OP.DR Tevfik Sözen Revizyon Burun-kıkırdak eklenmesi- ve Kulak ameliyatı

merhaba 14 nisanda burundan estetik ameliat olacagim benim burnumdada kikirdak yokmus kulak veya kaburgadan alincak ve bu ilk ameliyatim olucak kikirdak durumunuz nasil memnunmusunuz acaba?hissediyormusunuz kikirdagi hissediyormusunuz burnunuzda birsey oldugunu keske bi fotonuzu paylasabilseniz cvp verirseniz sevinirin

Merhaba,
Üzerinden çok uzun zaman geçmiş farkındayım. Ama bende aynı dertten muzdarip biriyim. 2 sene önce Başarısız bir burun ameliyatı oldum ve tekrar iyi bir doktor arama sürecine girdim ve derken Tevfik beyi buldum. Hakkında yapılan yorumlar sonucu ameliyatlarda çok başarılı olduğunu görüyorum. Siz de ameliyattan çok memnun kalmıştınız.Benim de kepçe kulak problemim var aynı zamanda. Ve bunu sorun ediyorum kendime. Siz iki ameliyatı birden olmuşsunuz bende öyle yapmak istiyorum. Ama sizden fikir almak istedim öncelikle. Zorlukları neler. İyileşme süreci daha uzun mu sürdü. İkisini birlikte olmayı önerir misiniz ve en önemlisi aradan geçen bu 3 yılda kulaklarda açılma yani eski haline dönme ve burunla ilgili herhangi bir problem yaşadınız mı çökme ,kıkırdak erimesi vs.
Cevap verirseniz çooooook mutlu olurum. Şimdiden çok teşekkürler

Merhaba üzerinden çok zaman geçmiş ama bende de ahnı problem var peki şu anda memnunmusun kıkırdak kısmında kayma ya da erime gibi şeyler oldumu benimkini ucu yamuk ve sırt kısmıda biraz kavisli bende ikinciyi düşünüyorum rica etsem fotoğraf yollarmısın özelden yada paylaşabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…