öpmesem iyi ama dayanamıyorumm

kkelebekk

Rabbime emanetsin...
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
1.696
12
66
Konya
oğlum doğalı iki hafta oldu hamileyken öpmeyecem koklayacm diyordum ama dayanamıyorum
yanagı gıdığı burnu ağzı her yerinden öpüyorum
hijyenik değil biliyorum ama kendimi de durduramıyorum kanım kaynıyo
uzmanlaröpmeyin koklayın ellernden öpün diyo ama eldiven takıyoruz
sizler yavrularınızı koklamış mıydınız sadece?

:)) ah canım opmez olur muyum,kendim nerdeyse yiyecek gibi oluyordum ama baskasına opturmuyordum sadece.

ayy kolay mı ki kucagındaki miinicik şeyi öpmemek bilemiyorum :) köpek yavrusuna bile dayanamaz insan kndi bebeğine nasl dyansın zoor cok zor :))

yavrucumuun yüzünde sivilcemsi küçük kırmızı yaralar oluştu bi daha tövbeler olsun alnından saçından öpecem sadece

bence bu kadar sakınmak doğru değil. valla ben dayanamıorum komşuların doğan çoçuklarına minik minik buseler konduruyorum tabiki samimi olduklarıma. kaldı ki kendi çoçuğum olsa ...... yahu nasıl dayanılır o dunyalar tatlısı varlıklara.
teyzemin 4 çoçuğu var biraz hoyrat sever oper sıkar fazlasıyla. hepside sağlıklı büyüdü hiçbirine ne mikrop kaptı ne bişiy. bukadar sakınmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. tabi ki dikkat edilmesi lazım ama herşeyin fazlası zarardır

canım ne olucak öpmekten sapur supur hırpalayarak opmuyosun kı mınık opücük yanı

hem annesısın temzıgıne dıkkat edıyroısundur

bu kadar sakınırsan mıkroplara akrsı bagısıklık kazanamaz ve kapıdan cıktıgı anda hasta olur

bence fazla inceleme he herkese öptürme dısardan gelen bebege saldırmasın analrım ama annesisin

senın göğsünü emıyo devamlı kucagıan alkıson altını değiştiriosun ona devamlı dokunuyosun yanı

öpmenden dolayı olcanı sanmam ben her yenıdoğanda oalbilicek bişe kırmızılık canını sıkma bosa

öyle çok sakınan bi anne değilim aslında ama ciddi ciddi yaralar oluştu yüzünde ergen çocuk misali kırmızı sivilcemsi yaralar dr çok öpmeyin daha çok küçük enfeksiyon kapar demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…