyorum, yolda öbürü görüyor. Hangi birine cinnet geçireceğim?
Ay kadını 9 aydır uyarıyorum öpme diye ya taş olsa anlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?