Op. Dr. Süleyman taş Hasta yorumlari

Alpaslan yildirimi oneririm 13 bin nedir yahu o kadar verecek olsam baris cakira olurum
Baris cakirin fiyatlari 20 binden bAslio arada 7 bin tl var az uz degil yani ama alpaslan yildirim en son yilbasi oncesi sormustum 2000 euro demisti ama sanirim fiyatlari da yukseldi

fiyat olar ak 7000- 8000 diyorsunuz sanırım mart ayında ameliyat oldunuz geçmiş olsun ben BUGÜN FİYAT ALDIM 12000 TL DEDİLER ÇOK GELDİ FİYAT
Ne bu yaa. Sanki eski burunu sokup yerine yeni burun oturtur gibi. 4000 tl.ye bile super burun yapanlar var hemde devlet hastanelerinde.

Kusurlariniz büyük değilse olmayin kendize yazık etmeyin istediğiniz gibi olmasa bide kötü olursa hepten mahvolursunudmz bin düşünün bir adım attın soyleye söyleye dilimde tüy bitti benim hayattim mahvoldu herkes şanslı değil o risklere değmez.

eiri selam emre ilhana olmustun yanl9s hatirlamiyorsam ne kadar oldu nasilsin sislerin baya indi mi burnun nasil simdi umarim daha iyidir

Suleyman tasi bende revizyon icin arastirdim hatta sayfasinda payslasrigi ve harika gorunen bayana ozelden mesaj attim burun ustunde cokme oldugunu ve suleyman beye tekrar yapalim deyince suleyman bey gerek yok demis. Fiyatlari zaten hic soylemiyim yillarin profosorlerini katlamis durumda fiyat olarak. sadece resimlere bakmamak lazim yillar gecmis deforme olmadiysa o iyi bi ameliyttir

Ben suleyman tasin burunlarini cok beyeniyordum resimlerde ama sonra fiyati yuzunden faz gecmistim. Cok naturel bi sonuc elediyor isin gercegi ama
Hic ona ameliyat olan biriyle konusmadim isin gercegi. Simdi sizin yorumunu gorunce iyiKi de fiyat yuksek gelmis de randevumu iptal etmisim diyorum

Kendini riske atmamak icin emre ilhan yada baris cakir haric olan herkesin daha once yapis oldugu bayanlara ulas derim hani o intagramdan foto paylasiyorlar ya heh iste onlara yaz onlar durustce cevap veriyor doktorlar hep iyi resimleri koyuyor kotu yorumlri siliyor. Gerekirse kredi falan cek ama riske atma ben cok pismanim kemer alinan yerde cokukluk renk degisiimi var bekle ama en iyisine ol

Sen peki kime ameliyat oldun ? Ben salih emre beye ameliyat olcam gunumu bekliyorum. Ama kimseciklere yazmadim.

Sen peki kime ameliyat oldun ? Ben salih emre beye ameliyat olcam gunumu bekliyorum. Ama kimseciklere yazmadim.
Tamer kose diye bi doktora olmutm hic memnun kalmadim simdi doktor ariyorum gitmek istedihim doktorlarin haslariyla konusmsktan kafm iyice karisti umarim bulurum

Tamer kose diye bi doktora olmutm hic memnun kalmadim simdi doktor ariyorum gitmek istedihim doktorlarin haslariyla konusmsktan kafm iyice karisti umarim bulurum

Bilmiyorum pek tamer koseyi hic arastirmadim da. Peki niye memnun kalmadin

Süleyman tas iyi olabilir gidip görüşmek te istedim fakat bir asistanı var daglara taşlara adı burcu sanki dersin abd baskanının sag kolu heryerde o cıkıyor ssüleyman tasa ulasmak mümkün degil oda abd başkanı oysa yılların doktorları herhangi bir soru soruldugunda kendileri cvp verecek kadar mütevazi.ben soru soruyorum ki hakkım öncelikle bir konuda fikir sahibi olup enazından hop 300 tl yi verip eli bos dönmemek için.neyse uxun ugraslar sonucu süleyman tasa ulasamadık derken karar verdik biz bir kac revizyon olmak için doktor arayısında olan arkadaslar.neyse gidelim adama para sayıp öye konudalım dedik bır gün önce muane ücretını sordum bana 150 yl dedi iyi bari hangi gün gidecegimi ayarlayıp tekrar aradım birgün sonra 300 tl demezmi ben sok nasıl br günde %100 zam gelir diye sordum bana kampanyamız vardıda sona erdi dedi.neyse üç arkadasla konustum arayın bakıyım ne kadar istiyor diye birine 150 hiç abartısız birine 300 birinede kampanyamız var gelirseniz %50 indirim olabilir diye cok ızun oldu arkadaslar umarım süleyman tas baskan görür okur büyük doktorlar veya büyük doktor olmakisteyenler bu tarz küçük basit kimi neye keklersem edebiyatıyla giderse kendini ulasılmaz gibi gösterirse balon gibi söner belhasıl bu olaydan sonra küçük oyunlarla kimden ne alırsam diye birine insan durur ve düşünür ne kadar emanet edebilirki

