Op. Dr. Süleyman taş Hasta yorumlari

evet revizyon cnmm. çok doktor araştırdım ama hem kapalı hem başarılı ameliyatlar yapması önemli. muaynesindede çok ilgili muayne fiyatını merak edenlere 80 tl.

Ne kadar fiyat verdi?

Merhaba ben de yrn Süleyman bey'e burun ameliyatı oluyorum.O kadar güven veren bir doktorki ne yaparsa yapsın güzel yapacagını düşünüyorum umarım da öyle olucak:) Benim damaklarımde görünüyor gülünce burun için 2 milim kazanmam lazım dedi yap enjekteside yapacak toplam fiyat 10bin sadece burun 8bin.Size gelişmeleri yazacagım cok heycanlıyım dua edin kızlarrrrr:)))

Merhabalar Nasıl geçti ameliyatınız? Sonuçtan memnun musunuz? Bi yorum paylaşırsanız süper olur

Ben 14 ekimde süleyman beye ameliyat oldum, cumartesi gunu de tamponlarim ve alcim alindi. Iki sene doktor arastiran biri olarak kesinlikle tavsiyemdir.

Arkadaşlar ben de Süleyman beye ameliyat olmaya karar verdim . Tarih de aldık, tecrubelerinizi paylaşın lütfen burada

Arkadaşlar ben de Süleyman beye ameliyat olmaya karar verdim . Tarih de aldık, tecrubelerinizi paylaşın lütfen burada
merhaba, ameliyatınız nasıl geçti sonuçtan memnun musunuz ? ben de süleyman beyi araştırıyorum ama çok fazla yorum bulamadığım için hala kararsızım yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

Arkadaşlar bende bugün muayene oldum süleyman beye . Önceden randevu aldığım için 100 tl ödedim ama şuan fiyat 300 tl . Muayene için .
Süleyman beyden çok çok memnun kaldım . Fiyat 13.000 tl. Evet fazla gözükebilir ama söz konusu olan burun ve ameliyat sonrası morluk olmuyor. Tavsiye üzerine gittim ve kesinlikle ameliayt olucam . 300 tl muayene çok fazla o konuda yprum yapamıyorum ama ameliyat konusunda daha olmadan söylüyorumki gözünüz kapalı kendinizi teslim edebilirsiniz ben öle yapıcam . Hiç korkum yok . Mükemmel olacak inanıyorum

Ilk ameliyat mi 13 bin tl ? Anlamadiimmm merak ettim cunki bana 8 bin tl demislerdi en son sordugumda

Ben bugun ameliyat gunumu ayirtiim suleyman tasa, aha da buraya yaziyorum, ve 6inci hisime guveniyorum : suleyman tas cok unlencek. cok daha da fazla yukselmeden burun ameliyati olmak istiyen arkadaslar elini cabuk tutsun cunki suleyman tas cok yukselcek, belki genc ve tecrubesiz yani 15, 20 senelik tebrucesi yok ama yaptigi is ve burunlar sanki 20 senelik gibi bu isi yapio :) benim cok icime sinerek ona gidiyorum tabi hayirlisiiiii. Ileri zamanlar memnuniyetimi veya ki hosuma gitmese de yazar soyleriim

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese meraba, kanalıma hoşgeldiniz dermişim :)
ocak 2017nin ilk haftası süleyman beye ameliyat oldm, yorumları görünce sessiz kalamdm, kişilik olarak 10 numara bi insan ve mesleki açıdan gerçekden eşsiz denilebileck yetenek ve başarıda.. bn rizede yaşıyorm , dr bey buradaki fakülte hastanesinde 2 yıl görev yaptı, sürekli takip ediyo ve başarılı operasyonlarını görüyodum fakat muayne olup ameliyat düşüncesini şekillendirmeye karar verdiğimde artık çok geçdi, dr bey istanbula yerleşmiş özel bi hastane ile çalışmaya başlamıştı, bnde yılmadım ve kararıma sadık kalarak peşinden gittim, medical park grubunda muaynemi oldum , 3 ay sonrasında da istanbul cerrahi hastanesinde ameliyat oldum, ameliyat olalı 50 gün kadar oldu, hiç ağrım olmadı, amliyatımın 2. günü uçağa binip evime döndüm. biraz şişlik ve morarma oldu , çok beyaz tenli ve hassas bi cilde sahibim ,sonuç olarak bi operasyon geçiriyosunuz ve vüdunuzun buna tepki vermesi gayet normal. sonrasında dinlenme süreci, tamponların alınması, burun masajınz v.s hoşgeldin yeni ponçik burunlu hayat gayet iyi nefes alıyorm, ve özgüvenim tavan çok çok memnunum, 29 yaşındaym ve bu operasyon için geç bile kalmıştm
kesinlikle ve kesinlikle doktorumu şiddetle tavsiye ederim, fiyat konusundaki endişenizi anlarm ama gerçekden verdiğiniz paraya değecektir, keşkelerle ve pişmanlıklarla yaşamadn 2.ameliyat tribine girmeden gayet güvenilir, bi doktora ameliyat olmak istiyorm diyenler; eller görelim???

• ameliyat öncesi ve sonrası detaylı bilgi , foto veya soru sormak isterseniz amatör biri olarak naçizhane hasta bilgilerimle size yardımcı olmaya çalışırm, herkese geçmiş olsn , hayırlısı olsn diyorm..

yorumunuza katılıyorm, bırakın türkiyeyi dünya için büyük bi değer dr.bey, çok kalmaz buralarda die düşünüyorm zatn bırakmazlar, bnce de acele edin, zatn ameliyat randevusu için yakın bi tarih oluşturmak şuan bile zor iken yurtdışına çıktığını falan düşünürsek , ohoooooo!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…