Tam bir ay boyunca hakkında araştırma yaparak çok az bilgiye ulaşabildiğim canım doktorum hakkında yorumlarımı sonunda yazabiliyorum. Ben az yoruma rağmen büyük bir cesaret gösterdim ve muayeneye gittiğim gün ameliyat olmaya karar verdim. Benim durumumda olan insanlara referans ve rehber olmak adına yazıyorum. Umarım ameliyat olan diğer arkadaşlar da deneyimlerini yazarlar.
Zerrin hn KBB uzmanı fakat tüm kariyeri boyunca burunla ilgilenmiş. Size yaptığı diğer işleri göstermiyor, burnunuzu da çizmiyor. Fakat her şeyi anlatıyor. Ben onlarca estetik cerrahın ardından şans eseri gittim Zerrin hn'a ve bana kimsenin söylemediği sorunlarımı söyledi, burnuma yapılması gereken işlemleri daha ben anlatmadan anlattı ve yapacağı değişiklikleri çok net bir şekilde anlattı. Kendisi genelde doğal burunlar yapıyor fakat benim burnumun çok işi olduğu için her yeri değişti. Şu an 5. günüm. Tamponlar iki gün önce çıkarıldı ve canım hiç yanmadı. Hastasıyla ameliyat sonrası iyi iletişim kurmayan doktorların yanında kendisi ikinci gün ödemlerim için ne yapmalıyım diye attığım mesaja bile hemen cevap verdi. Ameliyata girmeden önce görünümüm hakkında yine son kez istediğim şeyleri sordu. O noktada burnumun ucundaki büyük topu küçültüp küçültmeyeceğine o da ben de karar vermemiştik ve gönül rahatlığıyla o an nasıl gerekiyorsa öyle yapmasını söyledim.
Ameliyat 3,5 saat sürdü. Ardından yaklaşık yarım saat epey bir ağrım vardı fakat bunun nedeni burnumdaki büyük müdahaledendi. Merak edenler olacaktır: Septum Deviasyon, Rinoplasti, Nazal Valv ve Konka oldum. Yani yamuk olan kemiğim düzeltildi, çıkıntım törpülendi, gereken estetik yapıldı, nefes almamı engelleyen darlık giderildi ve burun etlerim küçültüldü. Sonradan öğrendim ki etime batan kırık bir kemiğim varmış, o da çıkarıldı. Doktor hn ameliyatın hemen ardından odaya geldi ve gereken her şeyi söyledi. 5. günde olmama rağmen morluklarım hemen hemen gitti. Yarın atelim çıkarılacak, gelişmeleri buradan yazmaya devam edeceğim.