Öpmeyin dedikçe öpüyorlar

Bana Diyor Nau Nau

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
13.325
48.768
598
KızlR selam
Öncelikle konuya bir üst giriş yapayım. Konunun buldumcukla alakası yok.

15 aylık bir oğlum var. Aylardır başkasının gelip şap şup öpmesine engel olamadım.

Bunu yapan annemin arkadaşları
Annemle yakın oturuyoruz. Evde bunaldığımız için hergün annem ben oğlum bir aradayız.
Annemin çok yakın komşusu var üst katında. Çok sık karşılaşıyoruz. A her seferinde öpüyor

Öpme diyorum. Öpüyor. Öpme ya öpme.
Annemle çok yakınLr diye terslemedim şimdiye kadar. Oğlum ayaklarını ağzına sokma dönemindeydi. Bir gün çorabını çıkardı oğlumun. Ayaklarını öpecekti. Öpme ağzına sokuyor dedim. Olsun yıkarsın dedi öptü. Ya niye yıkayalım şimdi durduk yere?

Başka arkadaşı da görünce şlamp yanağından sesli öpüyor.

Panter gibiyim normalde ama bu konuda engel olamıyorum.

Annemin 4 arkadaşı ile asansöre bindik. Biri öpecekti. Öpmeyin grip salgını var diye salladım. Sanki bunu söylememişim gibi asansörden inerken bir diğeri elinden öptü. Çocuk ellerini ağzına sokuyor.

Ay bebek bu öpülür fanusta yaşayın o zaman diyenlere not

1. Bunu bir mahremiyet ihlali olarak görüyorum. Bu sebeple istemiyorum. Ben bile annesi olarak seni öpebilir miyim diyorum. İnsanlar sizin elleriniİ yanaklarınızı boynunuzu şap şup öpse tepki vermez misiniz? Bebeklerde insan. Sesleri çıkmıyor diye bedenleri üzerinde her istediğimizi yapmamalıyız.

2. Evet hastalıklar sebebiyle de istemiyorum.

Ben bu işi nasıl engelleyebilirim? Annemlere gitmemek çözüm değil. Evde çok sıkılıyoruz çünkü. Oğlum da tam anneanne aşığı.
NSıl konuşayım? Ne diyeyim?

Edit: ekleme yapmak istiyorum. Bir diğer rahatsız olduğum konu bebeğime yabancı olan insanların koşarak üzerine gelip çığlıklarla kucaklarına almaları.
Bir yerdeyiz. Eski bir komşumuzu gördük. Ben tanıyorum ama oğlum ilk kez görüyor. Oğlum bi tık uzağımdaydı. Ayyy senn ne tatlısıııım diye kucağına almak isteyince ve oğlum korktu kaçmak istedi kafasını vurdu.
Ya bi dur çocuk sana alışsın.

Bir gün mağazadayız. Oğlum yeni yürüyor. Ben arkada o önde. Annem de kıyafet deniyor. Kadının biri bi anda oğlumun iki elini tutup hızla yürütmeye başladı. Ne güzl yürüyosun sen diyerek. Ama hızla gidiyorlar. J
koştum hemen. Nevrim döndü. Nehakla ya?

Şu bebeklerden bi uzak durun lütfen

Son düzenleme:
Ağızlarına vur. Ciddiyim. Valla bak. Birinin ikisinin ağzına vursan daha ilişen olmaz. Bunlarla başka türlü başa çıkamazsın.
Ya anneme anne diyor. Öyle yakınlar. Cidden kalp kırmayayım dedim. Bazen anneme bırakıp r yere gidiyorum. Allah bilir ben yokum diye yalıyordur çocuğu. Çünkü bu benden korkmuş hali. Anneme öyle demiş. Korkmasam neler yapardım demiş.

Balyanaklar için mahremiyet diye bir kitap var, o geldi aklıma.
Siz haklısınız, ben de hiç sevmem bu durumları. Hatta küçükken ben de çok maruz kalmışım ve yaklaşan insanlardan kaçarmısım.
Yani ya daha sert olacaksınız, ya anneniz de rica etsin arkadaşlarından.

Yüzsüzmüş bu. Yardır gitsin bakma arkana.

Valla ne tepki versen haklisin taviz verme. Annem bana geldiğinde 4 gün bekledi öyle öptü ki hastalık yolda bulaştıysa çocuğa geçmesin diye.

Anamıza danamıza vermediğimiz tavizi ele vermeyelim bir zahmet.

Bir de seni korkutmak istemem ama ortalık mikrop kaynıyor.

Bi cinnet her şeyi çözer. Tersleyin açık açık düzgün söylemekten anlamıyorlar demek ki
Şey demeyi düşünüyorum. Artık vücudunun farkında. Herkesin öpemeyeceğini ve vücuduna dokunamayacağını öğretiyorum. O yüzden ben Varken de yokken de öpme.

Çok mu minnoş?

Evet daha yeni hastalık atlattık. 1 ay sürdü. Eridik süzüldük ailecek. Ondan da korkuyorum

Şey demeyi düşünüyorum. Artık vücudunun farkında. Herkesin öpemeyeceğini ve vücuduna dokunamayacağını öğretiyorum. O yüzden ben Varken de yokken de öpme.

Çok mu minnoş?

Çok minnoş evet :) Benim çocuğumu öpmeyeceksiniz istemiyorum, elli kere güzellikle söylüyorum anlamıyorsunuz, bir daha görürsem çok fena olur çıldırtmayın beni diye bir cinnet hali lazım size.

Aynı sorunu yaşıyorum. Bir çözüm bulamadım
Mantar gibiler bir de. Hadi birine cinnet geçirdim. Haftaya başkası geliyor, parkta biriyle karşılaşıyorum, yolda öbürü görüyor. Hangi birine cinnet geçireceğim?
Çok minnoş evet :) Benim çocuğumu öpmeyeceksiniz istemiyorum, elli kere güzellikle söylüyorum anlamıyorsunuz, bir daha görürsem çok fena olur çıldırtmayın beni diye bir cinnet hali lazım size.
Ay kadını 9 aydır uyarıyorum öpme diye ya taş olsa anlardı

Gerekirse kendi annemize bile kural koymamiz gerekiyor. Insanlari kirmak istememenizi anliyorum. Ama maalesef kirmalisiniz gerekiyorsa. Oglumu simdiye kadar en yakinlari haric kimse öpmedi.
Şap şup bir de öpüp ohh diyor bir tanesi. Sanki kendi çocuğu. Çok tuhag geliyor bana bu abartılı sevgi gösterisi. Ama suç bende.

En uyuz olduğum şey bebeğin elinin öpülmesi.
Ulen yanaktan öpsen daha az mikrop bulaşır o derece eli öpmek tehlikeli.
Ben eşime ve 7 yaşındaki kızıma bile bebeği öpmeyi yasakladım
Çünkü kızım okula eşim işe gidiyor

Senin şansına tanıdıklar ile aynı yerdesin. Yalniz sana da tavsiyem her daim yanında pamuk su taşı kontrol dışı bir durumda sil çocuğu hemen beklemeden.

Hala unutamıyorum. Rutin kontrole gittik hastaneye başka bir çocuk bebeğimin elinden oyuncağı kaptı aldı yere attı neyse güldüm başını okşadım sonra kenarda dezenfekte ediyorum kadın düşman gibi bakıyordu. :)) yahu sende annesin beni anlamak yerine dik dik ne bakıyorsun değil mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…