Operasyon fiyat artışları

malosa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
774
8
96
Forumlarda fiyat vermediğinizi biliyorum, ücretlerin birçok değişkenden etkilenebileceğinide, fakat size şunu sormak istiyorum, göğüs büyütme ameliyatı ücretinde yıllık artışlar ne kadar oluyor yaklaşık ? Ben yeterince biriktirdiğim takdirde sizinle gelip görüşmek istiyorum. Ücretlerinizde bir yıla önceki oranla büyük artışlar oluyor mu merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim...

Merhaba,

Operasyon fiyatları her yıl şu oranda artar gibi standart bir rakam yok maalesef. Bunun birçok değişkeni var. Seçilen hastane, hastanedeki fiyat artışları, kullanılan protez, protezlerdeki fiyat artışı, hastane ve protezde yapılan değişiklik,gelen hastalar, doktorun fiyat politikası, kullandığı malzemeler bunları yenileme sıklığı vs bu etkenlerden bazıları. Hastaya yapılacak işleme göre de fiyatlar değişiklik gösterir. En sağlıklısı önce doktorla görüşmek sonra da bütçe ayarlaması yapmak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…