• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op.Dr.Zerrin Boyacı (Burun Estetiği)

Evet oldum cok memnun kaldim. Bende burnumun icinde ki silikon tamponlar alinirken acida bayilmistim doktor soka girdigimi soyledi en zir kismi o andi ama iki dakikalik bisey onun disinda agri sanci yasamadim. Yuzumle uyumlu bi burnum oldu en basta doktora findik kadar burun istemedigimi soylemistim sonuc olarak bekledigimden guzel bi burun ortaya cikti darisi basiniza:)
Normalde Acımıyor dıyorlar tampon alınırken neden oyle oldukı doktorun elıylemı alakalı acaba? Sızden oncesı sonra resım rıca etsem cok olurmuyum?? Bır etrafınızda baska olan kısıler varmı onlarda memnunmu? Zerrın hanım kavıs yada kalkıklık yapmm dıyor dumduzmu oldu sızınkı

Normalde Acımıyor dıyorlar tampon alınırken neden oyle oldukı doktorun elıylemı alakalı acaba? Sızden oncesı sonra resım rıca etsem cok olurmuyum?? Bır etrafınızda baska olan kısıler varmı onlarda memnunmu? Zerrın hanım kavıs yada kalkıklık yapmm dıyor dumduzmu oldu sızınkı
Resim gonderemiyorum maalesef ama zerrin hanimdan rica ederseniz ameliyat olan hastalarindan ornekler gosterir. Benim burun ucu kalkik ama kavis yok boyle olmasini kendim istedim. Daha once ameliyat olan iki tanidigimin referansiyla gittim birisi hastane calisanlarindan onlarda memnun kalmisti.

Resim gonderemiyorum maalesef ama zerrin hanimdan rica ederseniz ameliyat olan hastalarindan ornekler gosterir. Benim burun ucu kalkik ama kavis yok boyle olmasini kendim istedim. Daha once ameliyat olan iki tanidigimin referansiyla gittim birisi hastane calisanlarindan onlarda memnun kalmisti.
Gostermedı canım ya gosterrmısn dedım gostermedı:( en azından bır kısınınkını gorseydım... Bana kesınlıkle kalkık ve oyuk yapmam dıyo tasarımda yapmıo şandamı yatıcam madaya anlamadımkı... Maltepenin cok eskı hastalarındanız bız aılece belkı o calısanı tanıyor olabılırım... Ne zaman oldun tarıh olarak ...

Kızlar ben de Zerrin Hanım a ameliyat olmayı düşünüyorum. Biraz korkuyorum da, ameliyat olanlar azcık bahsedebilir mi? Resimlerinizi görebilir miyiz?

Merhaba 2013 Ağustos ayında Zerrin Boyacı estetik ameliyatımı yaptı. Ağrım neredeyse hiç olmadı. Burnumu çooooook beğendim :) çok doğal bir görünümü var, benim dışımda iki arkadışımında estetik ameliyatını yaptı hepmiz sonuçtan çok memnun kaldık. Kapalı teknik ameliyat yapıyor. Ben kesinlikle estetik konusunda Zerrin Hanımı tavsiye ediyorum. Şuanda Maltepe Üniversitesi Hastanesinde görev yapıyor.
Ameliyat sonrası burundan rahatlıkla nefes alabildiniz mi peki?

Kimsecikler var arkadaşlar ve bence Doc Dr Zerrin Boyacı burun opersayonunuzu yaptı ise olumlu olacağını düşündüğüm yorumlarınızı ,operasyon sonrasında benim şimdi yaptığım gibi paylaşmalısınız. Kendisi ile tanışalı çok kısa bir zaman olmasına ve sosyal medyada kendisi ile ilgili maalesef çok fazla yorum yada kendisinin opersayonunu yaptığı kişilerin fotoğrafı olmamasına rağmen (öncesi /sonrası fotolarından bahsediyorum) operasyonumu Zerrin hanımın yapması gerektiğine karar verdim. Çünkü samimi idi çünkü pozitifti çünkü bana gereken cesareti verdi kısacası içimdeki sesi dinledim arkadaşlar pek de iyi yaptım sonuç mu ? sonuç kendisinin de tariflediği gibi çok doğal oldu.Şuan 2,5 ay oldu hergeçen gün burnum daha da oturuyor kimsecikler de operasyon geçirdiğimi anlamıyor. Güvenin arkadaşlar önce doktorunuza güvenin,işin sırrı bu ve düşünen ,cesaret bulamayan arkadaşlar var ise tereddütsüz Acıbadem Kozyatağı hastanesinden randevusunu şimdiden alabilir. Güzel günler sizinle olsun...

Tam bir ay boyunca hakkında araştırma yaparak çok az bilgiye ulaşabildiğim canım doktorum hakkında yorumlarımı sonunda yazabiliyorum. Ben az yoruma rağmen büyük bir cesaret gösterdim ve muayeneye gittiğim gün ameliyat olmaya karar verdim. Benim durumumda olan insanlara referans ve rehber olmak adına yazıyorum. Umarım ameliyat olan diğer arkadaşlar da deneyimlerini yazarlar.

