- Konu Sahibi BalikEsirli
Arkadaşlar Op.Dr.Zerrin Boyacı'ya estetik ameliyat olan var mı aranızda??kendisi cok iyi bir kbb uzmanı fakat estetikte nasıldır? bu konuda yardımcı olabilecek olursa cok sevinirim....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar Op.Dr.Zerrin Boyacı'ya estetik ameliyat olan var mı aranızda??kendisi cok iyi bir kbb uzmanı fakat estetikte nasıldır? bu konuda yardımcı olabilecek olursa cok sevinirim....
Merhaba,
Zerrin hanıma ameliyat olalı bir aydan biraz fazla oldu. Kendisi bilgisayar üzerinden tasarım yapmıyor sadece ayna karsısında size nasıl olabiceğini gösteriyor. Ameliyat öncesi farklı açılardan fotograflarınızı çekiyor. Benim sorunum burun ucu düşüklüğü ve sag tarafta sarkma olmasıydı. Ameliyat 2 bucuk saat sürdü gayet rahat geçirdim.
10 gün sonra sargılar alınınca önce moralim bozuldu alışamadım bir süre ama sabrettim ikinci hafta burnumun ucu aşagı indi olması gerektiği gibi. Zerrin hanım asıl şeklini 3. ay alacagını söyledi.
Hastane biraz bakımsız özel gibi değil sanki ama çalışanları çok ilgili.
Şuan burnumdan memnunum çevremden güzel tepkiler alıyorum. Estetik olduğu anlaşılmıyor diyorlar. Umarım iyileşme süreci böyle olumlu geçer hep.
4.000 tlAmeliyat ücretini öğrenebilirmiyim
Acaba aranızda zerrin hanıma amelıyat olan varmı ben olacagımAmeliyat ücretini öğrenebilirmiyim
Siz oldunuzmuYani hakkını veriyorsa parası mühim değil.
Siz ameliyat oldunuzmu... Dun hastanedeydım b hastası aglıyordu ama neden noldu soramadım4.000 tl
Evet oldum cok memnun kaldim. Bende burnumun icinde ki silikon tamponlar alinirken acida bayilmistim doktor soka girdigimi soyledi en zir kismi o andi ama iki dakikalik bisey onun disinda agri sanci yasamadim. Yuzumle uyumlu bi burnum oldu en basta doktora findik kadar burun istemedigimi soylemistim sonuc olarak bekledigimden guzel bi burun ortaya cikti darisi basiniza:)S
Siz ameliyat oldunuzmu... Dun hastanedeydım b hastası aglıyordu ama neden noldu soramadım