12000 mi?revizyon fln mı?ben 1 hafta önce aradım 8000 dediler.fiyat olar ak 7000- 8000 diyorsunuz sanırım mart ayında ameliyat oldunuz geçmiş olsun ben BUGÜN FİYAT ALDIM 12000 TL DEDİLER ÇOK GELDİ FİYAT
Ne kadar fiyat verdi?Evet doktorla konusmak daha iyi olurdu asistan yerini tabiki tutmaz. Ben dr. Mahmut gökdogana olmaya karar verdim cok basarili yaptigi burunlar. Fiyatida ayrica uygun birde en önemlisi asistani degilde kendisi ilgileniyor.. istersen arastir ben almanyadan kalkip Mersine gidecegim :)
Merhabalar Nasıl geçti ameliyatınız? Sonuçtan memnun musunuz? Bi yorum paylaşırsanız süper olurMerhaba ben de yrn Süleyman bey'e burun ameliyatı oluyorum.O kadar güven veren bir doktorki ne yaparsa yapsın güzel yapacagını düşünüyorum umarım da öyle olucak:) Benim damaklarımde görünüyor gülünce burun için 2 milim kazanmam lazım dedi yap enjekteside yapacak toplam fiyat 10bin sadece burun 8bin.Size gelişmeleri yazacagım cok heycanlıyım dua edin kızlarrrrr:)))
merhaba, ameliyatınız nasıl geçti sonuçtan memnun musunuz ? ben de süleyman beyi araştırıyorum ama çok fazla yorum bulamadığım için hala kararsızım yardımcı olabilirseniz sevinirim :)Arkadaşlar ben de Süleyman beye ameliyat olmaya karar verdim . Tarih de aldık, tecrubelerinizi paylaşın lütfen burada
Arkadaşlar bende bugün muayene oldum süleyman beye . Önceden randevu aldığım için 100 tl ödedim ama şuan fiyat 300 tl . Muayene için .
Süleyman beyden çok çok memnun kaldım . Fiyat 13.000 tl. Evet fazla gözükebilir ama söz konusu olan burun ve ameliyat sonrası morluk olmuyor. Tavsiye üzerine gittim ve kesinlikle ameliayt olucam . 300 tl muayene çok fazla o konuda yprum yapamıyorum ama ameliyat konusunda daha olmadan söylüyorumki gözünüz kapalı kendinizi teslim edebilirsiniz ben öle yapıcam . Hiç korkum yok . Mükemmel olacak inanıyorum
Ilk ameliyat mi 13 bin tl ? Anlamadiimmm merak ettim cunki bana 8 bin tl demislerdi en son sordugumda
Evet ilk amliyatım . Sen ne zaman fyat aldın ? Yılbaşından sonra fiyatlar uçmuş
Ben bugun ameliyat gunumu ayirtiim suleyman tasa, aha da buraya yaziyorum, ve 6inci hisime guveniyorum : suleyman tas cok unlencek. cok daha da fazla yukselmeden burun ameliyati olmak istiyen arkadaslar elini cabuk tutsun cunki suleyman tas cok yukselcek, belki genc ve tecrubesiz yani 15, 20 senelik tebrucesi yok ama yaptigi is ve burunlar sanki 20 senelik gibi bu isi yapio :) benim cok icime sinerek ona gidiyorum tabi hayirlisiiiii. Ileri zamanlar memnuniyetimi veya ki hosuma gitmese de yazar soyleriim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?