Zerrin hn KBB uzmanı fakat tüm kariyeri boyunca burunla ilgilenmiş. Size yaptığı diğer işleri göstermiyor, burnunuzu da çizmiyor. Fakat her şeyi anlatıyor. Ben onlarca estetik cerrahın ardından şans eseri gittim Zerrin hn'a ve bana kimsenin söylemediği sorunlarımı söyledi, burnuma yapılması gereken işlemleri daha ben anlatmadan anlattı ve yapacağı değişiklikleri çok net bir şekilde anlattı. Kendisi genelde doğal burunlar yapıyor fakat benim burnumun çok işi olduğu için her yeri değişti. Şu an 5. günüm. Tamponlar iki gün önce çıkarıldı ve canım hiç yanmadı. Hastasıyla ameliyat sonrası iyi iletişim kurmayan doktorların yanında kendisi ikinci gün ödemlerim için ne yapmalıyım diye attığım mesaja bile hemen cevap verdi. Ameliyata girmeden önce görünümüm hakkında yine son kez istediğim şeyleri sordu. O noktada burnumun ucundaki büyük topu küçültüp küçültmeyeceğine o da ben de karar vermemiştik ve gönül rahatlığıyla o an nasıl gerekiyorsa öyle yapmasını söyledim.

Ameliyat 3,5 saat sürdü. Ardından yaklaşık yarım saat epey bir ağrım vardı fakat bunun nedeni burnumdaki büyük müdahaledendi. Merak edenler olacaktır: Septum Deviasyon, Rinoplasti, Nazal Valv ve Konka oldum. Yani yamuk olan kemiğim düzeltildi, çıkıntım törpülendi, gereken estetik yapıldı, nefes almamı engelleyen darlık giderildi ve burun etlerim küçültüldü. Sonradan öğrendim ki etime batan kırık bir kemiğim varmış, o da çıkarıldı. Doktor hn ameliyatın hemen ardından odaya geldi ve gereken her şeyi söyledi. 5. günde olmama rağmen morluklarım hemen hemen gitti. Yarın atelim çıkarılacak, gelişmeleri buradan yazmaya devam edeceğim.

Tam bir ay boyunca hakkında araştırma yaparak çok az bilgiye ulaşabildiğim canım doktorum hakkında yorumlarımı sonunda yazabiliyorum. Ben az yoruma rağmen büyük bir cesaret gösterdim ve muayeneye gittiğim gün ameliyat olmaya karar verdim. Benim durumumda olan insanlara referans ve rehber olmak adına yazıyorum. Umarım ameliyat olan diğer arkadaşlar da deneyimlerini yazarlar.

Zerrin hn KBB uzmanı fakat tüm kariyeri boyunca burunla ilgilenmiş. Size yaptığı diğer işleri göstermiyor, burnunuzu da çizmiyor. Fakat her şeyi anlatıyor. Ben onlarca estetik cerrahın ardından şans eseri gittim Zerrin hn'a ve bana kimsenin söylemediği sorunlarımı söyledi, burnuma yapılması gereken işlemleri daha ben anlatmadan anlattı ve yapacağı değişiklikleri çok net bir şekilde anlattı. Kendisi genelde doğal burunlar yapıyor fakat benim burnumun çok işi olduğu için her yeri değişti. Şu an 5. günüm. Tamponlar iki gün önce çıkarıldı ve canım hiç yanmadı. Hastasıyla ameliyat sonrası iyi iletişim kurmayan doktorların yanında kendisi ikinci gün ödemlerim için ne yapmalıyım diye attığım mesaja bile hemen cevap verdi. Ameliyata girmeden önce görünümüm hakkında yine son kez istediğim şeyleri sordu. O noktada burnumun ucundaki büyük topu küçültüp küçültmeyeceğine o da ben de karar vermemiştik ve gönül rahatlığıyla o an nasıl gerekiyorsa öyle yapmasını söyledim.

Ameliyat 3,5 saat sürdü. Ardından yaklaşık yarım saat epey bir ağrım vardı fakat bunun nedeni burnumdaki büyük müdahaledendi. Merak edenler olacaktır: Septum Deviasyon, Rinoplasti, Nazal Valv ve Konka oldum. Yani yamuk olan kemiğim düzeltildi, çıkıntım törpülendi, gereken estetik yapıldı, nefes almamı engelleyen darlık giderildi ve burun etlerim küçültüldü. Sonradan öğrendim ki etime batan kırık bir kemiğim varmış, o da çıkarıldı. Doktor hn ameliyatın hemen ardından odaya geldi ve gereken her şeyi söyledi. 5. günde olmama rağmen morluklarım hemen hemen gitti. Yarın atelim çıkarılacak, gelişmeleri buradan yazmaya devam edeceğim.
Yorum yapanların hiçbiri fotoğraf koymamış, ben de kendisiyle görüşmek istiyorum ama bu yorumlar bana inandırıc gelmiyor fotoğraf olmadığı için.

Herkese merhaba,
Zerrin hocaya ameliyat olanlar rica etsem benimle fotosunu paylasabilir mi? Yaptigi ameliyatlara iliskin foto hic olmadigindan karar veremiyorum:(( simdiden cok tesekkur ederim

Back