• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op.Dr.Zerrin Boyacı (Burun Estetiği)

BalikEsirli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
538
29
0
İstanbul
Arkadaşlar Op.Dr.Zerrin Boyacı'ya estetik ameliyat olan var mı aranızda??kendisi cok iyi bir kbb uzmanı fakat estetikte nasıldır? bu konuda yardımcı olabilecek olursa cok sevinirim....

Canım yar.doç.dk zerrin boyacıya bir arkadaşımın arkadaşı burun ameliyatı olmuş kişiyle tanışmak nasip olmadı ama resimlerini gördüm çok doğal bir burun olmuş.Bende gitmek istiyorum ama kendisine ameliyat olan başka kişinin yorumlarını okuyamadım.İstanbulda bulunduğu hastanede yapmış ameliyatı,aslında bir kontrole gitmem gerek bende aynızamanda devilasyon problemi var ve nefes almakta güçlük çekiyorum ama korkuyorum açıkcası:(sen daha önce kendisine gittinmi nasıl ?

Zaten bayan kbb doktoru yok denecek kadar belkide haklısınız benim için doktorun uzmanlığı ve ilgi alakası çok önemli.Ameliyatı yapıp bidaha ilgilenmeyen doktorları duyuyoruz.Dk.zerrin boyacı yardımcı.prof işinin ehli olabilir ama mody ninde dediği gibi estetikde nasıl bilemiyorum.

Arkadaşlar Op.Dr.Zerrin Boyacı'ya estetik ameliyat olan var mı aranızda??kendisi cok iyi bir kbb uzmanı fakat estetikte nasıldır? bu konuda yardımcı olabilecek olursa cok sevinirim....

merhaba Zerrin Hanıma benim ingilizce hocam burun estetiği ameliyatı oldu barbie bebek burnu diye tabir ediyorduk çok güzel olmuştu burnu ve doğall. Kendisi şuan maltepe üniversitesi hastanesinde

Merhaba 2013 Ağustos ayında Zerrin Boyacı estetik ameliyatımı yaptı. Ağrım neredeyse hiç olmadı. Burnumu çooooook beğendim :) çok doğal bir görünümü var, benim dışımda iki arkadışımında estetik ameliyatını yaptı hepmiz sonuçtan çok memnun kaldık. Kapalı teknik ameliyat yapıyor. Ben kesinlikle estetik konusunda Zerrin Hanımı tavsiye ediyorum. Şuanda Maltepe Üniversitesi Hastanesinde görev yapıyor.

kbb veya estetisyen olması önemli değil bence..önemli olan elinin yatkınlığı,kabiliyetli olması ve ameliyat sayısı..başarılı doktorlar bu şekilde ortaya çıkıyor.. inşallah istediğniz gibi olur burnunuz :)

merhaba arkadaşlar.zerrin hanıma ameliyat oldum.fakat burnum çok şiş.hatta okdr şiş ki önden bakınca eski halinden daha büyük görünüyor.acaba şişlikler nezaman iner? inince çok değişiklik olur mu? ameliyat olanlardan yorum alabilir miyim, mümkünse fotolarınızı görebilir miyim

Merhaba;

Benimde kuzenim Zerrin hanıma ameliyat oldu. Sonuç çok doğal ve estetik olduğu hiç alaşılmıyor. Bende geçen sene kendisiyle görüşmeye gittim, çok ilgili bir doktor. Kendisi tasarım yapıp size göstermiyor muayene edip olacakları söylüyor. Benim ısrarlarım sonucu yaptığı diğer burunları da gösterdi. Hepsi çok doğal ve düz inen burunlar (ben yandan görünümde J şeklinde sevmiyorum ve doğal gelmiyor) Fiyat olarakta piyasaya göre daha uygun. Ben henuz cesaret edip yaptıramadım, ama cesaretimi toplarsam kesinlikle Zerrin hnma yaptıracagım. Bence kbb cilerin söyle bir avantajı var, mesela Zerrin hnm burun estetiği konusunda eğitim almış ve sadece burun estetiğine odaklanmış. Diğer estetik cerrahlar birçok alana yöneldikleri için hepsinde mükemmel olamazlarmış gibi geliyor.

Benim içime sinmeyen tek sey Maltepe uni hastanesi oldu. Biraz devlet hastanesi vari bir yer :(

Merhaba,

Zerrin hanıma ameliyat olalı bir aydan biraz fazla oldu. Kendisi bilgisayar üzerinden tasarım yapmıyor sadece ayna karsısında size nasıl olabiceğini gösteriyor. Ameliyat öncesi farklı açılardan fotograflarınızı çekiyor. Benim sorunum burun ucu düşüklüğü ve sag tarafta sarkma olmasıydı. Ameliyat 2 bucuk saat sürdü gayet rahat geçirdim.
10 gün sonra sargılar alınınca önce moralim bozuldu alışamadım bir süre ama sabrettim ikinci hafta burnumun ucu aşagı indi olması gerektiği gibi. Zerrin hanım asıl şeklini 3. ay alacagını söyledi.
Hastane biraz bakımsız özel gibi değil sanki ama çalışanları çok ilgili.
Şuan burnumdan memnunum çevremden güzel tepkiler alıyorum. Estetik olduğu anlaşılmıyor diyorlar. Umarım iyileşme süreci böyle olumlu geçer hep.

Merhaba,

Zerrin hanıma ameliyat olalı bir aydan biraz fazla oldu. Kendisi bilgisayar üzerinden tasarım yapmıyor sadece ayna karsısında size nasıl olabiceğini gösteriyor. Ameliyat öncesi farklı açılardan fotograflarınızı çekiyor. Benim sorunum burun ucu düşüklüğü ve sag tarafta sarkma olmasıydı. Ameliyat 2 bucuk saat sürdü gayet rahat geçirdim.
10 gün sonra sargılar alınınca önce moralim bozuldu alışamadım bir süre ama sabrettim ikinci hafta burnumun ucu aşagı indi olması gerektiği gibi. Zerrin hanım asıl şeklini 3. ay alacagını söyledi.
Hastane biraz bakımsız özel gibi değil sanki ama çalışanları çok ilgili.
Şuan burnumdan memnunum çevremden güzel tepkiler alıyorum. Estetik olduğu anlaşılmıyor diyorlar. Umarım iyileşme süreci böyle olumlu geçer hep.

Ameliyat ücretini öğrenebilirmiyim

S

Siz ameliyat oldunuzmu... Dun hastanedeydım b hastası aglıyordu ama neden noldu soramadım :KK43:
Evet oldum cok memnun kaldim. Bende burnumun icinde ki silikon tamponlar alinirken acida bayilmistim doktor soka girdigimi soyledi en zir kismi o andi ama iki dakikalik bisey onun disinda agri sanci yasamadim. Yuzumle uyumlu bi burnum oldu en basta doktora findik kadar burun istemedigimi soylemistim sonuc olarak bekledigimden guzel bi burun ortaya cikti darisi basiniza:)

Back