Ve sonuc olarak süleyman taş defterini kapattıkhele revizyon hastasıysan güvenin bir kere gitmisse kesinlikle bin kere düşünüyor insan bu para için böyle yapıyorsa diye .mesela ben cok doktora gittim revizyon olucam diye ve bütün gittigim doktorlarlada bi şekilde iletişime gectim ve resim görüp yorum yaptılar ona göre görüstüm bu portalda cok bahsadilen biri var A.G okadar mütevaziki onceden konustum sordugum soruların cvb nı aldım ve gittim 300tl verdim ama helal hos olsun.enazından zoruna gitmiyor o paraları kimse kolay kazanmıyor kafa üstü iki dk konusmaya verelim insaf diyorum

Amaaa bende suleyman tastan faz gecme sebebim tecrubesine gore cok para almasi. Sonra dusundum tasindim salih emre uregenden randevu aldim. Ona ameliyat olcagim gun sayiyorum artik. Peki karar kildiniz mi ?

Bence maddi olarak yuksek diye sectiginiz doktordan vazgecmeyin. Sonra revizyonlarla ugrasirsiniz. Yuzumuzun en onemli yeri. Ha birde okdr para verip rezil eden drlar da var tabi. Ama suleyman beyde oyle olacagini hic zannetmiyorum. Insallah herkes istedigi buruna kavusur

Şiddetle uyarı! Süleyman Taş kliniğinde asistan Burcu ve ukraynalı psikolog Olga, yurtdışından gelen hastalara mafia türü dolandırıcı faaliyetlerde bulunuyorlar. Muayene için 300 Tl lira yerine benden 300 € aldı. Mahpusa 300 TL yazdı. Rus olduğum için tartışamadım.
Resmen paranı çalıyorlar. 8 ay önce giden arkadaşıma da aynı şekilde inanılmaz sinsi ve komple güven yitirici davranışler göstermişler.

Bende Süleyman Beye ameliyat oldum , sonrasında da defalarca gittim botoksa. Bahsettıgınız kısılerı de tanıyorum. Suleyman Bey ve ekıbı asla boyle bırsey yapacak bırılerı degıldır. Rusum dıyıp bu kadar guzel Turkce kullanmanıza da anlam veremedım. Yaptıgınızın karalama calısması oldugunu dusunuyorum. Meyve veren agac her zamankı gıbı taslanıyor dıcem ancak Rus oldugunuz ıcın bunu da anlayamazsınız!!! Ayrıca Olga Hanım zaten Rus, tartısabılırdınız. Soyledıklerınız hıc ınandırıcı degıl. Ithamlarınız ve hakaretlerınız sebebı ıle sıze dava acablırler ve son derece haklılar.

Hesap pasif edilmiş her yerde sahte yorum! Bir insanı karalamak böyle kolay olmamalı.

arkadaşlar dr süleyman bey ısrarınız çok gereksiz zaten marka bağımlısı bir toplumuz. aynı tekniği aynı sonuçları uygulayan dr dolu, size sadece biraz araştırmak kalıyor. başka bir dr da ameliyat olup aynı sonuçları alsanız da kendinizi hala eksik ya da mutsuz görmektesiniz. ben dr un birazda başarılı bir pr(reklam, tanıtım) gücünün olduğunu düşünüyorum.ayrıca türkiye de çalışıp euro cinsinden ücret vermekte kendisi, lütfen türk vatandaşlarına türk parasıyla çalışan, ortalama türk insanının ekonomik gücüne göre ücret belirleyen bir dr u tercih edin. kendinizi güzel hissetmek en doğal hakkınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…